27.11.2014

Treenivälineitä kotiin ja jumppaa videolla

Olen pitkään tykännyt treenata kotona ja salikäynnit väheni minimiin, kun aloitin Kaylan treenit, joista tarkemmin kirjoitin Kayla Itsines 12 viikon treeniohjelma– postauksessa. Treenivälineistä toivotaan usein postausta ja kokosin tähän nyt perusjutut, joita meiltä löytyy kotoa.

kotitreeni

Jumppapallo täällä // Käsipainot täällä // Kahvakuula täällä // Hyppynaru täällä // Putkirulla täällä // Sykemittari täällä // Jumppamatto täällä // Kengät täällä (Adlinks/Mainoslinkit)

Hyppynaru on yksi mun lemppareista. Se on helppo ottaa mukaan myös reissuun. Tosin jos huoneet ovat kovin matalat saattaa hyppynarulla hyppiminen olla haasteellista. Mikäli tilaa löytyy on se todella hyvä väline, jolla saa nopeasti hien pintaan. Itse hankin muovisen hyppynarun, mutta suosittelen mieluummin nahkaista, jonka kanssa hyppiminen on mukavampaa. Tällä hetkellä trendikkäät HIIT treenitkin luonnistuu kätevästi hyppynarulla;)

Käsipainosarjan olen ostanut noin viidellä kympillä Anttilasta. Sarjaan kuuluu painokiekkoja ja tangot+lukot. Näillä käsipainoilla saa mukavasti vaihtelua treeneihin, kun pystyy vaihtelemaan edes vähän painoja.

Kahvakuula meiltä löytyy 8kg painoisena. Sen lisäksi kaipaisin yhtä pienempää ja yhtä reilusti painavampaa kahvakuula. Toistaiseksi olen kuitenkin pärjännyt 8kg kuulalla ihan hyvin. Kahvakuulalla pystyy tekemään monipuolisesti erilaisia treenejä. Testaa esimerkiksi tämä ihanien Tone it up tyttöjen treeni! :)

Jumppapallo on lymyillyt kotona jo todella pitkään. Olen lukioaikana ohjannut jumppapallotunteja liikuntakeskuksessa, joten sen kanssa touhuaminen tuli silloin tosi tutuksi. Nykyään tulee harvemmin treenattua pallon kanssa, mutta aina silloin tällöin jaksan sen kaivaa kätköistä ja tehdä tehokkaan vatsatreenin!:) Se on kahvakuulan tavoin todella monipuolinen treeniväline ja sitä voi käyttää esimerkiksi myös työtuolina tavallisen tuolin sijaan. Töiden lomassa tulee tällöin huomaamattaan aktivoitua mukavasti vatsalihaksia. Yllä vanha video, jonka olen blogiin tehnyt jumppapalloliikkeista. Hih, en pysty itse ikinä katsomaan näitä videopostauksia, mutta liitin sen kuitenkin tähän, josko sieltä joku saisi uusia vinkkejä kotona treenaamiseen;)

putkirulla1

Treenien lisäksi lihashuolto on erittäin tärkeää ja siihen tarkoitukseen putkirulla on ihan omiaan. Suosittelen sitä aivan jokaiselle! Tekee niin kutaa ja saa kropan vetreämmäksi. Mikäli putkirulla on entuudestaan vielä vieras, kurkkaa esimerkiksi tämä video.

Näiden jo kotoa löytyneiden välineiden lisäksi olen haaveillut jo ikuisuuden juoksumatosta ja spinning pyörästä. Etenkin näin talvella ne olisivat täydellisiä vaihtoehtoja kylmille aamulenkeille. Ehkäpä vielä jossain vaiheessa raaskin panostaa niihen. Tosin sitten tarvitaan myös hieman enemmän tilaa. En oikein osaa kuvitella juoksumattoa keskellä meidän olohuonetta;) Spinningpyörä sen sijaan ei veisi niin paljon tilaa. Ehkäpä se on siis hankintalistan kärjessä. Myös tämä Monnan lisäämä instagram video sai hymyn huulille! Tuollainenhan olisi ihan täydellinen lisä kotitreeneihin! :D

Onko siellä muita intohimoisia kotitreenaajia?;) Laittakaahan listaa teidän kotoa löytyvistä treenivälineistä, niin saadaan mahdollisimman paljon vinkkejä jakoon! :)

Ihanaa torstaita kaikille <3

HUOM, BLOGI SIIRTYY 1.12.2014 FITFASHION SIVUSTOLLE!!
LISÄÄ MUISTIIN OSOITE WWW.MONASDAILYSTYLE.COM

I have been exercising at home since I started doing Kayla´s workouts. Having not a fully equipped gym in our apartment sets certain limitation but with few basic training tool you are able to manage just fine. Above you can see all the tools I need to exercise at home effectively.

Skipping rope is my favorite! As it is so light and small you are even able to carry it with you on the road. We have this rope made of some kind of plastic but I recommend you to buy a rope made from leather. Ball gearings in the handles are also highly recommended.

Dumbbell set. We have a 20kg set including the weight plates, handles and locks.

Kettlebell. I have 8kg kettlebell which is for me a compromise as I would need one heavier and one lighter bell. But I´ll manage with this just fine for now. :)

Gym ball. Nowadays I rarely use gym ball as it is not an obligatory tool for Kayla´s WOs but it definitely is one of the most versatile training tool.

In addition to these actual training tools I also have this rolling pipe for body care. Rolling your muscles is said to be the closest you can get the massage at home.

These are my training tools at home. Of course I have been dreaming about treadmill and spinning bike as they would be awesome especially in winter time for doing cardio at home. However I honestly don´t see treadmill in the middle of our living room just now:).

Are you exercising at home also? What kind of training tool you have?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    monasdailystyle
    30.11.2014 at 11:31

    edgarpro kirjoitti: 27. 11.2014 12:42 (Muokkaa)
    Hellou Moonushka:) Takana Itsinesin jumppia ja joka kerta on eri musaa. En oo löytäny youtubesta motivaattori musaa juuri näihin treeneihin. Ne mitä oon kuunnellu sopis paljon paremmin juoksuun tai salille rehkimiseen. Onko sulla ehdottaa mitään Pidä sykettä yllä -musiikkia treeneihin? Kiiitooos:DD

    Vastaa
    Mona Mona kirjoitti: 30. 11.2014 11:52 (Muokkaa)
    Hei pitääkin tehdä soittolistoja treeneihin postaus – kiitos vinkistä!! :)

    Vastaa
    Pinja kirjoitti: 27. 11.2014 14:08 (Muokkaa)
    Mä niin haluaisin kokeilla tollasta rullaa! Se kuulostaa jotenkin niin hauskalta, mutta samalla myös tehokkaalta tavalta saada lihakset rentoutumaan :D

    Vastaa
    anna kirjoitti: 27. 11.2014 14:18 (Muokkaa)
    Kiitos tosi kivoista treenijutuista täällä blogissa! Innostuin nyt tän videon myötä katselemaan niitä aikaisempiakin ja sulla on kyllä hyviä vinkkejä ja ihana asenne muutenkin treenaamiseen ja elämään :) Aina tosi kiva lueskella tätä blogia, kun oot niin positiivinen ja tulee itellekkin niin hyvä mieli, että kiitos kun jaksat ilahduttaa! :) Kaikkea hyvää sulle ja iloista joulun odotusta!

    Vastaa
    elinah kirjoitti: 27. 11.2014 22:21 (Muokkaa)
    Käytätkö muuten palautusjuomia treenin jälkeen? Jos jotakin käytät, olisi kiva jos tekisit ihan postauksen aiheesta. :)

    Vastaa
    Mona Mona kirjoitti: 30. 11.2014 11:51 (Muokkaa)
    En oikeastaan käytä juuri lainkaan. Yleensä syön melkein heti treenin jälkeen noin puolen tunnin päästä :)

    Vastaa
    pipsa kirjoitti: 27. 11.2014 22:37 (Muokkaa)
    Miksi blogisi osoitteeksi ei tule monasdailystyle.fitfashion.fi?

    Vastaa
    Mona Mona kirjoitti: 29. 11.2014 09:56 (Muokkaa)
    Moi Pipsa!! :) Myös monasdailystyle.fitfashion.fi tulee toimimaan 1.12 alkaen!!! :)

    Vastaa
    Salla kirjoitti: 27. 11.2014 23:20 (Muokkaa)
    Ai vitsit että tuli nämä vinkit tarpeeseen juuri nyt! Kirjoitin äskettäin salikammostani ja siitä kuinka nimenomaan kotona treenaaminen tuntuu siltä omimmalta jutulta. Jumppapallo on välineistä mieluisin, joten hienoa saada vinkkejä sen käyttöön. Kiitos! <3

    Vastaa
    kinuski kirjoitti: 27. 11.2014 23:22 (Muokkaa)
    En yleensä blogeihin kommentoi, vaikka niitä paljon lueskelenkin. Nyt on kuitenkin pakko kiittää sua ihan hurjan inspiroivasta blogista!! Etenkin hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvät postaukset on lemppareita ja saan niistä todella paljon motivaatiota ja uusia ideoita niin reenaamiseen kuin oman hyvinvoinninkin panostamiseen. Eikä toki muotipainotteisissa postauksissakaan mitään vikaa oo! Kiitos siis vielä kerran hyvänmielen blogistasi, toivottavasti saadaan nauttia tästä vielä pitkään!!! <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *