26.9.2014

Perfect high waisted jeans

 

Kuvat, Eetu Visuri

Jeans, Liu Jo *Le Follie (similar here)
Sweater, Day Birger Et Mikkelsen (similar here)
Scarf, Zara (similar here)
Jacket, H&M  (similar here)
Bag, Chanel (similar here)
Shoes, Zara

Sunglasses, Ray Ban *Sunglassesshop (here) Koodilla 12MONA 12% alennus kaikista aurinkolaseista täältä 28.9 asti !!! :)
(giveaway, saatu */adlinks, mainoslinkit)

Tämän täydellisempiä farkkuja saa etsiä! Tumma väri, korkea vyötärö, naiselliset napit edessä ja istuva malli saavat takapuolen näyttämään ryhdikkäältä ja hyvältä!! Olenko jo maininnut, että tykkään paljon Liu Jo merkin pyllyä muokkaavista farkuista?;) Sain nämä farkut Stefanialta Le Folliesta. Heillä on nyt 30.9 asti kaikki denim farkut alennuksessa -15%. Suosittelen piipahtamaan paikalla. Nämä farkut ovat ehdottomasti testaamisen arvoiset ja tietty Stefania niin ihana, että hänen takiaan kannattaa käydä kurkkimassa liike ja kysellä samalla vaikka Stefanialta vinkkejä syyspukeutumiseen<3 :)

Tämä asukokonaisuus oli päällä, kun käytiin Eetun kanssa Ikeassa shoppailemassa tosi tärkeitä kotijuttuja;) Miten sieltä aina voikin tarttua kaikkea mukaan niin paljon?! Kuvat otettiin kerrankin jossain muualla, kuin lähikadulla. Näihin tuli omasta mielestäni heti lisää jotain mielenkiintoa, kun tausta poikkeaa vähän totutusta. Simppelit asukokonaisuudet puolestaan ovat aina niitä mun suosikkeja. Niissä viihdyn parhaiten ja farkkutyttö olen edelleen henkeen ja vereen. Istuvat farkut + pehmoinen neule ei voi mennä syksyllä vikaan! :)

Nyt ihanaa ja energistä viikonloppua kaikille!! <3

These are the most perfect jeans!
Dark color, high waist line, beautiful buttons at front and thight and firm fit makes your rear-end to look great. I got this pair from Stefania and Le Follie. They have this discount 15% off from all denim jeans valid until 30.9. Visit to meet lovely Stefania in Yliopistonkatu and see if they have also perfect jeans also for you!
This is what I wore when we visited IKEA last week. Eetu took the pictures on our way home as we found a new photoshooting place at ”VR varikko”. I found the pictures with new backgroun pretty cool!
Have a great and relaxing weekend everybody!

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Pinja
    26.9.2014 at 17:35

    Aivan ihana takki!

  • Reply
    Reetta
    27.9.2014 at 02:59

    Tosi ihana asu ja tykkään tuosta takista erittäin paljon! :) Kuvauspaikka on todella hieno, vaihtelu todellakin virkistää!

  • Reply
    Pauliina.K
    27.9.2014 at 14:52

    Heippa! Asia ei liity mitenkään postaukseen mutta mitä brunssia Turussa suosittelisit ongelmavatsaiselle ? :)

    • Reply
      Mona
      27.9.2014 at 17:11

      Moikka Pauliina!! :) Oikestaan kaikki koska valinnan varaa on tosi paljon. Viimeksi oon itse käynyt Blankossa ja se oli tosi paljon petrannut aikaisemmasta ja tykkäsin ihan hurjasti:) Lauantaisin puolestaan on Jazz brunssi Aula Cafessa mikä on myös ihana!! :)

  • Reply
    Petra
    27.9.2014 at 23:09

    Aivan ihanat farkut, ainakin istuu tosi hyvin sulle. :) Utelen vielä, mitä kokoa farkuista itse käytät ja mitä vaatekokoa olet muuten? Onko farkuilla joku mallinimi?

    • Reply
      Mona
      28.9.2014 at 09:16

      Kiitos Petra <3 :) Nämä ovat 26 kokoa ja vaatekoko mulla vaihtelee s-m ja 36 -38 välillä :)
      Malli on : LIU JO PANT BOTTOM UP RAMPY HIGH WAIST FARKUT

  • Reply
    Janet
    29.9.2014 at 11:11

    Upea asu ja kuvat jälleen kerran. Mun asukuvat on kyllä niin toista luokkaa kun sun :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *