3.1.2015

Karvat sileeks ja kulmat kuosiin

Matkalaukun pakkaamisen lisäksi on tullut tehtyä muitakin erilaisia valmisteluja reissua varten. Kävin nimittäin muutama viikko sitten yhteistyökumppani Itäharjun Ihopalvelussa kasvohoidossa valmistamassa ihoa tulevaan reissuun ja samalla värjättiin taas kulmia tummemmiksi. Näiden lisäksi myös kädet siloiteltiin valmiiksi tulevaa aurinkoa varten;)

kasvohoitoennenmatkaa

Kasvoille tehtiin taas Exuviancen kasvohoito, joka saa ihon tuntumaan tosi hehkuvalta ja pehmoiselta. Syksyllä tehtiin tämä sama hoito sarjana ja voin kyllä todella lämpimästi suositella, mikäli haluaa tehokkaan ja tuloksia tuovan hoidon.

Kulmat värjättiin astetta viime kertaa tummemmaksi, sillä aurinko varmasti vaalentaa niitä äkkiä reissussa. Tämä oli vasta toinen kerta, kun kokeilen kulmien värjäämistä, mutta voi pojat se helpottaa arkea! Kulmien värjäys tuo todella paljon helpotusta arkimeikin tekoon. Nappasin kulmia värjätessä vielä lyhyen videon – näytin aika huvittavalta nuo värit naamalla :’D

kulmat1ennen ja jälkeen

Sokerointia testasin kulmien värjäyksen lisäksi toista kertaa. Viimeksi sokeroitiin sääret ja tällä kertaa kädet. Lopputulos on ihanan pehmeä ja sileä!! Sokerointi kuorii samalla ihoa, joten iho tuntuu tosi pehmeältä sen jälkeen. Itse olen tottunut käyttämään epilaattoria, joten en tuntenut juuri lainkaan kipua. Nyt kelpaa lähteä ottamaan aurinkoa, kun käsiinkin saattaa tarttua jotain väriä, kun ei ole karvat tiellä;D

kädet sileeks

Kiitos vielä Itäharjun Ihopalvelulle ja erityisesti sydämelliselle Katjalle. Tämä syksy ja talvi on ollut oikein kaudenhoidon aatelia omalla kohdallani, kun olen päässyt testailemaan kaikkia ihania hoitoja. Nyt on super kiva lähteä reissuun! :)

(Hoidot tarjosi Itäharjun Ihopalvelu)

I have been doing some other preparations for the coming trip before hand besides just packing. I went to Itäharjun Ihopalvelu for a facial treatment and to get my eye browns dyed. We also made me an arm sugaring project which was great! The skin is now so smooth! :) Big thanks especially for Katja! This autumn and early winter has been luxurious time for me with all these beauty treatments that I have been able to test.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katja
  3.1.2015 at 17:30

  Kiitos itsellesi ja niin superihanaa seikkailua teille molemmille sinne uuteen ja tuntemattomaan

  • Reply
   monasdailystyle
   3.1.2015 at 22:34

   Ihana Katja <3 Kesällä nähdään sit heti kun tullaan<3! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *