1.1.2015

2015 Fitness Goals

Vuoden 2015 ensimmäinen päivä!! Ihanaa ja mahdottoman energistä uutta vuotta kaikille <3 Toivottavasti kaikkien vuodenvaihde sujui mukavasti.

Oma vuodenvaihteeni alkoi hyvin rauhallisesti, sillä flunssa vaivaa edelleen. Se ei kuitenkaan estä tekemästä suunnitelmia ja tavoitteita tulevalle vuodelle! Uusi vuosi on aina uuden alkua ja silloin voi aloittaa puhtaalta pöydältä.

Monet aloittavat tammikuussa kuntokuurin, laihdutuksen tai tipattoman. Erilaisia kuureja aloitetaan yleensä juuri siitä syystä, että halutaan olla onnellisempia ja voida paremmin. Tammikuu on loistavaa aikaa ottaa itseään niskasta kiinni ja antaa sille kaikkein tärkeimmälle, eli omalle itselleen aikaa ja hyvää oloa. On hyvä muistuttaa itselleen upeasta kehosta, joka tekee vuoksesi niin paljon. Nyt on aika antaa sille sen mitä se ansaitsee – rakkautta!

Itselläni on tulevalle vuodelle paljon odotuksia ja haaveita. Kaikkien toiveiden ja tavoitteiden sijaan päätin jakaa täällä blogissa nyt vuoden 2015 fyysiset hyvinvointitavoitteet!

fitnessgoals

Olen päässyt aikaisemmissa tavoitteissa jo todella paljon eteenpäin ja olen kaikesta todella kiitollinen. Muistellessani vain muutama vuosi taaksepäin oli fyysinen vointini aivan toista mitä tänä päivänä. Vielä on kuitenkin tekemistä!

Rakastan tavoitteita! Ne antavat motivaatiota ja lisää potkua omaan tekemiseen. Ilman tavoitteita en saisi niin paljon asioita tehdyksi. Minusta on ihana ruksailla erilaisia listoja milloin mistäkin, mutta erityisesti tavoitteiden asettamisessa se on erittäin innostavaa puuhaa.

Tänä vuonna asetin itselleni seuraavia tavoitteita:

1. Olen vahvempi!

2. Olen terveempi!

3. Olen notkeampi!

4. Hikoilen joka päivä!

5. Olen parempi joogi!

Yllä olevien tavoitteiden ympärille kokoan kasan konkreettisia asioita, joita tulen tekemään vuonna 2015.

Tavoitteiden saavuttamisen apuna jatkan tänäkin vuonna päiväkirjan pitämistä treenien suhteen. Kalenteri on iso apu motivoinnissa. Kirjoitan tavoitteet sinne ylös, lisään pienempiä välitavoitteita ja ruksaan myös ajatuksia (niin hyviä kuin huonoja) ylös.

Odotan innolla tulevaa vuotta ja sitä mitä se tuokaan tullessaan kaikkien elämän osa-alueilla <3 :)

Jaettuani omat vuoden 2015 fitness tavoitteet haluaisin kuulla myös teidän tavoitteista!! Listaa kommenttiboksiin sinun viisi liikunta- ja hyvinvointitavoitetta vuodella 2015!

Ps! Yllä olevien tavoitteiden lisäksi minulla(kin?!):D on tavoitteena heti kärkeen heittää hyvästit joulupyhien nestepöhölle ja laiskottelulle! Oli kiva hetken aikaa ottaa iisimmin ja nauttia yltäkylläisistä joulupöydistä, mutta laiskottelun jälkeen on vieläkin ihanampi jatkaa taas ravintorikkaan ruokavalion ja aktiivisen hikoilun parissa!:)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    T
    2.1.2015 at 10:46

    Sama tuon joulupöhön kanssa, mutta sen jälkeen tämän vuoden hyvinvointi- ja liikuntatavoitteet ovat:

    1. syödä entistä terveellisemmin
    2. liikkua entistä monipuolisemmin ja enemmän
    3. oppia mave kunnolla
    4. pistoolikyykyissä ja leuanvedossa kehittyminen
    5. kropan muovautuminen haluamaani suuntaan viime vuotta enempi :)

    Muutamat viime postaukset ovat olleet niin kivoja. Kirjoita ihmeessä tällasia pidempiäkin postauksia välillä! Ne on niin hyviä.

    Hei itse asiassa mulla tuli nyt sulle postausidea mieleen! Oletko ajatellu, että vaikeuttaako vaihto sun terveellisien elämäntapojen ylläpitämistä? Miten aiot toimia? Ja mitä vaikeuksia uskoisit tod. näk. aiheutuvan? Mä oon meinaa itse miettinyt tätä ja vähän jännittää miten mun vaihtoaikana sujuu. Kotona kaikki on niin helppoa, mutta vaihdossa ei ole omaa keittiötä jne. :)

    Ja sitten olisin kiinnostunut lukemaan urheilutapasi muutoksista. Muistaisin, että olet joskus ohjannut ryhmäliikuntatunteja? Oliko sulla nuoruudessa jokin liikuntaharrastus? Entä miksi olet nyt siirtynyt kotitreenien pariin etkä esim. käy kuntosalilla?

    Oho tulipas pitkä kommentti, mutta tässä siis tavoitteeni ja pari postausideaa sulle. Ja ennen kaikkea hyvää uutta vuotta ja tulevaa vaihtoaikaasi :)

  • Reply
    LeAnn
    2.1.2015 at 19:36

    Kivalta kuulostivat tavoitteesi. ☺
    Meillä alkoi herkuton ja varsinkin karkiton vuosi. Oma oloni on ollut viime vuoden aivan surkea johtuen kiireestä ja stressistä… Nyt olisi tarkoitus alkaa liikkumaan ja syömään terveellisemmin sekä muistaa juoda vettä se 2-3 litraa. Nukkua pitäisi myös enemmän. Näihin pyritään!

  • Reply
    Jaana
    2.1.2015 at 19:49

    Minä luin Facebookista kaverin päivityksen, jossa kaveri kehui kouluikäisiä lapsiaan; olivat viime uutena vuotena koko katras (3 lasta) luvanneet pysyä koko vuoden erossa karkeista, limsasta, popcorneita ja karkeista ja todentotta pysyivät päätöksessään ihan koko vuoden :) Itsekin olen näitä lakkoiluja yrittänyt, mutta so far ennätykseni on kokonaista 3 kk…. :P

    Itselleni voisin asettaa nyt tavoitteen ainakin vähentää karkin mussuttamista ja limukan juomista, sekä yrittää pitää tämän fyysisen liikkumistason, mitä nyt olen syksyn mittaan saavuttanut. Mielessä on myös kovasti ollut se, että oikeastaan olisi ihan jees hakeutua johonkin vähemmän vastuuta sisältävään ja vähän stressittömämpään työhön….nyt, kun työttömänä olen ollut muutaman kuukauden, niin alan “nähdä” paremmin sen melkoisen stressaavan työympäristön, missä olin…..ja mitä en siinä pyörässä juostessani edes nähnyt tai tajunnut. Palkkaa nyt tietysti tulisi tällaisesta työstä varmaan aika paljon vähemmän, mutta raha-asioitakin olen ehtinyt pohtimaan….mihin sitä huimaa palkkaa oikeastaan tarvitsee…omalla kohdallani en oikein keksi hyvää syytä. Luksuslaukut ja -kengät on tietty ihania, mutta sitäkin ihanampia ne on, kun niihin on pidemmän aikaa säästänyt ja ostosta pitkään harkinnut. Vanha klishee “best things in life are free” on niin totta, kuin saattaa – on ollut mahtavaa olla enemmän läsnä lapsille, kun takaraivossa ei tykytä joku töiden deadline ja miljoona juttua, jotka pitää hoitaa asap tai mieluummin jo yesterday….töissä… Uuden työn löytyminen tietty nyt ihan pikkuisen ahdistaa, kun ajat on vielä niin vaikeat työpaikkojen saannin suhteen, mutta siltikin se ahdistus on pienempi, kuin kiivastahtinen työ, missä aiemmin olin. :)

    Tämmöisillä fiiliksillä täällä. Tykkään ja oon aina tykännyt kovasti näistä sun urheiluun/liikuntaan liittyvistä postauksista. Oot tosi inspiroiva. Voisin ottaa tavoitteeksi nuo tuommoiset samanlaiset absit, kuin sulla ;-) Joskus mulla oli semmoset ja nyt vois olla korkea aika saada ne takas…..lasten saanti on aika huono tekosyy enää…nuorin kun on jo yli 2 v ;-D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *