16.9.2014

Muutossuunnitelmia

Täällä pohditaan kodin pieniä muutoksia. Ei mitään kovin suurta mielessä, mutta olen viimeaikoina alkanut pohtia työpistettä tarkemmin. Tällä hetkellä työpöytä sijaitsee makkarissa ja haluaisin saada siirrettyä työt sieltä pois kokonaan.

Kotimme on kaksio, joten erillistä työhuonetta ei täällä valitettavasti ole. Muuten avara koti tosin mahdollistaa työpisteen muuallekin, kuin makuuhuoneeseen. Kaikkein loogisinta olisi varmasti tehdä työt ruokapöydän äärellä (jonka Eetu on tietokoneensa kanssa valloittanut), mutta toisaalta haluaisin pitää senkin erillään töistä. Pohdinkin nyt miltä näyttäisi työpiste meidän sisustustakan alla olohuoneen yhteydessä? Laittakaahan te taidokkaammat sisustajat mielipiteitä tulemaan!! :) Pohdin tässä sekä käytännöllisyyttä, että ulkonäköä. Tulisiko kokonaisuudesta aivan liian tunkkainen ja täysinäinen? Työpöydän haluaisin ainakin olevan hyvin kevyt ja mielellään esimerkiksi pukkijaloilla seisova.

Hmmmmm hyvä vai huono juttu… Aloittaako toteutus vai pysyäkkö vanhassa vaihtoehdossa? Olen super iloinen mikäli ehditte jättämään teidän näkemyksiä asiasta! :)

I´m planning some changes in our interior. Should we have a working station under the decor fireplace OR in the bedroom as it is nowadays? What do you guys think? 

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    tanja
    16.9.2014 at 08:22

    Omassa kaksiossani sattuu olemaan sellainen pohjapiirustus, että työpöytä melko kivuttomasti käy olohuoneen kulmaukseen. Meillä melko massiivinen maalaisromanttinen puupöytä, mutta teille sopisi esim. Lasitasoinen juurikin vaikka niillä pukkijaloilla. Silloin työpöytä pysyisi melko huomaamattomana/keveenä ja olohuone ei olisi niin täysinäisen oloinen.

    ihan hyvä rauhoittaa makuuhuone, itsellänikään ei siis siellä työpöytää tai tvtä mitä usein ihmiset tykkää sijoittaa makuuhuoneeseen!

    • Reply
      Mona
      16.9.2014 at 08:35

      Joo telkkari olisi ihan kauhistus makuuhuoneeseen mulla, vaikken edes telsua juuri koskaan katso :D Tosin ymmärrän että moni tykkää, mutta itse oon aina pyrkinyt mahdollisuuksien mukaan pyhittää makkarin hyvin rauhalliseksi paikaksi ilman telkkaria.
      Joo lasinen taso oliskin super hyvä!!!! :) Sellainen pitäs varmaan teettää…. Hmmm…

      • Reply
        tanja
        19.9.2014 at 13:39

        Ikeassa on ainakin mielestäni lasitasoja myynnissä. Samoin pukkijalkoja. Jos ei halua liian syvää tasoa niin joskus ikeassa oli lipastojen päälle asetettavia lasitasoja koristustarkoitukseen. Ainahan sitä itse saa hyvin kikkailtua ja ideoitua kaikkea jos jaksaa vaan itse tehdä :D

  • Reply
    Viiru
    16.9.2014 at 09:50

    Hei,

    en olekaan aikaisemmin kommentoinut vaikka silloin tällöin käyn blogiasi lukemassa :) Minä vaihtaisin työpöydän ja takan paikkaa keskenään, niin, että makuuhuone saa kaipaamaansa rauhallisuutta (ennemmin katselisin sängystä elävää tulta kuin televisiota), ja työpöytä saisi llmavuutta niin ettei yläpuolella ole mitään häiritsevää elementtiä. Toki siinä voisi olla tauluja tms. pienempiä esineitä, mutta takka on mielestäni liian massiivinen yhdistettynä työpöytään. Toivottavasti et pahastu :) Ihana koti teillä kyllä on!

    • Reply
      Mona
      16.9.2014 at 09:56

      Viiru ihana – NIIIIIN hyvä idea!! Mulla ei oo käynyt mielessäkään :) Siis tämä menee niin sovitukseen!!!!! KIITOS <3 :)

  • Reply
    Janet
    16.9.2014 at 09:50

    Mun mielestä sopisi oikein hyvin tuohon olkkariinkin. On teillä vaan niin kaunista.♥
    Mun mielestä makuuhuoneen kuuluu olla sellainen rauhantyyssija, eli turhat härpäkkeet sieltä pois. Joskin…meillä tämä ei onnistu kun mies suunnittelee kovaa vauhtia laittavansa telkkarin sinne :D Yritäpä siinä sit sanoa vastaan ;)

    • Reply
      Mona
      16.9.2014 at 15:22

      Kiitos Janet <3 :) Ja oon niin samaa mieltä – makkari on rauhantyyssija:) Hih, sun pitää nyt vaan pitää puolesi sen telkkarin suhteen ;D Mut tiedän, ei oo niin helppoo aina sanoa vastaan kun toinen on päättänyt jotain:D Mut kyl sä jotain keksit ;)

  • Reply
    Jossu
    16.9.2014 at 10:35

    Vitsi tuo jalkalamppu on kivannäköinen! :) Mistä on hankittu..? :)

    • Reply
      Mona
      16.9.2014 at 15:23

      Kiitos Jossu!! :) Noita samanlaisia on ainakin Sokoksella ollut. Me ollaan tuo saatu isältä lahjana :)

  • Reply
    Lena / London and beyond
    16.9.2014 at 11:06

    Teillä on kyllä kiva koti! :)

    Löysin juuri tämän postauksen ja näytin poikaystävälle kuvia tästä malliksi siitä, mitä haluan asunnoltani kun palataan täältä Taipeista Eurooppaan ensi vuonna jossain vaiheessa. Lattia on eritoten makuuni :)

  • Reply
    Maria
    16.9.2014 at 14:53

    Moi Mona,
    ekaa kertaa taidan kommentoida, vaikka kaikki juttusi ilolla olen lukenut. Varsinkin nuo treenauspostaukset, joista onkin ollut todella paljon hyötyä. Kiitos siis niistä(kin) :)

    Me ostettiin Ikeasta kolmisen vuotta sitten tuollainen lasikantinen pöytä pukkijaloilla olohuoneen nurkkaan. Jossain vaiheessa Ikeassa ei enää ollut noita saatavilla, mutta en tiedä tämän päivän tilannetta. Itse haaveilen tuohon vielä kevyempiä pukkijalkoja. Ja toisaalta haaveilen taas työpisteen poistamista olohuoneesta ja bloggaamisen hoitamista esim. ruokapöydän äärellä :D

    Täältä löytyy kuvia (esim. postauksen tokavika kuva) tuosta pöydästä: http://atmarias.indiedays.com/2014/06/03/koti-kuin-kesainen-kukkaketo-kuvatulvavaroitus/

    Teillä on muuten superkaunista <3

  • Reply
    Petra
    16.9.2014 at 15:08

    Teillä on niin kaunis koti ♡ Miten paljon teillä on neliöitä? Meillä on 52 m2 mutta meillä on sauna. Työpöytä ja tietokoneet pysyvät poissa makuuhuoneesta, joten ne on sijoitettu olohuoneeseen. Meillä on valtavasti kirjoja, joten ne vievät ison tilan olkkarista ja vähän meinaa olla ahdasta. Joku ihana ratkaisu pitäisi kehittää :)

  • Reply
    camilla
    16.9.2014 at 22:39

    Pukkijalat, lasisella tasolla! Toimisi kokonaisuutena, eikä pöytä blokkaisi valoa mistään suunnasta. :)
    Tulee niin ikävä meidän entistä asuntoa, kun katselen näitä teidän ihania kotikuvia. Varsinkin näin syksyn tullen se valon tarve korostuu..

  • Reply
    Maija
    17.9.2014 at 00:06

    Hei MI-KÄ tuo ihanuus tuolla seinällä on? Takka?? Ja MISTÄ? :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *