26.10.2014

Täydelliset kengät syksyksi + 20% alekoodi!

Niin kuin aamulla jo mainitsin on tänään ihan über hyvä kamppis yhteistyökumppani Boozt.com:lla!! :) Kaikista tämän sivun kengistä on nimittäin nyt alennusta TÄMÄN PÄIVÄN ajan -20%, kun ostos ylittää 39€.  Alennus koskee myös jo tarjouksessa olevia kenkiä:) Ihan huippu mahis siis hankkia nyt täydelliset kengät syksyyn ja talveen. Joukossa on ihania UGGin tossuja ja Conversen tennareita. Erityistä ihastusta omalla kohdallani tällä kertaa aiheutti tyylikkäät nahkaiset saapikkaat ja nilkkurit. Taidan heti huomenna kaivaa jo omat saapikkaani talvikätköistä. Nyt kyllä himoitsin useampia myös Booztsin kamppanjasta. Oma talvikenkieni käyttöaika jää tänä vuonna tosi lyhyeen, joten taidan malttaa mielen ja katselen lähinnä kesäsandaaleja tänävuonna;)

Mutta pidemmittä puheitta tässä vielä omat suosikkini kamppiksesta! :)

uggit1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // SUOJASUIHKE TÄÄLLÄ

Yhdet Uggit ovat ihan must have <3 Haluisin omaan kaappiini lisäyksenä yhdet minivartiset :) Mustat olisi ehkä tällä hetkellä ykkösvalinta.

conssit1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ

Mulla on Converset käytössä melkein ympäri vuoden. Nahkaiset on omat suosikkini. Kokonaan valkoiset nahkaiset ovat seuraavaksi omalla ostoslistalla.

saapikkaat1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ

Saapikkaat ovat ihania!!<3 Ylipolvensaappaat ovat super kivoja, mutta klassiset ja simppelit perus saapikkaat ovat ihan must have. Oma valikoimani kaipaisi ruskeita täydellisiä yksilöitä. Kollaasin numero kolmosen kenkä on ihan just eikä melkein täydellinen!

nilkkurit1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ

Nilkkurit ovat omalla kohdallani syksyn ja talven käytetyimmät kengät. Niillä jaksaa talsia pidempiäkin matkoja ja ne sopii hyvin farkkujen kanssa. Kiilakorkoisilla saa kivasti lisää pituutta sääriin mukavuudesta tinkimättä :)

Siinäpä niitä mun suosikkeja! Mitkä on teidän must have syksyn kengät?

Kaikista TÄÄLTÄ löytyvistä kengistä vain TÄNÄÄN -20% alennus koodilla mona20!!! :) Hyviä kenkälöytöjä!! :)

Boozt.com Bloggers – Shoes!! :)

(Adlinks/Mainoslinkkejä Boozt.com )

As I mentioned in my previous post this morning Bootz has an amazing VIP sale valid just for today. You are able to get -20% discount from the shoes on this special page with sale code mona20. The code is valid just on the 26th of October. What a perfect opportunity to buy UGGs, Converse sneakers with warm fur lining or perfect leather boots for the autumn and the winter!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lotta
    28.10.2014 at 18:31

    Tää tulee vähän ajoissa, mut olisko semmonen postaus missä on lahjaideoita esim. poikaystävälle jne. :) pieni apu olis tarpeen…

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *