16.3.2015

White Dress Outfit

whitedress3whitedress2whitedress

Dress, Lindex (similar here & here /adlink)

Uusia juttuja vaatekaapissa! Tämä valkoinen Lindexin mekko oli yksi äidin tuliaisista. Sopii täydellisesti kuumaan ilmastoon ja on super mukava päällä. Hiukset oli aamulla kotoa lähtiessä kiharat, mutta aika nopeasti ne sai tämän säkkärän uuden ilmeen.

Kävin muuten laittamassa uudet rakennekynnet KL:ssä, koska omat kynnet alkoivat olla ihan järkyttävät. Suomessa käyn aina ihanalla ystävälläni Piritalla fiksaamassa kynnet, mutta häntä en saanut tänne mukaan, joten jotain muuta oli keksittävä. Olin tosi tyytyväinen kynsiin ja itse kynsien tekijä oli todella symppis. Harmikseni nämä geelit, kuitenkin aiheuttivat jälleen pieniä allergisiareaktioita, joten en taida uskaltaa huollattaa kynsiä uudelleen. Edelleenkin vannon LCN merkin geelikynsiin, jotka eivät ole aiheuttaneet mitään yliherkkyyksiä. Täällä en ole vielä kyseiseen merkkiin törmännyt. Kesällä sitten Suomessa taas uudestaan.

Ps. Kiitos super paljon teidän ihanista ja niin tsemppaavista kommenteista edelliseen Ou my, olen lihonnut– postaukseen! Olette parhaita <3

New pieces in my wardrobe! This dress was brought to my by mom from Finland and it is perfect for this climate. Do you remember by the way when I had some allergic reaction from the nail extensions? I tried to have one here in KL also as they are so much cheaper here but once again I received some symptoms. LCN branded gel nails are the only one I am able to use but haven´t found none in KL yet. Maybe I try the next time when coming back to Finland in the summer.

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Pinja
    16.3.2015 at 07:18

    Vau mikä mekko, ihan mielettömän kaunis! :)

  • Reply
    Emilia
    16.3.2015 at 07:59

    Tohon edelliseen keskusteluun lisätäkseni vielä, että sä et edes ajattelisi pahaa oloa ja “puristavia vaatteita” jos et olisi käynyt sillä puntarilla. Kaikki olisi hyvin. Älä siis mieti puntarin lukemia, vaan sitä miltä sinusta muuten tuntuu. Kyllä sitten siinä vaiheessa, kun maha roikkuu ja reidet hinkkaa vastakkain, niin tajuaa että jotain voisi tehdä (vitsi! :D) Mutta ymmärrät varmaan mun pointin? Niin ja hei, toivoisin postausta jossa annat vinkkejä mitä pakata mukaan Aasiaan ja mitä kaikkea ottaa huomioon. Kiitos, mukavaa oleskelua sinne! :)

  • Reply
    Ansku
    16.3.2015 at 08:30

    Ihan supersöde asu, tykkään!

    Ja tosta lihomisesta. Mulle käynyt vähän samoin. Vaikka liikunkin paljon, niin valitettavasti se ei auta kun syönkin niin paljon :D Tsemppiä siis! Sama homma menossa täälläkin :)

    http://www.peaceandstyle.fi

  • Reply
    Kristiina
    16.3.2015 at 09:03

    Kaunis on mekko ja kaunis on Mona <3 Tällä mä taas olen, on pitänyt hiukka kiirettä ja on pitäny priorisoida asioita. 14 päivää ja tämä harkka ohi, oon tehny pitkää viikkoa, koska mun Saksan reissu vei mukavat 11 päivää harjoittelusta ja niitä oon korvannut… Haha! Kohta onkin jo pääsiäinen ja silloin en tee mitään muuta kuin syön ja ulkoilen!

    Tuutteko te Suomeen heinäkuussa? Mun pitää tulla Turkuun loppukesästä tapaamaan sua, saat näyttää mistä löytyy Turun parhaat leivokset :) uskon, että juttua piisaa! Ihanaa alkanutta viikkoa <3 Pus

  • Reply
    Kristiina Maria
    16.3.2015 at 12:00

    Super söpö mekko! Ja pakko sanoa, että tollaiset rennommat hiukset sopii sen kanssa tosi hyvin yhteen. Kynnet on kylä ihanan väriset, mutta kannattaa varmaan tosiaan pysytellä erossa allergisoivista rakennekynsistä. Ne kun on yleensä jo muutenkin aika tujua kamaa, ja varsinkin jos ne allergisoi, niin kannttaa kuunnella oman kehon viestiä. Ja varmaan helpottaa, kun tietää, että joku merkki kuitenkin toimii itsellä. Oletko muuten käyttänyt muuten kosmetologipalveluita siellä? Voisi kuvitella, että siellä on hintataso edullisempi kuin täällä ja tarjontaakin ehkä enemmän? :)

  • Reply
    Safina
    16.3.2015 at 17:11

    Ei ollu tollasta mekkoa Turun Lindex liikkeissä…

    • Reply
      mama
      17.3.2015 at 17:52

      Voi, olen ostanut tuon mekon jo muutamia vuosia sitten. Mutta tuo Monan lisäämä linkki kyllä muistuttaa hyvin paljon sitä

  • Reply
    maria
    16.3.2015 at 19:57

    Heippa! Aivan ihana mekko ja tosi mukava seurata teidän matkaa siellä :) ja itselle iskee totaalinen lomakuume ;) opiskelijana on itse tosi mukava seurata teidän vaihto-aikaa siellä toisella puolella maapalloa :)
    Tuossa aikaisemmin kirjoitit menkkakivuista, paljonko magnesiumia otat päivässä?
    Siellä taitaakin tuota lämpöä riittää ;) onneksi täällä kotonakin on aurinko alkanut paistamaan ja todellakin näkyy kevään merkkejä. Saapi nähä tuleeko sitä luvattua takatalvea, toivon mukaan ei :)
    Hauskaa alkanutta viikkoa sinne teille! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *