13.4.2015

Vietnam: Ho Chi Minh City

Ja taas mennään. Johan sitä ehdittiin muutama päivä kotona viettää. Huomenna lähtee nimittäin 19:40 KL:stä lento Ho Chi Minh Citya kohti. Vietämme paikan päällä kolme yötä. Tarkoitus on käydä sotamuseossa vierailulla ja myös ruokatouri on to do listalla. Mikäli teillä tulee mieleen jotain ehdottomia must see juttuja niin vinkit on jälleen erittäin tervetulleita! :)

vietnam

print screen,https://www.pinterest.com/monasdailystyle/ho-chi-minh-city/

Alkaa muuten tietokone pursua reissukuvista, eikä meinaa aika enää riittää niiden läpikäymiseen ja julkaisuun. Tätä menoa materiaalia on blogiin vielä ensi vuodelle asti;) Nyt pitää saada kunnon traivi kuvien muokkaamiseen. Mitä mieltä olette yleisesti reissupostauksista? Mieluummin useampia postauksia ja kerralla vähän vähemmän kuvia vai mieluummin isot postaukset, jossa paljon kuvia ja tarkempia selostuksia? Palaute on erittäin tervetullutta ja olen kovasti kiitollinen teidän mielipiteistä! :)

Kuullaan pian!! :)

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Heidi
    13.4.2015 at 15:08

    ehdottomasti lyhyet postaukset. Pitkiä ei jaksa lukea kokonaan, valitettavasti. Kun pilkkoo asiat omiin pikku postauksiin ne tulee varmimmin luettua kokonaan. Jatka samaan malliin siis :). Minusta sinulla ei ole ollut liian pitkiä postauksia.

    • Reply
      monasdailystyle
      13.4.2015 at 17:55

      Kiitos paljon Heidi kommentista ja palautteesta!:) Mä tykkään myös itse lukea muiden blogeista lyhyempiä postauksia. Pitkät tulee usein vaan selattua nopsaan läpi, mutta toki välillä niitäkin on hauska lukea:)

  • Reply
    Sofié
    13.4.2015 at 15:31

    Heippa Monaseni!

    Kävien siellä sotamuseossa 6 vuotta sitten ja se oli ainakin minulle aika karvaiseva kokemus. Vietnam ei muutenkaan ole minulle ollut se Aasian ykköskohde paitsi Hoi An. Jos päätätte lähteä Ho Chi Mihnistä muuaalle, niin Hoi An on ehdoton paikka käydä :)

    • Reply
      monasdailystyle
      13.4.2015 at 18:11

      Heiiii ihanuus <3<3:) Meillä on niin lyhyt aika, että joudutaan jättämään pohjoisosa kokonaan seuraavaan reissuun:/
      Jännä nähdä miten tuo Vietnam kolahtaa, Eetulle se on ollut kokoajan se ykkös paikka, johon hän ehdottomasti haluaa. Itse odotan eniten ruokaa :D Ja saa nähdä toinnunko lainkaan tuosta museosta:( Oon aika herkkä ja esim Prahan vastaava museo sai olon moneksi päiväksi ihan kamalaksi… Silti jotenkin koen, että siellä on käytävä.
      Tuo Hoi An pitää kyllä laittaa heti seuraavalle Vietnam reissulle! :)

  • Reply
    Hansu
    13.4.2015 at 18:39

    Täällä liputetaan pidempien postausten puolesta! :D Mistä tulikin mieleen, että ois kiva saada asap jokin koostepostaus KL:n must see paikoista? Ja etenkin edulliset ja hyvät ruokapaikat kiinnostaa (esim. missä on se ruokakoju jota niin kehuit). Ollaan meinaan tulossa vajaaksi viikoksi Kuala Lumpuriin tasan kuukauden päästä (oletteko muuten siellä vielä silloin?). KL:stä matka jatkuu ainakin Langkawille, Penangille ja Tiomanille, sekä Indonesiaan ja katsotaan jos Thaimaan puolellakin ehtisi piipahtamaan… Muutenkin Malesian kulttuuritietämyksessä on puutteita, joten vinkkejä siihenkin otetaan vastaan (esim. topit ja shortsit on ok islamista huolimatta?).

    – Hansu // Hassutellen

    • Reply
      monasdailystyle
      14.4.2015 at 06:34

      Hei mahtavaa, oot tulossa KL:ään!!!! :D :D Ollaan täällä heinäkuuhun asti! :) Laita ihmeessä viestiä, jos jää aikaa kahvitteluun tms :)
      Koitan saada jotain KL kokonaisuutta siis kasattua! :) Tiivistettynä täällä ihan parasta on super ihanat ihmiset ja liian hyvä ruoka;) Alkuun olin noista vaatteista sitä mieltä, että täytyy olla polvet ja olkapäät peitettynä, mutta sittemmin on ajatus muuttunut. Täällä ollaan todella suvaitsevaisia ja jokainen menee just niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. KL:ssä näkee siis ihan laidasta laitaan pukeutumista. Itse pukeudun tosi neutraalisti niin kuin Suomessakin. “Tissipaidat” ja super lyhyet shortsit ei oo muutenkaan mun juttu, mutta kyllä niitäkin täällä katukuvassa näkyy ;D

  • Reply
    heini
    13.4.2015 at 18:47

    Hei Mona!

    Ho Chi Minh City on kaupunki, joka jakaa mielipiteitä. Olin siellä pidennetyn vlopun vuosi sitten. Suosittelen kyllä käymään tuolla sotamuseossa, mielestäni se oli mielenkiintoinen. Markkinoilta löytyy mukavaa shoppailtavaa edullisesti :) Ho Chi Minhissä tapahtuu paljon varkauksia, josta haluaisin vielä erikseen varoittaa. Tulin itse erittäin tylysti ryöstetyksi kadulla :/ laukkuni kiskaistiin kaulalta skootterin kyydistä, onneksi mitään pahempaa ei tapahtunut.

    Jos vielä myöhemmin palaatte Vietnamiin, suosittelen myös ehdottomasti käymään Hoi Anissa! Ihanan tunnelmallinen kaupunki, jossa on edullisia räätäleitä pilvin pimein. Sieltä ei voi lähteä pois ilman muutamaa mekkoa ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      14.4.2015 at 06:31

      Moi Heini!!:)

      Kiitos tosi paljon kokemuksien jakamisesta! Pitää tosiaan muistaa olla tosi varovainen. Meillä lähtee mukaan vaan pieni käsimatkatavaralaukku, joten luulen, että nyt jätän ison järkkärinkin kotiin ja otan vaan pienen kameran mukaan. Toi on kyllä ihan kamalaa, että laukku viedään skootterin kyyydistä:OO Siinä voi käydä tosi huonosti.:( Onneksi selvisit itse kolhuitta.
      Mielenkiinnolla odotan tulevia päiviä Vietnamissa :) Saapi nähdä jättääkö se lähtemättömän vaikutuksen vai riittääkö yksi kerta :D

  • Reply
    Ida
    13.4.2015 at 20:43

    Lyhyet postaukset (siis tekstiä) mutta suht paljon kuvia. Ite haluaisin vähän tarkemman postauksen sotamuseosta jos sinne eksytte, se jotenkin kiinostaa itseäni paljon :)

    • Reply
      monasdailystyle
      14.4.2015 at 06:09

      Hei kiitos palautteesta ja postaustoiveesta!!:) Koitan saada tuosta tehtyä tarkemman postauksen. Toivottavasti saan kierrettyä museon, oon nimittäin ihan järjettömän herkkä..

  • Reply
    Siru
    14.4.2015 at 11:57

    Postaustesi pituudet ovat olleet mielestäni sopivia. Yksi postaus per matkakohde riittää minulle. Kuvia saa olla reilusti. Tässä yhden lukijan mielipide

    • Reply
      monasdailystyle
      15.4.2015 at 04:53

      Kiitos paljon Siru palautteesta!!! :) <3

  • Reply
    Ellu
    14.4.2015 at 21:21

    En tiedä, tuleeko kommentti myöhässä mutta yks kiva ruokapaikka mun mielestä on Barbeque garden! Niitä on parikin hcmc:n keskustan alueella:) itse tilataan ruokia ja grillataan pöydässä, ei nyt ehkä niin vietnamilaista mutta sikahyvää :D asuin vuosi sitten 3kk siellä, opiskelijavaihdossa. Muidenkin suosittelema Hoi An oli kyllä ihana paikka, mutta ehkä pääsette sinne joskus toiste! Maisemia on kiva katsella illalla esim täältä http://www.tripadvisor.fi/Restaurant_Review-g293925-d4501265-Reviews-27_Grill-Ho_Chi_Minh_City.html :) siellä siis myös baaripuoli ravintolan lisäksi. kivaa saigonia ja vaihtoa muutenkin!

    • Reply
      monasdailystyle
      15.4.2015 at 04:10

      Kiitos hurjasti Ellu vinkeistä!! :) Me nähtiin hei eilen juuri tuollainen grillaus mesta!! Sinne siis seuraavaksi:)
      Eilen illalla molemmat oli niin koomassa, että ei olis tullut varmaan grillauksesta mitään.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *