27.1.2015

We are all family, and the planet is our home

Ah rakastan levon autuutta.

Viimeiset kolme viikkoa on pitänyt sisällään niin paljon uutta ja jännittävää. Huomaan nyt kaipaavani pientä pysähdystä. Koko matkan ajan olen nauttinut täysin rinnoin jokaisesta hetkestä ja niin tulen tekemään jatkossakin. Nyt jo hiipii mieleen pieni pelko siitä, että miten nämä viisi kuukautta riittävät täällä.

On todella hassua miten lyhyessä ajassa on voinut tuntea ja kokea jo niin paljon. Täydellisestä onnen huumaasta on menty täydelliseen turhautumiseen alta nanosekunnin. Ollaan itketty liikutuksesta vanhan mummon jättämää vastaajaviestiä ja naurettu puolestaan vedet silmissä linnuille, jotka paskoivat meidän molempien päähän. En muista koska olisin nauranut niin paljon. Mahaan koski – paljon.

malesiatodo

Pienillä asioilla on kauaskantoinen merkitys. Rakastan tätä tunnetta täällä, kun on poissa omalta mukavuusaluuelta eikä kaikki sujukkaan niin kuin on aina itse ajatellut. Se kasvattaa. Oma kärsivällisyyteni on kasvanut pelkästään tämän kolmen viikon aikana niin moneen potenssiin, etten osaa edes kuvitella miten paljon se voi vielä seuraavan viiden kuukauden aikana kasvaa.

Elämällä on niin paljon annettavaa ja aion ottaa sen kaiken vastaan. Hyvine ja huonoine asioineen. Hyviä vaalin ikuisesti ja huonoista vahvistun entistään.

malesiatodo2

Tänään olen ottanut rennosti. Todella rennosti. Aamupala – lounas – päikkärit – välipala – haaveilu – ajatusten kirjoittaminen ylös postaukseen – illallinen.

Jälleen kerran, kyllä, toistan itseäni. Olen niin kiitollinen. Kiitollinen niin monesta asiasta, että yksi postaus ei riitä mitenkään niiden listaamiseen. Haluan kuitenkin tuoda esiin yhden ison kiitollisuuden aiheen. Ihmiset. Miten ihania ihmisiä me olemmekaan saaneet tavata tämän kolmen viikon aikana. Miten ihania ihmisiä meillä on siellä Suomessa. Miten kiitollisia saamme olla jokaisesta tapaamastamme upeasta persoonasta.

“We are all family, and the planet is our home” – Louise Hay

Nyt jatkan tämän päivän rentoa teemaa vielä ottamalla illankin rennosti vihreän teen ja haaveilun kanssa.

Tein tänään listaa Malesian ajan to do jutuista. Pelkästään näiden suunnittelu saa jo perhosia mahan pohjaan.

Ps. Illalla tulossa vielä ajastettu postaus treenimotivaation tueksi!;)

Ou boy, how much I enjoy resting. The three past weeks has been so full of everything new and exciting that it is time to take a day off and just relax. This time here in Asia has been a true roller coaster of feelings. We have cried the cutest message of an old lady left in Eetu´s voice mail and laughed so much that our stomaches hurt when one bird gave a full load head shots for both of us. I actually enjoy this strange feeling that so much is out of control in the middle of our everyday life. I cannot repeat my self enough how grateful I am about all this!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kristiina
  27.1.2015 at 15:26

  Ihana postaus, ihan voin tuntea miten elät ja nautit jokaisesta hetkestä. Jopa niistä mitkä eivät ole oman elämän mukavuuslistoille ennen päässeet :) Mä olen tänään kiitollinen mun ystävistä, jotka rohkaisivat mua valitsemaan sen tien, mitä itse on olisi valinnut. Näin saan kokea uuden alueen opinnoissani, sellaisen mitä en ikinä voinut edes kuvitella tekeväni. Palaan tutulle polulle sitten harjoittelun jälkeen :) yhtä kokemusta rikkaampana.

  Kiitollisuus, sitä sanaa käyttää liian harvoin. Ihana Mona, kiitos näistä viisaista sanoista <3 pus

  • Reply
   monasdailystyle
   28.1.2015 at 04:39

   Kiitos kuule sulle taas ihanasta palautteesta <3 Ja kyllä - ystävistä saa olla niin kiitollinen. Ystävistä, jotka pysyy aina rinnalla tuli mitä tahansa eteen ja kannustavat aina jokaisessa käänteessä. Ja mikä rikkaus onkaan, kun on ystäviä ympäri maailmaa. Ja itse oon myös ihan äärimmäisen kiitollinen, että mulla on sun kaltaisia ystäviä, joita en ole edes tavannut, mutta saan silti niin paljon energiaa vain viestin välityksellä<3 Toivottavasti päästään vielä treffailemaan joskus ihan kasvotusten:)

 • Reply
  Outi Karita
  30.1.2015 at 12:27

  Ihana hyvänmielen postaus ♥

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *