24.3.2015

All my Makeup

allmymakeupmakeup3makeup6makeup5

Otin jo ajat sitten kuvia meikkilaatikon sisällöstä, mutta kaiken kiireen keskellä kuvat jäi luonnoksiin. Mutta otetaan nyt uusi yritys muutaman suosikin tiimoilta.

Olen maininnut jo monesti, että täällä Kuala Lumpurissa asuessa tulee käytettyä vähän meikkiä. Lämpöasteet ovat sen verran kovat, että ulkosalla liikkuessa on huomattavasti mukavampi olla ilman pakkelia. Sisätiloissa sen sijaan “tarkenee” loistavasti ja esimerkiksi illallisella käydessä (Madam Kvans vakkari ) on super kiva laittaa vähän enemmän väriä kasvoille ja heti on paljon laitetumpi ja naisellisempi olo. Vaikka välillä on tehnyt hyvää olla vähemmällä meikillä niin kyllä sitä pakkelia äkkiä ikäväkin tulee. Kauniista luonnollisen hehkuvasta meikistä saa itselleen ihan mielettömän kivan fiiliksen – aina.

Meikkipohjaa varten täällä käytössä on Lumenen meikkivoide* ja Lieracin BB voide*. Erityisesti olen tykännyt näistä lumenen meikkivoiteista, jotka peittää sopivasti ja nämä myös pysyvät ihmeen hyvin vaikka kuuma onkin. Sävy kolmonen on hieman päivettyneelle hipiälleni aivan täydellinen. Lumenen heleyttäjä* on myös kautta aikojen suosikkini ja sitä löytyy meikkivalikoimastani aina.

Yves Rocherin* valokynä on myös pitkäaikainen lempparini. Rakastan sen tuomaa hehkua kasvoille. Tämä tuote on tosi riittoisa ja aivan loistava pihistä versio tutulle YSL valokynälle! :) Sain YR juttuja tänne testiin, joten pikimiten tulossa postausta muistakin YR:n ihanista tuotteista, mutta nyt alkuun pikaista vinkkiä! Nimittäin, kun tekee YR:lle tilauksen 6.4 mennessä saa koko ostoksesta 20% alennuksen koodilla MONAYR. Sen lisäksi saa vielä tämän minun YR suosikkituotteeni kaupan päälle kaupan päälle!! <3 Huippu kamppis siis! Loistava aika täydennellä kosmetiikkavarastoja. Kevättä kohden loistavia tuotteita ovat esimerkiksi itseruskettavat, ihon kuorintatuotteet ja tietty kaikki ihanat heleät luomivärit.:)

Tärkeimpien meikinpohjustustuotteiden lisäksi käytössä on tämä ihana luomiväripaletti sekä YR:n vastaava luonnollisen ruskean sävyinen paletti. Meikkilaatikostani löytyy myös mm. ripsiväriä (Oriflame One* , YR*) , YR kajaali*, Lumenen kulmakarvageeli* – aivan paras!! , Clarinsin kulmaväripaletti (video löytyy täältä) i*,  Lumenen aurinkopuuteri*, Macin heleyttäjä, Lumenen puuteri*, Clarinsin* ja Estee Lauderin peiteväri sekä kaksi huulipunaa. YSL ihanan punainen puna on oma ehdoton ikuisuussuosikki. Sitä en taida vaihtaa enää koskaan. Tulee löytymään meikkilaatikosta aina:)

Siinäpä niitä tiivistettynä! Onko toiveita tarkemmille meikkipostauksille jostain tietystä tuotteesta tai meikistä ylipäänsä? :)

Kuullaan pian!

Ps. Tuo muovinen meikkilaatikko ja peili ovat molemmat Mujista. Siinä muuten liike, joka on pakko saada Suomeenkin!!! Muistatteko meiltä Suomen kotoa nämä ihanat korutelineet? Nekin ovat Mujilta aikoinaan hankittu:)

(Adlinks/mainoslinkit/tuotteet saatu blogin kautta*)

I took these pictures from my make up arsenal for a some time ago but forget to make the post. :) Finally here they are, my make up here in KL. I rarely use heavy make up here but sometimes for instance in the dinner time it is nice to put some effort to yourself. 

Lumene, YR, Lierac is my trusted brands here as you see. YR also offers a promotion for you. You receive -20% from your offer with the code MONAYR if you order before 6.4. You also have some of my favorite products from YR for free. What a great offer do not hesitate to use it! :)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Elisa
    24.3.2015 at 17:40

    Tuli kyllä huomattua että siellä kuumuudessa on turha laittaa meikkiä :) niitä oli mukana jonkin verran mutta käytin ehkä 2x koko reissun aikana.
    P.S nyt onnellisesti (?) kotona. Tänne jäätyy :D
    Oli kiva tavata! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      26.3.2015 at 03:33

      Oli ihan mahtava tavata!!!! <3 :) Toivottavasti teidän kotimatka meni hyvin! Ja mä pidän peukkuja, että saadaan kevät pian Suomeenkin:)
      Haleja <3

  • Reply
    Pinja
    24.3.2015 at 21:37

    Ah kaikenlaiset meikkipostaukset on niin ihania <3 Jonkinlainen meikkivideo voisi olla taas kiva, vaikka kyllä mulle ihan kaikki meikkipostaukset kelpaa ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.3.2015 at 03:35

      Oi tosi kiva kuulla! :) Tuosta valokynästä voisi kyllä jonkun höpöttelyvideon tehdä;D Mulla on jäänyt taas ihan minimiin noiden videoiden teko aaaarrrggg.. Ärsyttää kun suunnittelee ja päättää jotain ja sit jääkin puolitiehen. Syitä keksin tietty vaikka kuinka, mutta taitaa mennä vaan oman laiskuuden piikkiin. Pitää taas koittaa petrata! Kiva kun muistutit, josko saisi jotain taas aikaiseksi ;)
      haleja ihana <3

  • Reply
    Kristiina
    25.3.2015 at 08:11

    Sulla on enemmän kosmetiikkaa kuin mulla :) Mä tein kylppärin suursiivouksen ja herra isä mikä määrä kosmetiikkaa lensi roskiin! Hyi tuli ihan huono omatunto! Käyttämättömiä meikkejä, siveltimiä, voiteita! Jatkossa ostan uutta vain tyhjän purkin tilalle ja se tärkein, sanon kiitos ei näyte/ilmaislahjoille. Niitä ei tule ikinä käytettyä! Luonto kiittää minua jälleen tämän uuden oivaltamisen myötä :)

    Mulla on iltavuoro tänään, sitä ennen pieni lenkki (kunhan täältä sängystä maltan nousta). Haleja <3 Pus

    • Reply
      monasdailystyle
      26.3.2015 at 03:42

      Hei just huomasin sun fb statuksen! :D Loisto päätös! Tosin sä olet jo muutenkin ihan huikea ympäristön puolesta puhuja, joten ei ollut ylläri tää meikkikasojen vähentäminen;) Mä tuun kyllä hiukan perässä nimittäin kotona on ihan tajuton määrä kaikkea vielä :D
      Mut ku….. :D Mä vaan rakastan kaikkea kosmetiikkaa:D Mut oot niin oikeassa. Vähemmälläkin selviää!!!! :)
      Ihanaa loppuviikkoa ihanalle ja haleja <3 <3

      • Reply
        Kristiina
        26.3.2015 at 07:03

        Mä rakastan kauniita purkkeja, mä rakastan lentokenttien taxfree kauppoja, kiiltäviä hyllyjä ja kauniisti aseteltuja kosmetiikka uutuuksia :) Mutta sitten tulee se tosiasia eli mun työssä ei voi juuri meikata, iltavuoron jälkeen suoraan nukkumaan.. Vapaapäivät mieluiten ulkoilen ja nautin. Meikkipäiviä ei enää paljon ole :) Ne vähäiset laadukkaat meikit mitä jätin, niillä mä pärjään hyvin :) Montakohan sataa euroa mä laitoin roskiin.. Se tässä järkyttää! :D Ihanaa torstaita sinne lämpöön! Täällä jo nätti kevät, lumi on sulanu ja linnut laulaa. Ja kohta pääsiäinen! Ihanaa! Pus <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *