25.9.2014

Rakkauspakkaus ♥

Tänään on mun maailman rakkaimman synttärit ♥ Päivä on meillä molemmilla täynnä töitä, mutta illalla suunnataan juhlistamaan päivää illallisen merkeissä pitkän kaavan mukaan. Mä oon niin onnellinen, että oon löytänyt maailman ihanimman miehen mun rinnalle ja saan jakaa arjen ja juhlan hänen kanssaan. Eetu tekee mun elämästä onnellisen ja ilman Eetua en olisi kokonainen. Ihan kohta meillä tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä päivästä, kun oltiin ensimmäisillä treffeillä. Siitä päivästä asti mä oon tiennyt, että tämä mies tulee olemaan mun elämänimies, enkä päästä ikinä häntä käsistä. Siitä päivästä asti mä oon ollut onnellisempi kuin koskaan ja päivä päivältä rakastun enemmän. En olisi ikinä ennen Eetua uskonut, että joku voi niin lähtemättömästi tehdä vaikutuksen mun elämään.

Hyvää syntymäpäivää rakas ♥

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Eetu, happy birthday to you!” Like this I sang today at 4.55 am. As you can imagine from the early wake up time the day is full of thing to do for both of us. But after I got my work done and Eetu comes home from school we will celebrate his birthday a little. Eetu is the one and only for me. From the beginning I have known that this is it, he is the man I want to live with and spend the rest of my life with him. Eetu just makes me feel whole and happy every day today and hopefully in the future. Happily ever after.. Ones again happy birthday my dearest (future) husband!

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  -H
  25.9.2014 at 09:50

  Ootte ihania, ihana teksti <3 Eetulle onnea ja nautinnollista iltaa teille :)

 • Reply
  Janet
  25.9.2014 at 10:10

  Oikein mahtavaa syntymäpäivää Eetulle!
  Te olette kyllä niin ihana pari ♥

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 16:03

   Hih, kiitos Janet <3 :) Välitän onnittelut :)

 • Reply
  D-Day
  25.9.2014 at 10:10

  Awww! <3 Olette IHANA pari!!! Onnea Eetulle!

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 16:06

   Hih, haleja <3 :) Välitetty onnittelut <3

 • Reply
  Miauslife
  25.9.2014 at 13:44

  Ihana kuva! <3 Ootte niin suloisia. Onnea Eetulle ja mukavaa synttäripäivää!

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 16:07

   HIh, kiitti ihana<3:) :)

 • Reply
  Pinja
  25.9.2014 at 15:12

  Ootte niin ihania, ei voi kuin toivoa että vielä joskus saan itse kokea saman :) Paljon onnea Eetulle! :)

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 16:07

   Voi ihana Pinja <3<3<3 :') Haleja <3

 • Reply
  Kristiina
  25.9.2014 at 16:49

  Oiii ihana teksti! Oikein hyvää syntymäpäivää Eetulle :) Viettäkää mukava ilta ilman kiireitä.

 • Reply
  Jaana
  25.9.2014 at 22:51

  Tuo kuva kertoo kaiken <3 Ihanaa, että olette löytäneet toisenne! Kenenkään ei pitäisi parisuhteen osalta tyytyä yhtään vähempään, kuin juurikin siihen, että jalat viedään alta ja pää menee niin pyörälle, ettei tiedä miten päin olisi :) <3

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 16:08

   Hih, mä oon niin samaa mieltä :) Kyllä sen tietää, kun oikea kohdalle osuu;) <3

 • Reply
  j
  26.9.2014 at 07:33

  Aww,ihanasti kerroit miehestäsi<3 Mihin ihastuit Eetuun ja onko hän ensimmäinen poikaystäväsi? :) Miten suhde muuttunut pitkässä suhteessa vrt alkuaikoihin? Olisi kiva kuulla ihan yleistä pohdiskelua parisuhteesta,mitä asioita arvostat suhteessa,mitä tekoja et voisi antaa anteeksi ja mitä hyvään suhteeseen mielestäsi kuuluu.

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 16:11

   Hih, oon kyllä niin onnellinen meidän suhteesta ja siitä, että Eetun ylipäänsä löysin <3 Mulla on muutama suhde takana ennen Eetua, mutta vaan muutaman vuoden mittaisia. Suhde on toki muuttunut alusta aika paljonkin :D Enää ei ihan joka sekuntti tarvitse roikkua toisen kaulassa, vaikka aika hellyydenkipeä olenkin;)
   Voin toki jossain vaiheessa kirjoitella ihan postaustakin parisuhteesta, onhan se kuitenkin melkein isoin osa arkea:) Kiitos postaus toiveesta:)

 • Reply
  Ansku
  26.9.2014 at 09:21

  Meillekin tuli juuri viisi vuotta täytteen :) Onnea teille, ja Eetulle myöhästyeet synttärionnet!

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 16:12

   Kiitos Ansku <3 :)
   Meille tulee marraskuun alussa viisi vuotta kuluneeksi ja sinne pitäisi taas keksiä jotain kivaa :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *