14.10.2014

Train your mind to see the good in everything

juhlat

Wou, vettä sataa ja ei tietoakaan helteestä. Eli Suomessa ollaan taas. Ihanaa kyllä olla omassa kodissa ja nukkua omassa sängyssä. Ajoin eilen yöllä lentokentältä Turkuun ja voi pojat, että väsytti. Kaaduin kertaheitolla sänkyyn kullan viereen kahden maissa. Aamulla olo oli kuin jyrän alle jäänyt ja tänään on muutenkin ollut vähän vilustunut fiilis. Olisi kyllä mun puolesta saanut tulla matkalaukun lisäksi Dubain sääkin Suomeen;) Toisaalta aamulenkit vähän kirpeässä syyssäässä lehtien putoillessa maahan on aika tunnelmallista. Illalla voi sytyttää kynttilät ja kääriytyä viltin alle hyvän kirjan kanssa. Tänä syksynä aionkin kahlata kasan uusia kirjoja, sain Mariannalta hurjasti uusia kivoja vinkkejä!:)

Tänään olen ottanut aika iisisti, mutta huomenna mennään taas. Nimittäin Helsingissä on Elle gaala!:) Sen jälkeen voisi ehkä hetkeksi asettua aloilleen ja viihtyä myös täällä Turussa;) Loppuviikosta ehdin istua paremmin alas tietokoneelle ja tarkoitus on tehdä kuvapostauksia Dubaista. Pääsee samalla taas takaisin Dubain tunnelmiin:)

Nyt painun nukkumaan ja toivon, että aamuksi olo on energisempi. Ihanaa iltaa kaikille <3

It´s raining and the temperature is near freezing point.. I´m back in Finland. But after all its great to be at home! Last night I drove to Turku and ou boy I was tired when I fell in to bed. In the mornign I still felt like been crushed under a stone and today I actually has been feeling a bit ill. Hope the flu is not coming..

Today I have tried to take it easy but tomorrow it is time to go again. Elle Awards are here! At the weekend I try to have more time to go through my Dubai pictures and share them with you.

Now I´ll go to bed and hope that I feel more energetic in the morning. Have a great evening ya all!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    lena / london and beyond
    15.10.2014 at 10:55

    Reissusta on kylla kiva palata kotiin ja kaatua vasyneena omaan sankyyn :) Taisi olla onnistunut reissu!

    Dubaista olisi kiva nahda ja kuulla juttuja!

    • Reply
      Mona
      16.10.2014 at 15:13

      Nimenomaan omaan sänkyyn kaatuminen on ihan parhautta!!!! :D Matka oli kyllä super onnistunut. Tuntuu, että sekä mieli ja kroppa ovat saaneet kunnolla levätä:) Tosin täytyy myöntää, että nyt on ekaa kertaa kunnon lomaltapaluu masis tullut kun oli niin järettömän kylmäkin heti vastassa ;D Mut eiköhän se tästä pian taas iloksi muutu :D

  • Reply
    Pinja
    15.10.2014 at 13:36

    Voi en malta odottaa Dubai-postauksia! :)

    • Reply
      Mona
      16.10.2014 at 15:13

      Ihana Pinja <3 :)

  • Reply
    Annika
    16.10.2014 at 14:22

    Minkä kokoset jimmy choot sulla on? Onko niissä samat koot ku meillä vai? Ajattelin tilata hääkengiksi tollaset mut mietin kokoa.. Mun oma on 38. :) oot ihanin ja ihanin blogi <3

    • Reply
      Mona
      16.10.2014 at 14:53

      Kiiiitos ihana Annika <3 :)
      Mulla on Jimmyt 37,5 ja se on just se mun oma simppelein koko. Välillä vaihtelee 37-38 mut toi 37,5 on ku tehty jalkaan:) Ja voin kyllä NIIIIN lämpimästi suositella jimmyjä hääkengiksi. Voipi olla että itsekin merkin kenkiin päädyn sit ku meen allarille:) Nää on nimittäin TOSI hyvät jalassa!!! :)

  • Reply
    Eevi
    16.10.2014 at 22:53

    Kirjavinkkejä olisi kiva saada vaikka omassa postauksessaan ja ylipäätään kuulla, mitä siellä luetaan tänä syksynä :) Kiitos inspiroivasta ja elämäniloa tihkuvasta blogista<3

    • Reply
      Mona
      17.10.2014 at 15:13

      Hei joo sen teen, kiitos postaustoiveesta Eevi ja ihanasta palautteesta <3<3<3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *