31.7.2014

Kesäkynnet

Vihdoinkin ystäväni Pirita palasi Brasilian lomaltaa ja pääsin huollattamaan taas kynnet kesäkuntoon! :) Onneksi suostuin myös pitkästä aikaa Piritan suosituksesta värikkäisiin kynsiin. Näistä tuli niiiin ihanat ja pirtsakat!! :) Pirita on niin pelastanut mun nakkisormet rumilta revityiltä kynsiltä:) <3

Pari vuotta Piritalla käyneenä ja vuoden yhteistyötä tehneenä (saan alennusta kynsistä) voin vain hehkuttaa ihanan ja aurinkoisen Piritan ammattitaitoa. Mikäli joku muuhin haluaa kauniit kynnet niin äkkiä varaamaan aika Piritalle <3:) Hänen facebook sivut löytyy täältä. Puhelimitse voi varata ajan numerosta 044 3666035.

Nyt ihanaa torstaita kaikille!:) Kuullaan pian.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *