4.2.2015

Hardcore Abs Workout + video

Kotitreenit ovat omia suosikkejani. Nopeaa ja helppoa sekä tietysti tehokasta. Muutamilla välineillä saa aikaiseksi todella tehokkaan treenin ja ilmankin pärjää mainiosti. Kokosin tähän tehokkaan sarjan vartsalihasliikkeitä. Tällaisen setin, kun tekee kolme tai neljä kertaa viikossa niin saa taatusti tuloksia aikaiseksi vatsan seudulla! :) Viimeinen liike löytyy vielä videon muodosta!

Tässä siis hardcore vatsatreeni olkaas hyvä;)

1. Lankutus 1 min x 3

Koko kroppa tiukkana ja selkä suorana. Pylly linjassa ja tuki lapaluiden välissä. Muista hengittää koko lankutuksen ajan;)

plank

2. Vatsarutistus jumppapallolla 15 x 3

Jumppapallo on mainio ja edullinen apuväline kotitreeneihin. Erilaisia vatsalihaksia pystyy varioimaan pallon kanssa vaikka kuinka paljon. Perus vatsarutistukset ovat helppo ja loistava tapa aloittaa pallon kanssa treenaaminen. Mitä pidemmälle viet pallon sen rankempi liikkeestä tulee. Tasapainoilu aktivoi loistavasti koko kroppaa.

jumppapallo

3. Pyöräily jumppapallon päällä 12 x 3

Haastetta pallojumppaan! Nouse pallon päälle ja laske kädet taakse. Hae tasapaino ja vie jalkoja vuorotellen eteen ja takaisin koukkuun. Koko kroppa työskentelee tasapainoillessa. Muista jälleen hengittää tasaisesti koko ajan.

polku

4. Sivuheilautus jumppapallon kanssa 12 x 3

Käy selinmakuulle maton päälle ja nosta jumppapallo ilmaan jalkojen välissä. Voit pitää jalat suorina pallo jalkojen, säärien tai reisien välissä. Vie hitaasti palloa sivulta sivulle. Jalat koukistettuina liike on kevyempi.

pallo2

5. Makuulta kropan nosto ja kädellä kierto varpaisiin 15 x 5

Tässä liikkeessä nousee syke ja koko kroppa tekee töitä. Loistava ja super tehokas liike, joka kannattaa ehdottommasti lisätä kotitreeneihin.

Energistä päivää kaikille!

Exercising at home can be also effective! Doing this workout three times a week will definitely provide some great results. Here you have it: Hard Core Abs Workout! :)

  1. blanking 1min x 3
  2. crunch on exercise ball 15 x 3
  3. “cyckling” on exercise ball 12 x 3
  4. side swing with exercise ball 12 x 3
  5. “getting up from the floor and making a rotation movement to touch your toes” (check the video:) ) 15 x 5

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    jennie
    4.2.2015 at 08:13

    Ei jestas sulla, tai teillä, on siellä kyllä ihanat maisemat ja oltavat. Tuo allas tuolla taustalla ja kaikki aiemmmatkin kuvat <3

    myprojectisme.fitfashion.fi

    • Reply
      monasdailystyle
      4.2.2015 at 10:48

      Sanos muuta. Saa itsekin vielä välillä hieroa silmiään, et ihanko tosi me täällä asutaan:D Tulossa ihan just koht treeniikuulumisvideota, jossa vähän paremmin vielä tuota allasta ja salia :)
      Ai niin edellispäivänä oli vielä ilotulitukset ihan vastapäisellä kadulla. Sai parvekkeelta sitä pällistellä. Melkosta menoa täällä välillä :D

  • Reply
    -H
    5.2.2015 at 11:54

    Ihana Mona :) Täällä ollaan edelleen, vaikka kommentointi on jäänyt hävettävän vähälle!!

  • Reply
    Alisha
    5.2.2015 at 18:53

    Kiitos, tämä oli kiva postaus :) Viimeinen pääsi tänään testaukseen salilla!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *