29.9.2014

Workout motivation tip!

treenikalenteritreenikalenteri3

Yksi loistava keino lisätä treenimotivaatiota on pitää liikuntapäiväkirjaa. Treenit kannatta aina merkitä kalenteriin. Ajatellessasi treeniä samalla tavoin, kuin tärkeää tapaamista et lipsu siitä. Et ilmoita pomollekkaan, etten tänään jaksa tulla töihin tai tehdä jotain työtä loppuun. Merkitse treenit siis aina ylös ja ajattele niistä samoin kuin tärkeistä palavereista!

Itse koen saavani todella paljon puhtia siitä, että treenien merkitsemisen lisäksi teen muita muistiinpanoja itselleni niistä ylös. Kirjaan kulutetut kalorit ja maximi sykkeet ylös treenin viereen. Alleviivaan myös tehdyn treenin aina söpölllä vaaleanpunaisella värillä;) Mitä pinkimpi kalenteri on taaksepäin selattuna sen parempi!!:) Asetan myös tiettyjä tavoitteita tuleville viikoille. Kirjoitan aina ylös esimerkiksi mikä viikko on Kaylan treeneissä menossa. Kirjoitan ylös myös paljonko on tavoite päästä esimerkiksi miesten punnerruksia yhteen menoon. Kun asettaa pieniä kivoja tavoitteita pysyy motivaatio mukavasti yllä ja näkee itsekin omaa kehitystä! Seuraavaksi minun tavoitteeni on päästä spagaati. Pitää siis lisätä venyttelykertoja kalenteriin ja spagaatitavoite ehkäpä merkitä ensi kuun loppuun..?;) Mikä voisi olla sun lokakuun tavoite? Aamulenkki vähintään kahdesti viikossa tai vaikka yksi pidempi juoksulenkki joka sunnuntai? :)

Ihanaa ja super energistä viikkoa kaikille!

” It’s not about “having” time. It’s about making time.”

 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    mipsukka
    30.9.2014 at 06:54

    Söpöä ja ihan fyysisestä kalenterista niitä on varmasti kiva seurata. :) Minä kirjailen Heia Heiaan treenejäni, mutta tuollainenkin olisi hauska. :)

    • Reply
      Mona
      1.10.2014 at 21:09

      Hei toi Heia hein on kans mega kätsy!!:) Mä oon vaan niin tällanen listojen rakastaja et tykkään konkreettisesti piirrellä ja tuhertaa;)

  • Reply
    Janet
    30.9.2014 at 14:00

    Mä kans kirjaan kaikki treenit aina ylös, on hyvä pitää niistä kirjaa.
    Ja yleensä suunnittelen seuraavan viikon liikunnat jo etukäteen. On helpompi noudattaa jo valmiiksi suunniteltua ohjelmaa, kuin päättää päivän aikana, että mitäs tänään sitten. :)

    • Reply
      Mona
      1.10.2014 at 21:10

      Joo etukäteen suunnittelu todellakin helpottaa ja auttaa pysymään motivoituneena :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *