16.2.2015

Ensimmäinen koulupäivä

koulu

 

Ensimmäinen koulupäivä vihdoinkin takana! Aamulla puoli kuudelta soinut herätyskello tuntui pitkästä aikaa aika oudolta;) Kahdenkymmenen minuutin joogan ja banaanipannareiden jälkeen otettiin taksi alle ja suunnattiin yliopistolle.

Ensimmäinen päivä oli vasta orientaatiota ja tutustumista uusiin paikkoihin ja muihin vaihtareihin. Kiva, mutta aika raskas päivä ilman taukoja. Kotiin päästiin lähtemään vasta viiden maissa.

Huomenna luvassa on retki yhdessä vaihtariporukan kanssa Malaccaan. Aamulla herätys tämän päivästäkin aikaisemmin ja takaisin tullaan vasta illalla. Otan kameran mukaan niin saan taas pitkästä aikaa kunnolla kuvamateriaalia kehiin! Olen ollut viime aikoina ihan liian laiska kameran suhteen, joten siihen pitää tehdä pian korjausliike.

Nyt ruokaa kurnivaan mahaan ja tänään pitänee suunnata nukkumaan tosi aikaisin. Tällä hetkellä tuntuu, ettei ajatus kulje yhtään ja sänky näyttää päikkäreiden näkökulmasta täydelliseltä;)

Mitä teille kuuluu??? :)

The 5.30 am alarm felt weird. Haven´t woken up that early for a long time. Today we had our first day at school. Basically just orientation but we got a change to meet all the other exchange students which was great! Back home we arrived after five pm so it was a long first day and now I feel tired. Tomorrow we will go to Malacca so now I have to eat and go to bed early! 

How are you guys?

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Alisha
    16.2.2015 at 14:51

    Hauskaa kuulla lisää teidän koulusta! Terkkuja hiihtoladulta :)

  • Reply
    Kristiina
    16.2.2015 at 16:14

    Ihanan ylellistä, taksilla kouluun :) Onko yliopistolle teiltä millainen matka? Onko yliopistolla kuinka pitkiä normipäivät? Jääkö aikaa projekteilta ja tutkimuksista myös oleiluun?
    Mulla enää yksi aamu, yksi ilta ja yövuoro (+nukkumapäivä) niin loma! Huheijaa :) Jaksaa, jaksaa! Tänään on kevättäny, aurinko paistaa ja hymyilyttää :) Nyt kahvia ja tunnin lukuhetki, löysin kirppikseltä ihan hullun halpaan hintaan hömppäromaaneja (Sophie Kinsella) ja kauhua (Jo Nesbø). Tykkään lukea kun ei ole kiire minnekään. Halit <3 Pus

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *