28.4.2015

Maailman parasta hummusta!

hummushummus
maailmanparashummus

Malesiassa yksi parhaimpia puolia on ruoka. Sitä on joka puolella ja se on taivaallisen hyvää. Täällä olen saanut maistaa niin montaa mielettömän hyvää ruokaa, että saa nähdä maistuuko kotiin palattua mikään enää miltään;)

Malesian Penang tunnetaan ruokataivaana ja sitähän se kyllä olikin. Voisin hyvin lähteä Penangin reissulle uudestaan pelkän ruuan takia. Meidän ruokakokujen kiertely jäi vielä vähäiseksi, mutta löysimme Batu Ferringhin alueelta mm. Lebanonilaisen ravintolan, jossa sain parasta hummusta mitä olen koskaan syönyt. Rakastan hummusta ja tähän asti parhaimmat olen syönyt Dubain reissuilla. Kotona ei ole toivoakaan saada omasta hummuksesta lähellekään yhtä hyvää mitä matkoilla olen saanut. Nyt tämä Fruit of Lebanon ravintolan hummus ylitti kaikki tähän asti maistamani hummukset ja tuntuu jopa masentavalle hakea mistään muualta :D Olisinkin kovin kiitollinen, jos te muut hummuksen rakastajat voisitte nyt vinkkailla Suomesta (mielellään Turusta;) ) parhaimmat hummus paikat! Kesällä kotiin palattua aion myös ottaa itselleni mission tehdä täydellistä hummusta kotona. Kaikki salaiset reseptit otetaan mielellään nekin vastaan;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Kati
    28.4.2015 at 09:48

    Hei, vaikka näitä matkailu ja ruokajuttuja onkin mukava lukea, olisi mukava kuulla teidän arkielämästä siellä kaukana, ja lähinnä opiskeluista. Mitä opiskelu siellä on, miten olette edistyneet, ja yleensäkin kertomuksia vaihdosta. Olettaisin että elämä ei kuitenkaan pelkkää lomailua ja retkiä ympäristöön siellä ole. Tämän vaikutelman kuitenkin näistä kirjoituksista saa.

    • Reply
      monasdailystyle
      28.4.2015 at 11:44

      Moikka Kati ja iso kiitos palautteesta! :)
      Arkea tosiaan täällä elellään suurimmaksi osaksi vaikka kyllä reissujakin nyt on ollut paljon enemmän mitä Suomessa asuessa:)
      Mutta siis ihan mahtavaa saada postaustoiveita – otan niitä aina ilolla vastaan!:) Laitetaan heti opiskelujuttuja teon alle!
      Jos tulee jotain spesifiä vielä mieleen niin laita ihmeessä viestiä:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *