25.7.2014

DIY tips

Pinterestia selaavat eivät ole voineet välttyä kaiken maailman purkkituunauksilta. Ne on nyt kuumaa kamaa ja itsekin olen säästellyt lasisia purkkeja pirtelöitä ja mehuja varten. Niistä on kiva tarjoilla kauniita ja terveellisiä välipaloja. Ja näin bloggaajan näkökulmasta ne ovat myös kuvauksellisia ja vähän poikkeavia perus mukeista ja laseista;) Purkit ovat söpöjä ja niitä pystyy myös kivasti koristelemaan erilaisilla naruilla.

Tällä kertaa otin uusikäyttöön kookosmaidosta jääneen peltipurkin! :) Ympäriltä vain etiketit pois, kunnon pesu ja purkit kylppäriin. Nyt se toimittavat säilytysjärjestelmänä meikkisiveltimille.

Onko muita, jotka ovat nyt Pinterest ja instagram kuvien myötä hurahtaneen purkkikikkailuihin? :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  heculina
  25.7.2014 at 09:24

  Meillä kun noita pilttipurkkeja tällä hetkellä kertyy niin niitä on kiva ideoida uusiokäyttöön eikä kaikki päädy lasinkeräykseen! Pinterestistä tähänkin saa vaikka miten paljon inspiraatiota jos omat ideat loppuu kesken :)

  • Reply
   Mona
   25.7.2014 at 09:32

   No kyllä!! :) Pinterest on kyllä oikein inspiraation mekka – voi taivas siellä saa välillä kulumaan ihan liiankin kauan aikaa :D :D

 • Reply
  Kristiina
  25.7.2014 at 09:48

  Voi miten mukava idea! Noi on kauniimpia kuin yhdessäkään kaupassa saatavilla olevat purkit ja luonto kiittää :) mä niin tykkäsin NYC:issä tai New Jerseyssä kun drinkit ja muhut/smoothiet sai lasipurkeissa. Mukavaa kierrätystä ja purkit on niin kauniita :) Muutenkin suosin kahviloita joissa saa kahvinsa juoda oikeasta mukista, inhoan pahvisia mukia.
  Mukavaa perjantaita, tänäänkin paukkuu 30* helteet. Siippa lähti salille, mä olin tänään laiska ja jäin kotiin…

  Pus Mona <3

  • Reply
   Mona
   26.7.2014 at 11:38

   Oi ihanaa, että kahvilassakin on ollut!!! :) Nää on kyllä munkin mielestä super kivat, ja sopii mun mielestä aikast mukavasti meidän vessaan :) Pitää ideoida lisää vastaavia ;)
   Haleja ihana <3<3<3<3:)

 • Reply
  Jonttu
  25.7.2014 at 14:41

  Onpas kauniita puteleita. :)

  • Reply
   Mona
   25.7.2014 at 14:59

   No eikös! :) Mä oon huono missään kunnon käsitöissä, mutta tämä etikettien poisottaminen sujui multakin ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *