15.8.2014

Välineurheilusta motivaatiota treeneihin

Jep – myönnän olevani pahemman sortin välineurheilija! :D Kaikki vempeleet, vaatteet ja laitteet saa tämän tyypin motivaation aina potenssiin sata. Toki treenaaminen sujuu ihan ilman mitään hienouksia, mutta estetiikan ja muodin rakastajana tykkään hurjasti, että myös treenivaatteet ovat kauniita ja miellyttää silmää. Höveliksi en tosin koskaan ole (ainakaan vielä) mennyt ja treenivaatevarasto on hyvin maltillinen.  Olen tosin vakaasti sitä mieltä, että treenivaatteita ei voi olla liikaa. Niiden käyttöaste on aivan eri luokkaa, kuin tavallisten vaatteiden ja täten ne kuluu huomattavasti nopeammin.

Kirjoitin aikaisemmin toivepostauksen muodossa Treenivaatteiden lempparit– postauksen, johon kokosin oman kaappini tämän hetkiset suosikit. Nyt vuorossa olisi sitten päättymätön lista kaikesta mitä siellä vielä haaveilisin olevan;) Alkuun tein muutaman treeniasukokonaisuuden ja lopussa yleisesti himotuksia yhteistyökumppaneiden sivuilta koottuna.

treeniinspis1

 

Lenkkarit // Toppi // Mustat shortsit // Vihreät shortsit

Shortsit ja urheliliivit on ollut tämän kesän ehdoton hitti varsinkin, kun olen treenannut paljon kotona! Shortseja kaipaisinkin reilusti lisää. Haavelistalla on myös valkoiset tennarit. Ne on jossain vaiheessa pakko saada.

treeniinspis21

Pinkki toppi// Valkoinen toppi// Shortsit // Lenkkarit

Pinkin eri sävyt on mun suosikkeja. Tavallisissa vaatteissa mulla ei juuri pinkkiä tai muita kirkkaita värejä näy, joten treenivaatteissa sen sijaan saa olla kaikki sateenkaaren värit antamassa potkua!:)

treeniinspis3

Harmaa ja pinkki on ikuinen lempparini. Miten joku yhdistelmä voikin näyttää niin kivalle. Lisää harmaata ja pinkkiä siis treeneihin!! :D

Harmaat trikoot // Pinkki toppi // Lenkkarit // Pitkähihainen

treenipökät

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

Tiukat trikoot!!!! <3 Pitkälahkeiset on eniten mun mieleen, mutta capri malli on myös ihan jees. Housuissa suosin enemmän normaalia mustaa väriä, mutta kyllä muutamat värikkäätkin yksilöt mahtuisi joukkoon;) Nellylle on tullut heidän omalla merkillään treenivaatteita ja niistä erityisesti ihastuin numero kakkosen trikoisiin. Muistuttaa aika paljon Adidaksen vastaavia, mutta hinta on paaaaljon kohtuullisempi. Nuo on kyllä upeat! Ihanat yksityiskohdat simppelissä mallissa.

shortsit1

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

Ja sitten niitä shortseja!! Shortsit ovat ihan ykköset kotitreeneissä ja kesällä muutenkin helteillä ulkona ja salillakin. Aikaisemmin en ole voinut kuvitellakaan tiukkoja shortseja. Nyt niitä näkee pinterestit sun muut somet pullollaan ja olen jo pikkuhiljaa alkanut lämmetä niiden hankkimisen puolelle;) Ja olisihan sellaiset aivan taivaallisen mukavat jalassa.

treenitopit

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10. // 11. // 12. //

Urheiluliivit vievät jo melkein tavallisten toppien aseman. Valinnanvaraa mallien ja värien suhteen on ihan tolkuttomasti! Varsinkin pienirintaiselle löytyy mistä valita, mikäli liiviltä ei vaadita kaikkein parhainta tukea. Yllä olevista itse himoitsen eniten numero 2,3,6 ja 9 malleja.

Voisin toki haaveissani ostaa nuo kaikki niin olisi muutamalle viikolle treeniliivejä, eikä tarvitsi koko ajan olla pyörittämässä pesukonetta :D Tosin joutuu sitä pesukonetta, joka tapauksessa käyttämään jatkuvalla syötöllä. Siinä onkin muuten ainoa treenaamiseen liittyvä huono puoli. Etenkin, kun taloudessa on kaksi treenaavaa tyyppiä. Treenivaatteille on pakko olla oma pyykkikori tai ne syövyttää kaikki muutkin vaatteet :D Treenivaatepyykkikori on tyhjennettävä parin päivän välein tai sen sisällä oelvat aromit alkavat elämään ihan omaa elämäänsä. Treenivaatteet on aseteltava käytön jälkeen kuivumaan johonkin “nätisti” esille, kuten suihkukopin ovenkahvaan. Pyykkiteline on AINA täynnä treenivaatteita ja se on aina esillä “kauniisti” vessassa tai keskellä olohuonetta. Rakastan meidän kotia, mutta muutama oleellinen juttu täältä kyllä puuttuu…. ;) KUIVAUSRUMPU ja KODINHOITOHUONE!!! :D

EDIT!! Zalandolla on meneillään kamppis, jossa 24.8. asti -10% koko valikoimasta koodilla SKBACKSC (vähimmäisarvo 75€)!!! :) Kannattaa siis ehdottomasti käyttää hyväksi tuo. Kurkkaa valikoima täältä.

(Adlinks/Mainoslinkit)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Minni
    15.8.2014 at 23:07

    Jes tosi kiva ja hyödyllinen postaus kun tarkoituksena on aloittaa taas liikunta kesätauon jälkeen ja uusia treenivaatteita kaipaillaan:D lisää vaan näitä sun treeni- ja liikuntapostauksia, ne on aina yhtä motivoivia!:)

    • Reply
      Mona
      16.8.2014 at 09:18

      Voi miten kiva kuulla, että treenipostauksista saa motivaatiota!! :) Treeni-iloa sinne <3<3 :)

  • Reply
    Katya
    16.8.2014 at 07:46

    Apua, noi valkoset Niken treenisortsit on ihanat!! Vaikka ne onki tosi simppelit, mut haluuun! Eilen juuri ostin kahdet uudet Niken täysmittaset pöksyt, toiset salille ja toiset ens kuussa alkavia juoksutreenejä ajatellen ;p

    • Reply
      Mona
      16.8.2014 at 09:18

      Ne on!!!! :D Mä oon himoinnut samalaisia jo pitkään Kayla Itsinesin instagramissa;) Ne on vaan niin mageet :)

  • Reply
    amy
    17.8.2014 at 08:47

    Kyllä taas kateellisena katselen treeniliivejä ja niiden valikoiman laajuutta pienirintaisille! Ihania väriä ja malleja eivätkä ole hinnan kiroissa. Itsellä koko 70E ja valikoimaa on mielestäni tosi vähän ja iso osa saatavilla olevista malleista ei ole mielestäni tarpeeksi tukevia isolle povelle esim. hyppyjä sisältävään jumppaan/juoksuun. Samoin hinnat liiveille 60-70 eur alkaen..

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 14:49

      Niin totta! Isommalle rintavarustukselle valikoima on paljon pienempi. Pienirintaisena oikeastaan kaikki mallit käy ja voi vapaasti valita väreistä ja malleista:/ Siinä olis kyllä varmasti markkinarakoa.. Tai sit onkohan erikoisliikkeissä valikoimaa paremmin? Esim Change? Vai onko sitten hinnat jo tosi paljon korkeampia…?

  • Reply
    Teija
    21.8.2014 at 07:49

    Ihana avautuminen treenivaatteiden pyykkäämisestä :D Kuulostaa niiiiin tutulta!!! Hymyilen täällä itsekseni :)

    • Reply
      Mona
      21.8.2014 at 08:46

      Hihi :D Jep – treenivaatteet ja pyykkääminen ei oo olleenkaan kiva yhtälö ;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *