21.3.2015

New In

newin
newin2newin3

Paistinpannun ostaminen kostautui eilen omalla kohdallani, kun kiinnitin samalla matkalla huomion Forever21 liikkeen kenkäkamppikseen… “Käyn ihan nopeasti vaan kurkkaamassa ja inspiroitumassa” – tokaisin Eetulle.

Kahdet kengät ja yhdet aurinkolasit lähtivät mukaan. Aika “tylsät”, mutta sitäkin turvallisemmat valinnat. Nudet korkkarit ja mustat ballerinat. Näitä on helppo yhdistää pienen garderoopin sisällön kanssa. Vaatekaapin kulmakiviä väittäisin! :) Mitä mieltä olette?

Ps. Oletteko huomanneet blogisivujen päivittymisessä jotain häikkää? Latautuuko sivut teillä ihan normaalisti?

Hups, I was fooled by the shoe promotion of the Forever21. “Taking a quick look” meant this time two shoes and one pair of sun classes.  Nothing too serious but a good add on in my current wardrobe. I would say that nude heels and black ballerinas are parts of the cornerstones in your closet. Do you guys agree?

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Pinja
    21.3.2015 at 09:20

    Oi miten ihania juttuja! En malta odottaa että pääsen itsekin viikon päästä shoppailemaan Forever 21:ssa!

    • Reply
      monasdailystyle
      21.3.2015 at 12:24

      Laitahan paljon reissukuvia sitten <3 8) Haleja <3

  • Reply
    Niina
    21.3.2015 at 09:49

    Voi että mä nauroin tolle lauseelle “ihan nopeasti vaan kurkkaamassa ja inspiroitumassa”. Kuulostaa tutulta. xD Mä kävin Malesiassa todella usein Forever21 ihan vaan kattelemassa, mutta kyllä sieltä toisinaan lähti jotain pientä mukaankin. Mua harmittaa vieläkin, kun en ostanut viimeisinä päivinä sieltä sellaista Super Marion Bowser -toppia, jota olin käynyt näpläämässä about kymmenen kertaa. Nyyh. :D

    • Reply
      monasdailystyle
      21.3.2015 at 12:27

      Hihih :D :D Se on ihan hullun kiva kyllä – voi taivas, mä haahuilin siellä silmät sydämillä taas :D IIIIHANIA kaikkia kevät kesä juttuja. Ihan liikaa…
      Ja voi ei – tollanen kaivelemaan jääny juttu on niiin ärsyttävää :D Mä pidän peukkuja, että tulee samalainen vastaan jossain ;)

  • Reply
    maria
    21.3.2015 at 15:09

    Aivan ihanaa kun kerrot näistä ihan paikallisten suosimista ruokakojuista. Useinhan itse miettii että mennäkkö vaiko ei, vaikka totuushan on se että siellä missä paikalliset, siellä hyvä ja kunnon ruoka. Paitsi portugalissa se oli päinvastoin, siellä missä paikalliset, siellä kalaruuat mitkä seisoo auringossa. No päätimme kaverin kanssa että ei tällä kertaa jotta pakki ei menis sekasin ;)
    Ja shoppailu uutiset nehän kiinnostaa aina. Itse odotan todella paljon seuraavaa visiittiä Sephoraan.
    Ainkin mulle sivut avautuvat normaalisti, sillon ihan alussa kun olitte perillä siellä malesiassa, tuli pari kertaa että sivu ei ole käytettävissä tai jotakin vastaavaa.
    Jonnekkin lämpöön vois ottaa äkkilähdön, nimittäin täällä suomessa on hyytävä tuuli ;)
    Hauskaa viikonloppua! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      22.3.2015 at 03:05

      Kiva kuulla Maria <3 :) Tuota Sephoraa mä oon koittanut nyt kiertää kaukaa, kun tiedän että siellä lähtee sit ihan lapasesta ;D
      Ja hyvä juttu, että sivut aukeaa normaalisti!! :)
      Kivaa tulevaa viikkoa sinne ja pidetään peukkuja, että tulis kunnolla jo kevät Suomeenkin!! :)

  • Reply
    Sari | Wellness Madness
    22.3.2015 at 17:50

    Kenkätarjous kuulostaa houkuttelevalta. Ostin 2 paria ballerinoja KL:stä ennen Thaimaahan siirtymistä ja ne ovat nyt siinä kunnossa, että joutavat kenkien hautausmaalle :D (Muuten jees mutta se h.a.j.u!) Forever21:n taidan ottaa ensimmäisenä suunnaksi, kun keskiviikkona pääsen kaupunkiin. Onko niitä muuten muualla kuin Pavilionissa?

    • Reply
      monasdailystyle
      23.3.2015 at 04:45

      Kyllä taitaa olla muissakin isoissa kauppakeskuksissa! :) Saas nähdä miten nää tulee kestämään… Veikkaan, että aika kulutetut on kesän lopulla:/

  • Reply
    Christina
    24.3.2015 at 14:23

    Oi miten ihania juttuja! Kengät sopivat hyvin kaikkeen – farkut ja mekot!

    • Reply
      monasdailystyle
      24.3.2015 at 15:57

      Kiitos Christina! :) Ja totta, näitä saa yhdisteltyä mihin vaan :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *