2.9.2014

Miten pian flunssan jälkeen voi treenata?

Good morning lovelies!! ♥

Flunssa jyllää todella voimakkaana ja tuntuu, että joka toisella vastaantulevalla on nyt köhää. Itse alan vihdoin olla voiton puolella flunssan kanssa, vaikka olo on vielä nuutunut ja voimaton. Eilen aamulla uhmasin flunssaa ja lähdin aamulenkille. Kävelin 30 minuuttia, mutta huomasin heti alkuun kropan olevan vielä aivan liian vaiheessa paranemisen kanssa. Normaalin aamulenkin sijaan kävelinkin hieman lyhyemmän lenkin ja hyvin rauhallisesti. Vaikkei eilistä aamulenkkiä voi reippailuksi kutsua (lähinnä laahustamista), teki se mielelle todella hyvää! Kohta viikon toipilaana ollessa alkaa nimittäin ärsyttää liikkumattomuus ja nuutunut olo. Lyhyestä hyvin kevyestä kävelystä sai jo hieman virtaa mielelle.

Tänään aamulla jätin lenkin välistä, mutta tein sen sijaan ihanan joogatuokion. Rakastan joogan tuomaa fiilistä kropassa. Vahvempi ja vetreämpi olo säilyy pitkälle päivään. Itse tykkään tehdä lyhyitä sessioita youtuben videoiden mukaan. Oma ihan ultimate suosikkini on Colleen, joka löytyy Plum Tv- youtube kanavalta. Hän on kertakaikkisen sympaattinen ja ihanan rauhallinen. Sopii täydellisesti ohjaamaan joogaa. Nainen on myös ihan käsittämättömän upeassa kunnossa ja häntä katsellessa silmäkin lepää;D Tänään tein kevyen avaavan 20- minuutin ohjelman, löytyy täältä.

Itse olen aina ollut todella tarkka treenaamisen suhteen flunssan jälkeen. En todellakaan halua vakavampia jälkitauteja muutaman päivän malttamattomuudella. Yleensä olen noudattanut ohjetta muutama täysin tervepäivä ja sitten vasta treeniä. Toisaalta kaikkein tärkeitä on kuunnella omaa kehoa ja sen tuntemuksia. Vaikka vielä on nenä tukossa ja olo ei ole kaikkein energisin sopii minulle hyvin kevyt kävely ja jooga. Koen saavani niistä lisää virtaa ja energiaa myös parantumiseen. Kovemmat treenit jätän suosiolla myöhemmälle. Tosin hyvin malttamattomana odotan, että pääsen taas jatkamaan Kaylan kakkos osuuden treenejä. Harmittavasti ne jäi tämän flunssan takia kesken.

Mitä mieltä te olette?? Miten pian flunssan jälkeen voi treenata?

Ps. Instagramista löytyy usein juttuja mitä blogiin asti ei ehdi! Päivän ruoka-annoksia sun muuta:) Käykäähän seurailemassa <3 :) Löytyy nimimerkillä @Monasdailystyle. Mikäli ehditte, niin jättäkäähän myös instagramin puolella kommenttia. On aina tosi kiva käydä kurkkimassa muiden tilejä ja kuvia ja etenkin kommenttien takaa niitä huomaa klikkailla! :) Jollain muulla tapana iltaisin tai aamuisin “surffailla” instagramissa??;)

Ihanaa energistä päivää kaikille <3

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Janet
    2.9.2014 at 13:57

    Voi Mona, mulla on ollut sua ikävä! Pitkä loman jälkeen vihdoin palailen taas lukemaan blogeja ja luettavaa onkin kertynyt aikasta lailla. Ihania postauksia olet pistänyt tulemaan niin paljon ♥

    Mä olen kans sitä mieltä, että treenaamaan vasta sitten, kun pari kunnon tervettä päivää on ollut. Mulla on kuumeen ja rehkimisen yhteisvaikutuksesta ollut tulossa sydänlihastulehdus ja lääkäri käski viikon makuupotilaaksi. Mitään en saanut tehdä. Lekuri vaan sanoi, että jos mä vielä riehun yhtään, niin se on nopeasti puolen vuoden sairasloma. Joo, kiitti ei. Ei siis auta leikkiä lentsujen tai muidenkaan tautien kanssa.

    Mä tein muuten eilen ekan treenin Kaylan ohjelmasta. Vitsit, se vaikutti niin kivalta. Katsotaan millaisia tuloksia saan aikaan. Jännittää jo vähän etukäteen. Ostitko sä siis sen kakkos osan? :)

    Ja ihanaa olla muuten back ♥

    • Reply
      Mona
      2.9.2014 at 21:20

      Ihana ihana Janet <3 Kiva kuulla susta taas pitkästä aikaa :)
      Ja kiitos taas sun positiivista kommenteista ja palautteesta <3 :) Sait ison hymyn huulille.
      Ja JEEEE – mahtia, että oot aloittanut Kaylan treenit :) Niin kivaa, kun moni on jo siitä innostunut täällä lukijoidenkin joukossa:) Kerrohan sitten fiiliksiä, kun pääset vauhtiin!! Mä ehdin kakkos osasta tehdä yhden treenin ja sit tuli tää p**k*l*en tauti://// No mut ehkä pikku breikki tekee hyvää… Uudella energialla sit taas kun parantuu :)
      haleja ihana <3

  • Reply
    Kristiina
    2.9.2014 at 14:41

    Kuulostaa fiksulta sun treenisuunnitelmat flunssan jälkeen. Itsekin pyrin aina pitämään muutaman päivän ennen kuin aloitan treenit sairastelun jälkeen. Erityisen rankkoja treenejä, esim. intervallitreenejä tai todella nopeatempoisia ryhmäliikuntatunteja, otan mukaan yleensä vasta viikon päästä, niin että kroppa on ehtinyt oikeasti kunnolla palautua.

    Suosittelen joogavideoista erityisesti Adrieneä (Yoga with Adriene), hänellä on itseasiassa useampi video toipilaille. Pikaista paranemista, sä alat ilmeisesti onneksi olla jo voiton puolella! :)

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLui6Eyny-Uzw1DKEgFQZ5m38iZAXF1Xk5

    • Reply
      Mona
      2.9.2014 at 21:23

      Tilaukseen meni Adriene!! :) Kiitos muru vinkistä, teen heti huomenna tuolta jonkun treenin <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *