1.11.2014

N♥vember

home1pakkailualunch1outfitdetails

Pakkailua,  lounaaksi seiti/kukkakaali/pinaatti- muhennosta ja kodin siivoilua. Siinä muutamia tämän päivän touhuja. Huomenna aamulla herätys soi jo neljältä ja otamme suunnan Helsinki-Vantaalle ja sieltä Prahaan:) Teiltä ihanilta tuli vaikka miten paljon mahtavia vinkkejä ja kultainen Kristiina lähetti, kunnon matkaoppaan mukaan<3 Luvassa on varmasti mukava alkuviikko Prahassa. Matkatunnelmaan olen virittäytynyt muun muassa kurkkimalla kauniin Natalian blogista heidän reissukuvia:)

Nyt muutama tunti unta, ennen aikaista herätystä:) Huomenna on tasan viisi vuotta siitä, kun tapasin mun kaikkeist rakkaimman – ihana viettää jälleen vuosipäivää molemmille uudessa kaupungissa ♥ Mä oon niin kiitollinen. Kaikesta.

Kuullaan pian!

Today I have done a little packing and cleaned up the home. As a lunch I had some fish-cauliflower-spinach-mash:). Tomorrow it is time to wake up early and start our anniversary holiday, this year we decided to visit Prague! Tomorrow it has been five years since I met my true love! <3

Now it is time to get few hours of sleep before the early wake up:)!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Pinja
    1.11.2014 at 23:40

    Ihanaa matkaa! :)

  • Reply
    Natalia
    2.11.2014 at 00:16

    Ihanaa reissua teille <3 Praha on kyllä niin tunnelmallinen kaupunki, että tykkäätte aivan varmasti! =) Ja onnea myös vuosipäivän johdosta <3

  • Reply
    Kristiina
    2.11.2014 at 00:36

    <3 ihanaa reissua <3 ja terveiset täältä Saksasta, kaikki on tähän saakka menny paremmin kuin hyvin :) Turvallista reissua teille!

  • Reply
    Fanny
    2.11.2014 at 00:57

    Tervetuloa Prahaan, itse asun täällä. Ensi viikoksi luvattu mukavan lämmintä ja aurinkoista säätä. Tervetuloa nauttimaan!;)

  • Reply
    suvi
    3.11.2014 at 22:33

    Ihanaa matkaa!

    Asuitte ilmeisesti Turussa? :) Olisiko sulla suositella jotain hyvää ruokapaikkaa sieltä, huomenna menossa päiväreissulle Turkuun ihan huvin vuoksi. Jos Helsingin paikkoihin vertaa, niin esimerkiksi jotain Fafasin/ Cholon/ Street Gastro tyylistä paikkaa? :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *