20.7.2014

Täydellinen kesäsunnuntai

Sunnuntai on onnistunut, kun siihen kuuluu rentoilua, hyvää ruokaa, aurinkoa ja luomumansikoita. Aamulla heräsin poikkeuksellisen pirteänä vaikka yöllä kirosin huutavia lintuja, joilla oli todelliset soidinmenot päällä. Voi taivas, että keskellä yötä hirveään huutoon herääminen on jotain ihan kamalaa. Jollain ihmeen kaupalla heräsin aamulla kuitenkin juuri oikealla jalalla ja heti aamusta asti sain hyvän energian päälle. Eetu puolestaan otti mun aamuroolin ja kiukutteli minkä ehti, kun herätin hänet ennen “luonnollista” heräämistä. Tunnin kiukuttelun jälkeen herra onneksi suvaitsi piristyä ja suuntasimme ensimmäistä kertaa (jep – nyt vasta ensimmäistä kertaa!? ) tänä kesänä Uittamon rannalle.

Bikinit matkaan, aurinkorasvaa nahkaan ja arskat päähän. Uittamolle ei kovin pitkä matka ole, joten päätimme olla reippaita ja pyöräillä perille. Lumenelta blogin kautta saatu Jopo on jotain ihan täydellistä. Sillä kelpaa huristella tällaiset rantamatkat. Lumenella on menossa Jopoon liittyen myös huippu kesäkisa! Nyt nimittäin on mahdollisuus voittaa samanlainen Jopo itselleen sekä kasallinen ihania kesätuotteita. Lisää infoa löytyy täältä. Mulla on myös vielä teon alla postaus omista kesäsuosikeistani kosmetiikan saralla, siitä lisää myöhemmin!

Rannalla tämä kärsimätön valas malttoi loikoilla noin tunnin verran kirjan kanssa samalla sivusilmällä tarkkaillen, kun tuo perheen leijona heitti uiden rundia meressä. Makoilussa tuli sen verran kova nälkä, että reilun tunnin jälkeen oli otettava Jopo alle ja hurautettava takaisin keskustaan. Suihkun kautta maittavalle Cafe Brahen salaatille ja sieltä auton rattiin kohti Auraa. Kyllä vain, kohti Auraa. Auran ABC:n vieressä nököttää punainen pieni mökki. Sieltä saa luomumansikoita. Meidän alkusyksy on nyt pelastettu, sillä jääkaappi on täynnä maailman parhaita mansikoita. Mansikoiden kaupanpäällisenä saatiin perkaamisesta jumissa olevat niskat. Ole hyvä myös äiti valmiiksi peratuista mansikoista.

Mansikoiden perkaamisen lomassa ehti nauttia vielä alkuillan kahvit ( ja no vähän tummaasuklaata ja “muutama” niitä mansikoita). Seuraavaksi sullon matkalaukkua kiinni. Se on pakattu huomista Tallinan reissua varten. Otin tällä kertaa muistilistalla* mainitun kohdan hyvin kirjaimellisesti – PAKKAA MIELUUMMIN LIIKAA KUIN LIIAN VÄHÄN!!! Nyt ei lopu vaatteet kesken! Mahtaakohan neljät kengät riittää yhden yön Tallinan reissuun?

Kyllä tällaisena sunnuntaina kelpaa. Se olis oikeastaan mun kriteereissä täydellinen kesäpäivä! Huomista odotellessa nyt nukkumaan ja aamulla neljältä ylös. Tuskin tarvitsen edes herätyskelloa. Meidän tontin linnut pitävät varmasti kauniin serenaadin viimeistään klo. 4.23.

*muistilista = kännykkään tallennuttu lista asioista, joita ei vaan mitenkään voi muistaa. Joka kerta tekee juuri päin vastoin ja vasta tehtyään muistaa, että ai niin tämä ei oliskaan pitänyt mennä näin. Pakkauksen lisäksi toinen esimerkki: ÄLÄ SYÖ IRTOKARKKEJA, NIISTÄ TULEE POIKKEUKSETTA TOSI HUONO OLO. Tuppaa jopa muistilistalla olosta huolimatta välillä unohtumaan. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mapsi
  20.7.2014 at 22:42

  Kuulostaa tosi kivalta sunnuntailta!
  Teidän olisi ehdottomasti pitänyt pakata jotain pientä evästä mukaan rantsuun,, niin olisitte viihtyneet siellä pidempään. Vaikka toisaalta – ei se auringon loimotuksessa makoilu niin kovin terveellistä olekaan!
  Hyvä tietää tuo Aura + luomumansikat ;D

  • Reply
   Mona
   21.7.2014 at 19:35

   No niin olis kyllä tarvinnut olla kunnon eväät :) Tosin mä oon niin kärsimätön, etten varmaan muutenkaan olisi jaksanut super pitkään olla;)
   Joo ehdottomasti voin suositella Aurasta löytyviä luomuansikoita!!! :)

 • Reply
  Johanna
  21.7.2014 at 19:51

  Aiempien postausten kuvauspaikoista päätellen asut jossain mun naapurustossa ja oli pakko tulla kommentoimaan että ne öisin raakkuvat linnut on jotain ihan käsittämätöntä! Miten ne tajuaa alkaa pitään meteliä just sillon kun oot päässy nätisti peiton alle odottaan unta. Siskoni on ollut mun luona pari kertaa kylässä ja kiroaa myös samaisia lintuja :D

  • Reply
   Mona
   24.7.2014 at 10:07

   Ou nou!! :D :D Meiän pitää lähtee lintujahtiin yhdessä :D :D
   Mut hei ihan ku nyt muutama päivä olis ollut rauhallisempaa…. ;) Ehkä ne on jossain vilvottelemassa ja jättäny meiän hoodit rauhaan :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *