13.9.2014

Exuviance CoverBlend

Kirjoitin vajaa kuukausi sitten ihoprojektista Iho kuntoon!– postauksessa. Takana on nyt kaksi tehokasta kasvohoitoa Itäharjun Ihopalvelussa ja pelkästään Exuviancen kasvotuotteiden käyttöä. Ensimmäiset fiilikset projektista olivat loistavat ja sama tunne jatkuu. Iho tuntuu kirkkaalta ja kesän jälkeinen tunkkaisuus alkaa olla poissa. Ainut huono puoli oli aluksi lisääntyvät näppylät. Muutama melko mojova tapaus nimittäin ilmeistyi ensimmäisillä viikoilla, mutta sen pitäisi johtua juuri ihon puhdistumisesta. Nyt onneksi näpyt ovat jo kadonneet ja  iho tuntuu tasaisemmalta. Mielenkiinnolla odotan miltä iho näyttää muutaman kuukauden jälkeen, kun olen käyttänyt näitä Exuviancen tuotteita ja koko sarjahoito ihonpuhdistuksessa on saatu tehtyä. Tuotteista kirjoitan raporttia, kun olen saanut ihoprojektin päätökseen.

Sitä ennen haluan kuitenkin jo mainita tästä yhdestä Exuviancen tuotteesta!:) Nimittäin heidän CoverBlend meikkivoide on ihastuttanut erityisen paljon jo heti ensimmäisen kokeilun jälkeen! Itse olen suuri Clarinsin meikkivoiteiden fani ja everlasting on oma megasuosikkini. Tämä CoverBlend on kuitenkin loistava vaihtoehto Clarinsille ja rakastan sen jättämää mattaista pintaa iholla. Meikkivoide levittyy todella hyvin ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Hieman erikoisesta tuoksusta vähän miinusta, mutta siihenkin totuin tosi nopeasti. Parasta tässä meikkivoiteessa on, että se antaa ihon hengittää ja tunkaista oloa ei tule lainkaan. Suosittelen todella lämpimästi testaamaan tätä mikäli haussa on hyvä meikkivoide, joka ei jätä pakkeloitua fiilistä kasvoille, mutta peittää kuitenkin hyvin. Kannattaa pyytää vaikka pieni näytepurkki mukaan, jotta voi muutaman kerran kotona kokeilla ja näkee samalla sopiiko se omalle iholle. Itäharjun Ihopalvelu tarjoaa vielä 16.9 asti kaikista Exuviancen tuotteista 20% alennuksen, kun mainitset kassalla blogin nimen! :)

Nyt ihanaa lauantaita kaikille! Kuullaan pian!

(Giveaway Foundation/Meikkivoide saatu)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Janet
    15.9.2014 at 11:34

    Mun kasvojen iho veti sellaista häränpyllyä kun vaihdoin pillerit. Nyt mun naamaa koristaakin tuhatpäinen finniarmeija ja itku monena aamua meinaa tulla, kun peiliin kurkaa. Sain lääkäriltä jo antibiootit vaivaan, mutta mitenkään en tahtoisi aloittaa, kamalia sivuvaikutuksia meinaan. Mut ehkä pakko, ei ole kiva kohta 28-vuotiaana näyttää pahimmassa murkkuiässä olevalta. Ihanaa, jos sä olet löytänyt avun ♥

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *