16.2.2015

Snacks

snacks1snacks3
snacks2

 

Mikäli pitäisi valita yksi ylitse muiden juttu Malesiasta olisi se ruoka. Valinnanvaraa on loputtomasti ja lähes jokapaikasta saa ihan käsittämättömän hyvää ruokaa. Vesi tulee aina kielelle jo ajatuksesta lähteä syömään:D

Hyvä ruoka ei myöskään rajoitu pelkästään ulkona syömiseen. Erityisesti hedelmät ovat täällä jotain aivan taivaallista. Olenkin syönyt viimeisen kuukauden aikana varmasti enemmän dragonfruittia ja papaijaa, kuin koskaan yhteensä. Niin ja entäs passion hedelmät – nam!

Ihan ne tavalliset suomalaiset mustikat ovat oikeastaan ainoita, joita olen pikkuisen ikävöinyt täällä, mutta enpä valita on nuo pensasmustikat hyvä korvike vaikka tuontitavaraa ovatkin;)

Yllä yhden iltapäivän välipala, jonka kokosin kotona. Paistettua munaa (taas -kulutan ihan järjettömän määrän munia viikossa!) , itse tehty avokaadomössö (avokaado+kreikkalainen jogurtti, valkosipulimauste, suola), dragonfruit, mustikoita ja viherpirtelöä. Näillä jaksaa! :)

Food will be the one thing I choose above others if I need to. There is so much to taste and everything tastes awesome! Eating out is not the only way to get great food here. Especially local fruits are delicious and we have been consuming more fruits than ever here. Blueberries might be the only thing I have been missing from Finland but these imported ones have to do just now. Above you´ll see one of my snacks few days ago. Fried eggs, homemade avocado stuff, dragon fruit, blueberries and green smoothie!

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Saara
    16.2.2015 at 18:38

    Kannattaa muistaa, että salmonella-tilanne ei ole muualla maailmassa niin hyvä kuin Suomessa ja Ruotsissa. Salmonellavaaran takia ei suositella syömään munakasta, munakokkelia tai pehmeäksi jätettyjä keitettyjä munia.

    • Reply
      monasdailystyle
      25.2.2015 at 11:15

      Riskillä mennään :D Ei vaan harvemmin tulee löysiä munia syötyä täällä :)

  • Reply
    juuli
    16.2.2015 at 20:13

    Moi Mona!

    Muistelen syöneeni dragonfruitia, jossa vaalea sisus. Tiedätkö onko tuo pinkkisisuksisen jokin eri lajike tms? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      25.2.2015 at 11:17

      Joo niitä on molempia!!! :) Nää paikalliset on tollasia punasia, ehkä pikkusen makeempia. Mä tykkään niistä vaaleista enemmän :)

  • Reply
    Swi
    16.2.2015 at 20:49

    Kokeilin vähän aikaa sitten syödä ensimmäistä pitahayaani ja täytyy sanoa, että ehdottomasti kaunein hedelmä niin sisältä kuin ulkoakin mihin olen törmännyt! Maku oli raikkaan mieto, mutta koostumus sama kuin kiivissä. Harmi että Suomessa ovat kalliimman puoleisia, muutoin tulisi syötyä enemmänkin :(

    • Reply
      monasdailystyle
      25.2.2015 at 11:18

      No älä muuta sano, niiiiin kaunis 8) <3

  • Reply
    TiinaFitfatmama
    16.2.2015 at 21:11

    Oo ihanan raikkaan näköstä :). Ulkomailla on aina superit paikalliset hedelmät,ei oo ainakaan säilöntäaine soosseilla kyllästetty :)

    • Reply
      monasdailystyle
      25.2.2015 at 11:19

      Niinpä!!! Aivan ihania:) Monta mulla tosin vielä testaamatta. Pitää pitää hedelmäbileet;)

  • Reply
    Sari | Wellnessmadness
    17.2.2015 at 07:17

    Tuontimustikat kelpaisi tännekin, aamulla kun kasasin aamupalaani, mietin, että mistä sitä sinistä väriä saisi lautaselle. Täällä Pohjois-Thaimaassa on mansikkakausi vielä käynnissä mutta eipähän ne ole lähelläkään Suomen keskikesän makeita mansikoita. Allekirjoitan tuon hedelmien syönnin määrän, jestas niitä saa kantaa torilta selkä vääränään :D

    • Reply
      monasdailystyle
      25.2.2015 at 11:24

      Ne on kyllä jotain niin taivaallisen hyvää:)

  • Reply
    Emmy
    17.2.2015 at 21:33

    Sun blogia on sitten niin ihana lukea, vaikutat niin positiiviselta ihmiseltä! :) Itellä tosi kova ikävä malesialaista ruokaa ja just tota pinkkiä dragonfruittia, sitä valkosta saa täältä Suomestakin, muttei ollenkaan niin hyvän makuista kuin pinkki.. :( Nauti! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      25.2.2015 at 11:27

      Kiiitos ihanasta ja piristävästä kommentista <3 :) Mahtavaa, jos täältä tarttuu hyvää fiilistä mukaan - sit on tavoitteessa onnistuttu:)
      Ja tietkö, mä tykkään siitä valkosesta enemmän :D Mut on tää pinkkikin hyvää;)
      Hinnat täällä on vaan kyllä niin paljon järkevämmät, kuin Suomessa. Tällanen ykshän maksaa ihan naurettavan paljon kotona :OO

  • Reply
    Sanna
    24.2.2015 at 04:45

    Oot harvinaisen oikeassa. Täällä maailmalla ei tuu suomikarkkeja ikävä, kun on ihania trooppisia hedelmiä. :) Ootko kokeillut jo mangostanin ja rambutanin? Allekirjoittaneen ehdottomat lempparit ;)

    Sanna
    Ps. Otetaan kahvit, anteeksi, kopi-O:t, joku päivä!

    • Reply
      monasdailystyle
      25.2.2015 at 11:30

      No en hitto vieläkään!! Niin pitää laittaa nyt testiin pikimiten:)
      Ja hei ihan ehdottomasti kahvittelemaan!! Mun super ihanat koulukamut asustelee sun kanssa (meitsi stalkkaa;) ) samassa talossa, joten olis huippua nähdä joskus vaikka porukalla! Laitetaan viestiä! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *