8.2.2015

Finnish girl gets naked in KL

naked204naked2naked202naked203naked206

Pictures, Me & Eetu Visuri 

NYT VASTA!!

Olen varmaan ainut, jolla ei ole ollut Urban Decay Naked luomiväripalettia?! Olen ties miten monta kertaa tehnyt muille silmämeikkiä näillä super paljon hehkutetuilla luomiväreillä, ja olen noin sata kertaa ollut aikeissa ostaa paletin itsellenikin. Luomivärejä on kuitenkin ollut kotona meikkilaatikko täynnä, joten en vaan koskaan ole tullut tätä hankkineeksi ennen kuin nyt täällä Kuala Lumpurissa! Mukana nimittäin oli ainoastaan yksi luomivärisetti ja kaipasin jo nyt vähän lisää värejä ja vaihtoehtoja silmämeikille. Pavilionin viereen avattiin uusi upea Sephoran liike, jossa käytiin visiitillä viime viikolla ja tämä ihana Naked 2 paletti lähti mukaan.

Mukana on 12 aivan mielettömän ihanaa eri nuden ja harmaan sävyä. Tämä paletti on täydellinen omaan makuuni. Rakastan silmämeikissä vaaleaa nudea, kullanhohtoa ja ruskeaa niin maitokahvin värissä kuin tummemman ruskeassakin. Mukana on myös yksi musta sävy, jolla saa tehtyä upeasti syvyyttä katseeseen.

Kokeilin luomivärejä heti silmille ja otin kuvaa hyvin vaaleasta “ei meikkiä” meikistä ja tummemmasta iltameikistä. Valitettavasti mukana ei ole makro objetiivia, joten kovin näppärää lähikuvaa ei silmämeikistä saatu. Toivottavasti näistä kuitenkin saa hiukan osviittaa kokonaisuudesta. Alimman kuvan kanssa innostuin oikein kunnolla pelaamaan photarin kanssa. Muutos oli niin jyrkkä, että tästä saisi ihan erillisen postauksen. Mitä mieltä olette “photoshopilla siloposket ennen ja jälkeen” jutusta?!;) Olisi ehkä hyvä muistuttaa todellisuudesta ja medialukutaidosta. Ei kannata koskaan ajatella, että oma iho näytää muiden kuviin verrattuna huonolta tms.  Kuvat ovat todella usein illuusiota.

Mutta takaisin luomiväriin!

Ensimmäisten kokeilujen jälkeen olen monien muiden tapaan aivan rakastunut tähän Naked maailmaan. Sain setin mukaan testerinä myös pohjustusaineen luomille ja sekin vei heti ensikäytöllä mukanaan. Yksi kosmetiikkaputeli taas enemmän ostoslistalla;)

Mitäs mieltä te olette näistä super hehkutusta saaneista luomiväreistä? Joko nämä ovat ihan vanha juttu ja näiden tilalle on jo löytynyt jotain uutta ja parempaa? Vai onko paletti päätynyt pysyvästi luottomeikkienne joukkoon?

I might be the only one who has not got an Urban Decay Naked eye shadow palette yet. I have used these eye shadows many times while making up my friends but have not bought one myself as I have had enough eye shadows in my collection at home. Now when I have not that much make up with me here it was a perfect time to buy this Naked 2 set for me.

This palette is just perfect! I love all the 12 shades in it. I took a picture with the lightest “no make up at all” make up and after that another picture with heavier and darker make up. The ” after” picture is actually so photoshopped that I got an idea to make a post how unrealistic can some pictures nowadays be and how they can differ from reality. Never compare your self to a pictures seen in magazines as they are everything but real.

Back to the make up:).. After first try I am hooked! What do you think about these eye shadows? Are they already out of date or have Naked sets received a steady place within make up you use the most?

You Might Also Like

26 Comments

  • Reply
    Pinja
    8.2.2015 at 09:23

    Mulla nimenomaan tää Naked2 melkein jokapäiväisessä käytössä ja rakastan palavasti! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:45

      Niiiiin hyvät värit :)

  • Reply
    Minna
    8.2.2015 at 11:18

    Huh. Olet aivan uskomattoman kaunis ilman julmettua meikkikerrosta. Ja tuo vika kuva… jaiks.

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:47

      Voi kiitos paljon. Itse viihdyn kyllä naturellissa meikissä, mutta välillä on toki kiva laittaa vähän tummempaa meikkiäkin :)

  • Reply
    Miia
    8.2.2015 at 11:42

    Naked 2 <3 Mulla kans päivittäisessä käytössä tämä, menee tosiaan niin arjessa kuin iltameikkiäkin väsätessä.

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:47

      Todellakin niin arjessa kuin iltameikissäkin! :) Ihan huippu setti :) <3

  • Reply
    Tatti
    8.2.2015 at 12:00

    Olen myös noita NAKEDeja katsellut ainakin parin vuoden ajan, mutta päädyin sitten lopulta halvempaan viva la divan NUDIEen kun oli niin kehuttu vastaavaksi NAKEDien kanssa. Tuo hinta lähinnä on itseni laittanut aina perääntymään :D hyviä ne varmasti ovat. En siltikään ole valmis maksamaan 50e luomiväreistä :)

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:48

      Oon kyllä samaa mieltä, että on aika hintava.. Toivottavasti on pitkäkestoinen setti niin maksaa itsensä takaisin:) Pitääkin tsekata tuo mainitsemasi setti myös! :)

  • Reply
    Annn
    8.2.2015 at 12:47

    Naked on ihan huippupaletti! :) Minulla ollut se ykkönen jo vuosia käytössä, ja värejä riittää vielä pitkäksi aikaakin :D

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:50

      Mietein just et toivottavasti on pitkäkestoinen setti:) Mun tekis kovasti mieli vielä sitä Basic pienempää matta palettia….:)

  • Reply
    Valokuvaaja
    8.2.2015 at 15:40

    juu, ei. Kauniit siloposket voi photarilla luoda niinkin, ettei kuva huuda kökköä kuvankäsittelyä.

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:53

      Todellakin! Eihän monet edes hoksaa esimerkiksi lehtien, että niitä on muokattu vaikka kuinka paljon, vaikka itsestäänselvyyshän se on:) Ja sitä vartenhan ammattilaiset on, että ne tekee homman hyvin ja mahdollisimman luonnollisen näköisesti ;) :P

  • Reply
    irkku81
    8.2.2015 at 16:58

    Samainen Naked2 löytyy multakin ja tosiaan primer potion tuli mukana. Täytyy sanoa että se pieni puteli kestää ja kestää. Tosi riittoisaa siis.

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:54

      Joo mietin just et varmaan kestää noi pelkät testerit pitkään!!! :) Jeee! Super hyviä ainakin näin parin kerran kokeilun jälkeen :)

  • Reply
    Tanja
    8.2.2015 at 22:24

    Voisin kirjoittaa tähän pitkät pätkät nuorista tytöistä, ulkonäköpaineista ja roolimalliudesta mutta tyydyn toteamaan, etten ymmärrä Photoshopin käyttöä blogeissa. Kuvien taustoissa ehkä vielä, bloggaajan ulkonäön kaunistelussa en.

    Itsekään en joka aamu onnistu lähtemään viimeisen päälle siloposkisena töihin, mutta jos se jotakuta häiritsee, niin itsetuntoni kestää (ja painaa villaisella) sen. Voihan sitä Photoshopia testata kuvissa muuhunkin. :-)

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 02:10

      Mahtavaa, aihe siis herättää keskustelua ja ajatuksia! :) Laitan tulemaan omia mietteitäni myöhemmin vielä ihan omassa postauksessaan:)

  • Reply
    Veera
    8.2.2015 at 22:46

    Voi miten kauniita kuvia! :)<3<3 Upea meikki! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:55

      Kiitos paljon Veera <3 :)

  • Reply
    Maria
    9.2.2015 at 02:16

    Heipsan taas,
    sephora on aivan mahtava kauppa, rakastunut siihen korviaan myöten ;) aina ulkomaille mennessä on pakko päästä sinne, no, useampaankin otteeseen ;) mitä meikkivoidetta käytät? oletko käyttänyt bb voiteita? tuo naked paletti on ehdottomasti ostoslistalla, niinkuin keväinen huulipuna, ja sitten mahdollisesti uusi meikkivoide, siis kevyt sellainen. tai sitten hyvä bb voide. olenkin tottunut käyttämään sitä garnierin sporttisempaa bb voidetta, muuten olen tosi tyytyväinen siihen. Mutta, kai sitä alkaa olemaan taas kun kalkkilaivan kapteeni näin kun rusketus on jostain kumman syystä hävinnyt joten sävy on hieman tumma… kauhea matkakuume tällä hetkellä, mutta onneksi syksyllä dubaihin ;) on niin ihana seurata sun blogia <3 ja meikkipäivitykset ovat aina kiinnostavia :) minkä sävynen tuo huulipuna on? mahtavaa alkavaa viikkoa sinne lämpöseen <3

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 12:58

      Mulla on täällä mukana Lumenen meikkivoiteita pari!:) Voisin koittaa tehdä koostepostauksen kaikista meikeistä mitä nyt käytössä…
      Mutta lemppari meikkivoiteista on Clarins evermatte ja sit Estee Lauderin double wear on kans huippu. Lumenen on myös über hyviä. BB voiteita käytän kans aina silloin tällöin, mutta yleisesti tykkään mieluummin kunnolla peittävästä meikkivoiteesta. Mulla on niin kirjava ja yleensä tosi punanen naama ni tarvii peitettä :D Tuo huulipuna on sävyä 5 rouge volupte shine :) Ihan mun suosikki :)
      Ja kiitos niin kivasta kommentista <3:) Sinne myös ihanaa viikko ja koitan lähettää täältä aurinkoa :)

  • Reply
    jenni
    9.2.2015 at 09:58

    Heippa! osaatko neuvoa. Tilasin kokeiluun ilmaisen Kaylan viikon treeniohjelman ja sain 3 eri circuit treeniä. Ymmärsin kyllä miten tuo circuit tehdään mutta missään ei sanota kuinka monta treeniä tulisi tehdä viikossa. Onko sinulla jotain käsitystä vai onko se vaan itsestä kiinni kuinka monta ehtii/jaksaa? Miten sinä teet? kiitos mikäli ehdit neuvomaan!

    -Jenni

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2015 at 10:31

      Kolmesti viikossa eli yksi ohjelma per kerta! :) Siinä ilmaisessakin pitäisi olla selkeät ohjeet alussa. Kannattaa lukea TOSI tarkkaan läpi. Nyt en ulkoa muista miten se ilmainen ohjelma meni mutta siis idea tämä kaikissa:
      1 TREENI = 2 Erilaista kierrosta. 1 kierros = 4 liikettä
      TEE:
      1 kierroksen liikeitä 7 minuuttia niin monta kertaa kuin jaksat
      30 sek tauko
      2 kierroksen liikeitä 7 minuuttia niin monta kertaa kuin jaksat
      30 sek tauko
      1 kierroksen liikeitä 7 minuuttia niin monta kertaa kuin jaksat
      30 sek tauko
      2 kierroksen liikeitä 7 minuuttia niin monta kertaa kuin jaksat
      VALMIS! :)
      Tee esim ma / ke ja pe :)

      Treeni-iloa sinne!!!! <3 :)

  • Reply
    Kristiina
    10.2.2015 at 17:17

    Kaunis Mona <3 Mulla on ollut myös tuo Naked2, mutta noi paletit on mun käyttöön liian isoja. Olen nyt muutaman vuoden käyttäny ihanaa Lancomen Voyage Complete Make-Up Palettea, se sopii mukaan reissuun ja kaikki tarvittava tulee siinä mukana :) Paletit on sopivan kokoisia ja värit ihania. Ripsiväri nyt kuluu jo muutamassa päivässä, mutta muuten vuoden verran käytän palettia ja oon ihan rakastunut siihen , vuosi vuoden jälkeen <3

    • Reply
      monasdailystyle
      11.2.2015 at 01:26

      Oi pitääkin käydä tsekkaamassa toi!! :) Tää koko tosiaan tässä on vähän miinusta, ei tuu kovin helposti otettua mukaan mihinkään. MUt värit kyllä peesaa sen sit :)
      Haleja <3<3

  • Reply
    Jaana
    10.2.2015 at 18:23

    Täällä yksi, jolla ei ole Naked-palettia. Se on kyllä hankintalistalla, mutta vasta sitten, kun nykyinen luomivärisetti loppuu….hitsi vieköön se on kestänyt jo 2 vuotta(!!!) ja vielä on reilusti väriä jäljellä…..mulla on siis Helena Rubinsteinin duo: 53. Captivating beige & feline brown. Ihan täydelliset sävyt, mutta niitä on vain kaksi…. Nakedille olis kyllä käyttöä, siitä kun on niin moneksi

    • Reply
      monasdailystyle
      11.2.2015 at 01:23

      Siitä tosiaan on moneksi! :) oi toi HR on ollu tooosi kestävä – mahtavaa!! :) Toivottavasti tääkin on pitkäikäinen, että maksaa itsensä takaisin :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *