28.12.2014

By Malene Birger leather pants outfit

bymalenebirgerpantsmalenepants2detailsmalenepants4

Shoes, Zara
Leather pants, By Malene Birger (täällä*)
Cardigan, mByM
(adlinks*)

Nahkahousut ovat olleet tämänkin syksyn ja talven suosikkini. Näihin By Malene Birgerin* yksilöihin olen ollut ihan super tyytyväinen. Ovat kestäneet todella hyvin käyttöä ja ne ovat myös päällä super mukavat. Kohta ne tosin jää odottamaan jo ensi syksyä…

Viikon päästä tähän aikaan lähdetään jo lentokentälle ja jännitys taitaa olla aikalailla katossa. Huh, en oikein itse vielä tajua, että kohta se on menoa. Pakkanen jää taakse ja päästään aloittamaan pitkä kesä jo ihan pian. Aika täpinöissään täällä ollaan. Nyt vielä, kun saisi tämän hitokseen flunssan taltutettua…

Kommenttien puolella on muuten viime aikoina ollut tosi hiljaista. Tilastojen mukaan siellä vielä jokunen kuitenkin juttuja lueskelee;) Olisi super kiva kuulla teistä jotain! Laittakaa vaikka risuja ja ruusuja tulemaan. Mitä kaipaatte blogiin lisää? Onko jotain tiettyjä aihealueita mistä toivoisitte lisää postauksia? Entäs, onko jotain tiettyjä toiveita blogin sisällön suhteen tulevaa reissuvuotta ajatellen. Enemmän videoita, kuvapostauksia, kuulumisia, muotia maailmalta? Onko kivempi lukea yksi postaus päivässä vai mieluummin useampia postauksia. Laittakaahan ajatuksia kehiin, ettei mene ihan monologiksi täällä! :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

33 Comments

  • Reply
    Tiina/Fit Fat Mama
    28.12.2014 at 12:01

    Katotaan meneekö kommentti nyt automaattisesti roskakoriin, hope not! Jostain syystä omat kommenttini ff:n blogeihin on ohjautunu suoraan roskikseen sen jälkeen kun oma blogi muutti pois täältä :D :/. Kommentointi on vähentyny myös omassa blogissani ja kuulemma myös monessa muussa. Mikä lie kommentointi lama

    Mutta noi housut! Tosi kivat :)! Onks noi miten kylmät talvella, pitääkö olla alla jotain että tarkenee?

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 14:01

      Meni taas roskakoriin!! :/ Tosi outoa.
      Kommentointi lama tosiaan :D Pitää itsekin ryhdistäyty:)
      Ja jooo näillä tarkenee hyvin talvellakin:) Tosi kovilla pakkasilla tosin housut kangistuu, joten ehkä käyttäisin alle 10 asteen pakkasilla;)

      • Reply
        Tiina/Fit Fat Mama
        28.12.2014 at 20:27

        Pitää metsästää sitten jostain nahkapöksyjä, ne tuo niin kivaa kontrastia asuun :)!
        Laitoin tekniikalle viestiä, toivottovasti homma korjaantuisi kommentoinnin osalta. Kiva kun huomasit kommentin kuitenkin roskiksesta :). Jos viitit painaa sitä Ei roskaa, niin jatkossa pitäisi mennä suoraan normaaliin kommenttitarkistus jonoon :).

        • Reply
          monasdailystyle
          28.12.2014 at 21:10

          Nyt tuli normi kommenttien joukkoon!!! :)
          Painoin tosiaan sitä ei roskaa, toivotaan jatkossa sujuvan normaalisti :)

  • Reply
    Sara
    28.12.2014 at 12:30

    Miten raaskit ostaa noin super kalliita vaatteita? Vai saatko ne puoliks ilmaiseksi blogin kautta? Tätä olen ihmetellyt.

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 13:27

      Oon nämä ihan itse ostanut. Enhän näin kalliita vaatteita jatkuvasti raaskikaan ostaa. Joihinkin kestäviin juttuihin olen vain halunnut panostaa ja nämä nahkahousut oli yksi niistä. Suurinosa mun vaatteista on kuitenkin ihan Zara, H&M hintaluokkaa:)

  • Reply
    Reetta/valkoisentalonreetta
    28.12.2014 at 12:38

    Voi kuule, mulla ei ole antaa nyt muuta, kuin ruusuja, eli en osaa mitään ehdotuksia antaa…

    Ja yksi kysymys nahkahousuista, kannattaako ostaa kokoa pienemmät vai oikeat kooltaan? Juuri noita By Malene Birgerin nahkahousuja himoitsen…

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 13:28

      Ihana sinä <3 :) Mulla on 36 kokoa ja vastaa aikast hyvin normi kokoa:) Tosin yks kokoa pienemmät olis varmaan olleet myös ihan ok, koska nää hiukan antaa kuitenkin periksi! :)

  • Reply
    -H
    28.12.2014 at 12:58

    Täällä ollaan, vaikka myönnettävä on, että joulun kiireessä on kommentointi jäänyt olemattomaksi. Odottelen jo innolla teidän postauksia reissusta, teille tulee varmasti aivan huikea puolivuotinen!!! Voin vaan kuvitella kuinka innoissanne ootte :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 13:31

      Hyvä hyvä <3<3 Mä oon kyllä itse kans ollut liian laiska kommentoimaan muihin blogeihin. Ja oon myös huomannut, että kun kännykällä selaa blogeja niin silloin ei koskaan tuu laitettua kommenttia, jotenkin tosi hankalaa olevinaan...
      Hih, täällä tosiaan on sekä hyvässä, että huonossa matkainnostus ;D Välillä jännittää niin, ettei meinaa mitään pystyä tekemään :D Ja pientä stressin poikasta meinaa pukata, vaikka oon päättänyt olla stressaamatta;)
      Haleja sinne ihanalle <3

  • Reply
    laa
    28.12.2014 at 13:25

    Tunnustan olevani todella laiska kommentoija, vaikka aktiivisesti seuraankin monia blogeja :). Eniten olen pitänyt terveyteen liittyvistä jutuista.

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 13:32

      Kiitos ihana, että nyt jätit! :)
      Terveysjutut siis tekolistalle!! :)

  • Reply
    Kristiina
    28.12.2014 at 13:25

    Ystäväni, joka lukee blogeja todella, todella paljon sanoi, että nyt syksyn/talven aikana kommentit on vähentynyt huimasti. Tiedä sitten mistä johtuu, mun kohdallani kommentointi on vähentynyt, koska luen päivien viiveellä ja tiedän, ettei niihin ole enää kiva vastata :) mä luen edelleen kahta! Mieti kahta blogia :)

    Teillä lähtö jo niin pian, puoli vuotta menee hurjaa vauhtia! Itsellä jäi se reilu vuosikin lyhyeksi. Miten saitte asunnon? Oliko sen kanssa ongelmia?

    Sinä ja minä pukeudutaan niin eri tavalla, en ikinä voisi pukeutua nahkahousuihin tai haaveilla Canada Goose-takista tai Parajumperista. Myös Chanelit jätän kauppaan. Silti mä tuun täällä mukana, vuodesta toiseen <3 tykkään lukea sun blogia sun takia, sun ajatusten takia ja ehkä vähän stalkata miltä teidän kotona näyttää :)

    Maailma tulee muuttamaan sua, se on ihan varmaa se. Huomaat siirtotyöläisten ankeat olot ja kaduilla asuvien lasten surkeat olot. Aluksi itkettää, haluat ottaa jokaisen kotiisi. Sitten mietit jo miten edes yhden perheen tai yhden lapsen elämän saisit paremmaksi. Viet shampoota, ruokaa ja vaatteita heille. Näin mulle on käynyt :)

    Hui miten pitkä tästä tulikaan… Täällä ollaan koko joulu relattu, mulla on tiedossa erittäin haastava kevätlukukausi! 13 viikkoa työharjoittelua ja tenttejä.. Siihen väliin 2 Saksan reissua, jalkapallomatseja ja ystävien tapaamisia. Kyllä mä perkele jaksan noiden voimalla!

    Mukavaa sunnuntaita! Nautitaan <3 Pus

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 13:57

      Kristiina <3 <3 :)
      Sä oot kyllä mun aurinko. Me katsotaan asunto vasta periltä! :D Ensimmäinen pari viikko vaan lomaillaan ja sit aloitetaan asunnon etsintä. Eka kohde on Bangkok jossa ollaan muutama päivä ja sieltä sit vielä johonkin ennen päämäärää, joka nyt sekään ei oo ihan varma vielä ;D Hahah tässä mennään aika mutu tuntumalla siis ;)
      Ja tuosta oon mäkin varma, että reissu tulee varmasti muuttamaan ihmisenä ja paljon. Ja kyllä mä kovasti odotankin mitä kaikkea reissu tuo tullessaan.
      Ihanaa, että oot mukana taustajoukoissa. Oot tuonut mulle niin monet hymyt ettet tiedäkään.
      Ihanaa sunnuntaita <3<3

      • Reply
        Kristiina
        28.12.2014 at 14:03

        Voi ihanaa, vaihto alkaa lomailulla, aika mahtavaa! Miten musta tuntuu, että meettekin Balille (surffaamaan) Malesian sijaan :) Oijoi, tätä postausta odotellessa!

        <3 <3

        • Reply
          monasdailystyle
          28.12.2014 at 14:08

          Hih, joo tammikuun puolessa välissä pitäs sit “jo” tietää :D Mä luulen, että saadaan tammikuun ekalla viikolla vastaukset tuolta Malesiasta, mut sitä odotellessa;) Ei tuonne Balillekaan meno haittaisi :) Ja tosiaan siellä tulisi varmaan aika pitkälti surffailun parissa vietetty vaihtoaika :D

          • Kristiina
            28.12.2014 at 19:18

            <3

  • Reply
    Riikka
    28.12.2014 at 14:15

    Hei Mona.
    Täällä lueskellaan blogia edelleen päivittäin. Mä tykkään lukea treenijuttuja, asuja ja ruokajuttuja. Olen itekin Kayla-fani (sun blogista varmaan luinkin siitä). Tällä hetkellä viikko 19 tehty. Enää 5 viikkoa sitten jäljellä. Mitäs sitä sitten tekis?! Millä viikolla olet menossa?
    Mielenkiintoista lukea tulevaisuudessa blogia teidän reissusta.
    Hyvää uutta vuotta. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 21:01

      Hei Kaylalta tuli just ekasta 12 viikon ohjelmasta päivitetty versio:) Ite oon tehnyt noiden kahden ohjelman jälkeen uudestaan ekaa ohjelmaa ja nyt ajattelin aloittaa taas alusta noilla päivitetyillä:) Reissussakin on helppo tehdä kaylan treenejä, kun ei tarvii super hyvää punttista vaan ihan vaikka hotellilla pistää treenit pystyyn:)
      Ja kiitos samoin Riikka <3 :)

  • Reply
    Laura
    28.12.2014 at 16:30

    Täällä ilmoittautuu yksi blogien superkuluttaja mutta maailman megahuonoin kommentoija. Useimmiten selaan nykyään kännykällä, ja tää on mukamas liian vaivalloista :D Mä käytän päivittäistä aikaani ison määrän blogien selaamiseen ja sit en muka ehdi/jaksa kommentoida. Kumminkin, kun kommentoi ja saa vastauksen, siitä tulee jotenkin hyvä mieli! Toki nää kommentit vie myös teidän bloggaajien aikaa ja aika monesti (et kyl sä) bloggaajat postauksissaan valittelee ja pahoittelee kun ei ehdi vastata kommentteihin. Se ei todella innosta kommentoimaankaan.. ;)

    Niin ja postaustoiveita? Videot on aina piristäviä ylläreitä, elävästä elämästä siis (jumppavideoita on muutenkin netti pullollaan..)

    Kivaakin kivempaa uutta vuotta, ja hei pidä toi sun pirteys ja innokas elämänasenne <3

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 21:03

      Kiitos tosi paljon Laura kommentista <3 :) Mulla tuppaa olemaan sama homma, että kun kännykällä selailee niin kommentointi helposti jää, kun on nimenomaan hankalaa..:D
      Videoita tulee ehdottomasti lisää reissusta käsin! :) Ja kiva kuulla, että ihan perus elävästä elämästä videot on ok, sillä niitä varmaan eniten tulee tehtyä.
      Ihanaa uutta vuotta myös sulle ja kiitos vielä kun jätit kommenttia:)

  • Reply
    mama
    28.12.2014 at 19:57

    Mun Mona rakas <3 Olen kovasti yrittänyt olla iloinen ja reipas teidän puolesta… mutta huh, kyllä nyt on alkanut jo vähän ahdistamaankin. Mutta juu, tää on tätä äiti-lapsi-ikävä-ahdistusta ja se on vaan kestettävä <3

    Tuosta Kristiinan kommentista tuli niin vedet silmiin täälläkin ja voi että miten ihana huomata, että joku lukija tuntee sinut ihan blogin perusteella noin hyvin… sillä ihan varmasti kannat niitä shampoita, vaatteita ja ruokaa Kristiinan kuvauksen mukaisesti. Ja toisaalta, mitä kaikkea sieltä saatkaan henkisenä eväänä tulevan varalle.

    Pikaista, pikaista paranemista nyt alkavaan lenssuun, lähetin täältä juur parantajaenkelin matkaan <3

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2014 at 21:08

      Onneks on kaikki skypet ja facebookit niin tuntuu, kuin olis ihan naapurissa;) Ja puol vuotta menee niiiiin nopsaan. Veikkaan, että mun ja Eetun mielestä ihan liian nopeasti :D
      Ja todellakin reissu tulee varmasti henkisesti kasvattamaan ihan älyttömästi. Sitä mä eniten matkalta odotankin. Vaikka sitä arvostaa enemmän kuin mitään kaikkea sitä mistä saa olla hurjan kiitollinen, niin uskon reissun kasvattavan näitä tunteita entisestään.
      Nähdään pian <3

    • Reply
      Kristiina
      28.12.2014 at 22:09

      Voi että miten hyvä mieli täällä tulikaan :) liikutuksen lisäksi <3

  • Reply
    Kallion Kielo
    28.12.2014 at 22:42

    Hei,
    postaus päivässä tai parissa reissun päältä piisaa – pitäähän teidän ensisijaisesti nauttia siellä elämästä! Itse olen aikoinaan ollut 3kk Ugandassa työharjoittelussa, enkä päivääkään vaihtaisi pois, ja kova ikävä on takaisin vaikka siitä ajasta on jo 11 vuotta!!!
    Ehdottomasti odotan innolla nyt blogisi muuttumista tuon reissun myötä, olen kait omissa matkustushimoissani alkanut seurata enemmän erilaisia matka- ja reissublogeja, ja nyt on mielenkiintoista seurata myös teidän elämäänne toisella puolen maapalloa.
    Toivoisin että avaisitte hieman käytännön asioita, eli mitä ja miten päädyitte ratkaisuunne ja miten siellä sitten ihan tavallinen arki ja opiskelu sujuu – tietenkään turistinäkökulmaa unohtamatta.
    Ihanaa reissua, nauttikaahan!

    • Reply
      monasdailystyle
      29.12.2014 at 07:12

      Moikka!! :) Kiitos paljon kommentista:) Niin kiva kuulla, että moni odottaa innolla reissupostauksia! Ehdottomasti kirjoitellaan ihan perus arjesta ja käytännön jutuista. Aina saa myös laittaa ideoita tulemaan, niistä saa joka kerta lisää pontta tehdä erilaisia postauksia:)
      Ihanaa viikkoa sinne <3

  • Reply
    Tatti
    28.12.2014 at 22:51

    Harvemmin tulee kyllä kommentoitua, mutta kun aina koku bloggaaja tekstissään asiaa ihmettelee niin johan itekin innostuu heti kirjoittamaan. Jos kirjoittaja kysyy lukijan mielipidettä johonkin asiaan niin usein itse lähtee kommentoimaan herkemmin.

    Noh, täytyypä nyt sanoa että sinun innoittamana hankin myös nahkahousut joita aijemmin en olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni. Nyt näen ne jotenkin ihan eri valossa ja ne ovat tyylikkäät juurikin neuleen tai silkkipaidan kanssa. Ihan noin hyvin istuvat ne eivät ole kun omasi, mutta hintalapussa olikin pienempi summa ;)

    Onnea reissuunne!

    • Reply
      monasdailystyle
      29.12.2014 at 07:15

      Kiitos Tatti, kun nyt jätit kommenttia!! :) Ja tuo on kyllä totta! Itsekin huomaan, että tulee helpommin jätettyä kommenttia jos bloggaaja pyytää johonkin mielipidettä! :)
      Ja oi mahtavaa, nahkikset rulettaa!!!;) Ne todellakin sopii niin moneen ja ovat tosi klassiset.
      Ja kiitos paljon<3 :) Viikon päästä tähän aikaan noustaankin jo ensimmäiseen koneeseen, kohti Frankfurttia! :D Iiik, jänksää niin super paljon :D

  • Reply
    Jenni
    28.12.2014 at 22:52

    Moi Mona! Tiedän, että kohta juokset jo tropiikin lämmössä. Voisitko kuitenkin kertoa postauksessa/tähän vastaten, millainen on sinun talvisen juoksulenkin varustus? Vaatteet, kengät, kaikki. :) Eri keskustelupalstoilta löytyy vastauksia, mutta niistä ei aina tiedä kuinka pro siellä jakaa kokemuksiaan. Itse pidän kovasti lenkkeilystä, mutta talvella se valitettavasti tuppaa jäämään. Pidän kuitenkin suunnattoman paljon talvesta ja pakkasesta, joten haluaisin päästä nauttimaan siitä lenkillä. Hommaa tyssää yleensä siihen, etten tiedä, mitä olisi parasta pukea päälle ja mitkä kengät vetäistä jalkaan.

    Tulevissa postauksissa toivoisin olevan videoita. Niitä on aina mukava katsella, on kuin olisi seuraa, kun yksin asuu :’) treenivideot ja erilaiset höpötysvideot on parhaita. Toivottavasti teille tulee upea reissu! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      29.12.2014 at 07:26

      Moi ihana Jenni<3
      Tietkö, mä oon toooooosi huono juoksemaan talvella. Inhoan tosi kylmää ja juokseminen pakkasella on mulle lähes mahdoton juttu. Hengitys tuntuu salpaantuvan ja valitan vaan kun ei oo tuntoa käsissä. Aamulenkitkin on jääny kokonaan ja oon niiden sijasta vaan tehnyt kevyttä joogaa (villapaita päällä;) )
      Mutta semi kylmillä keleillä mulla on käytässä sellainen talveen tarkoitettu juoksutakki ja kahdet talveen tarkoitetut-trikoot Asicselta (takin ja toiset housut oon saanut blogin kautta). Lenkkareina käytän ihan perus Niken Vomeroja, mitkä on kesälläkin.
      Mun äidillä on talvea varten ihan erikseen nastalliset lenkkarit ja hän on ollut niihin ihan über tyytyväinen. Hän myös käyttää kypärämyssyä, joka suojaa kasvoja pakkaselta. Äiti siis juoksee ulkona kesät ja talvet, eikä anna pakkasen häiritä:)
      Pitääkin ehkä häntä haastatella hiukan enemmän tän suhteen! :)
      Ja voi miten kiva kuulla, että videoita toivot lisää <3 Ihanaa, että voi sillä tavoin olla seuraksi:) Ja muista nauttia yksin asumisesta <3 Vaikka rakastan Eetua ylikaiken ja hänen kanssaan on ihana asua, niin ei se sitä muuta, että yksin asuminenkin oli jotain ihan taivaallisen ihanaa!! :D Mulla tosin kaverina edesmennyt koira, joka oli mulle kuin oma lapsi. <3 Asuttiin yli sata vuotta vanhassa puutalossa, jossa oli kakluuni ja puuhella. Oi lämmöllä muistelen noita aikoja <3 :)
      Ihan super ihanaa viikkoa sinne Jenni ja niin kiva, että oot hengessä mukana meidän reissussa <3 :)

      • Reply
        mama
        29.12.2014 at 17:33

        Tuosta juoksusta talvella voin käsi sydämellä suositella Icebugin juoksulenkkareita!!! Hommasin ne vasta tänä syksynä (sopivasti alesta) ja nyt olleet liukkailla juostessa jalassa… Aivan kuin asfaltilla juoksisi, edes alamäessä ei tarvi hiljentää tai sipsutella vaan ihan normaaliin tahtiin juosta ja pito on loistava. Ja erittäin lämpimät ja vedenpitävät myös. Kestävät monen monta vuotta, eli kannattaa panostaa.
        Juoksutrikoita käytän, joissa on hieman paksumpi vuori ja niiden alla urheilukerrastoa. Oikein kylmällä laitan ikivanhat hiihtohousut, ovat paljon väljemmät ja niissä on lämpimämpi fleecevuori. Juoksutakkina niken talvi käyttöön tarkoitettua kevytvuorista juoksutakkia ja aluspaidan ja takin väliin vielä joko fleeceliivi tai -takki. Kunnon pakkasiin sitten hiihtotakki, mikä on myös väljempi ja siinä on paksumpi vuorikin. Hanskoina toimii pikkupakkasilla ihan kevyesti topatut sormikkaat, mutta kovemmilla pakkasilla karvavuoriset kintaat (niissä kyllä kädet hikoaa…).
        Päähän fleece kypäräpipo ihan peittämään koko naamaa silmiä tietysti lukuun ottamatta ja mulla kun korvat on todella arat laitan kypäräpipon päälle vielä Rukan windstopper pannan.
        Lopuksi vielä kaulahuivi, heijastinliivi ja villaiset säärystimet :)

        • Reply
          Jenni
          29.12.2014 at 21:09

          Kiitos hirmuisesti vastauksesta, tästä oli iso apu! :) ja kiitos myös Monalle ihanasta vastauksesta! :)

          • mama
            31.12.2014 at 17:11

            Kiva, jos oli avuksi… Toivotan kovasti iloa ja intoa juoksuun, se on ihan parasta :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *