29.4.2015

Koulupäivä kuvina

Herätys soi vähän ennen kuutta. Hetki sängyssä loikoilua ja kännykän selaamista.

On the usual school day we woke up before 6 am but I like to take few minutes just to enjoy the new day.

aamu

Aamupalaksi banaanipannareiden sijaan eilen illalla tehty chiapudding, johon päälle lisään luumuja ja viikunoita. Aamulla pari kuppia kahvia on ihan must have.

Instead of banana pancakes I had chia pudding with plums and figs this morning. I also need to get my cup of coffee.. or two.

aamupala

Kahvia hörppiessä vastailen blogin puolella kommentteihin.

While enjoying my coffee I answer the comments.

blogi

Meikkiä pikaisesti nassuun. Täällä tulee meikattua todella vähän. Kasvo- ja meikkivoidetta, ripsari ja vähän kulmageeliä – thats it.

Quick make up.

meikki

Pikaisen laittautumisen jälkeen raahaudumme aulaan odottelemaan kuskia. Alakerrassa meitä odottaa jo myös täällä vaihtarina oleva Niklas, joka asuu samassa talossa meidän kanssa. Kuljemme kouluun aina porukalla samalla taksilla.

Next it is time to go downstairs to wait for our driver. Niklas is already waiting for us and has ordered the taxi for us to share.

aula

Käytimme tällä kertaa Myteksi sovelluksen sijaan Uberia. Aivan loistava sovellus!! Suomessakin Uber taitaa toimia Helsingissä? Toivottavasti tulisi myös Turkuun :)

We used Uber this morning. I hope that Uber is coming to Turku also some day.

kuski

Koululla perillä…

At school..

koululla

Ensimmäisenä mikroekonomian luento.

Microeconomics..

mikro

Ennen seuraavaa luentoa pikainen välipala.

Snack between the lectures.

omppu

Psykan luennolle.

Psychology.

psyka

Lounaalle vaihtarikaverien kanssa.

Having a lunch with other students.

lounas

Meidän suosikkiravintola kampuksella on iranilainen ravintola.

Iranian restaurant in the campus area is our favorite.

ravintola
palmut

Koulun pihoilla on pöytiä ja penkkejä, joilla voi näppärästi tehdä kouluhommia. Tosin paahtavassa kuumuudessa sitä tulee hakeuduttua mieluummin varjoon tai sisätiloihin.

There are some tables around the yard but it is more comfortable to work on your assignment inside where it is cooler.

piha

Lounaan jälkeen vuorossa oli lakikurssin luennot, mutta yllättäen unohdin ottaa kuvan;) Lakikurssilta livahdimme kahdelta ja suuntasimme Malesian ekonomi luennolle.

After the lunch it was time for some commercial law lectures. I forgot to take a picture.

At two o´clock up to next class. Malaysian economy.

ekonomi

Viimeisten luentojen jälkeen alkaa taksioperaatio. Koululla on todella huonot nettiyhteydet, joten Myteksi sovelluksen kanssa tulee usein sählättyä. Tänään saatiin kyyti suht helposti ja oli muuten ensimmäistä kertaa naispuolinen kuski:)

After the last class the operation finding a taxi begins. It is so poor connection in the campus area that My taxi application is working so and so. Today we were lucky to get a ride relatively easy.

myteksi

Kotimatka kestää noin puolisen tuntia. Perillä oltiin siis hiukan ennen neljää. Kotona puhelin ensimmäisenä lataukseen (akku loppuu koululla huonon netin takia aina ihan super nopeasti ja unohdin laturin kotiin) ja välipalaa nassuun. Tämänkin chia mössön tein eilen illalla jo valmiiksi. Päälle ripottelin viikunoita ja seesaminsiemeniä. Itse mössössä taisi tällä kertaa olla mantelimaitoa, banaania, chiasiemeniä, hunajaa ja proteiinijauhoa. Lisäilen mitä milloinkin kaapista löytyy.

It is a half an hour ride at home from school. Then it was time for a snack.. Chia pudding again.

välipala

Välipalan jälkeen kaaduin suoraan sänkyyn ja nukahdin päikkäreille.

After snack time comes the nap time.

päikkärit

Päikkärit venähti ja loikoilin vielä herättyäni Eetun kanssa sängyllä pitkän tovin. Olo oli ihan naatti. Ulkona tuli kaatamalla vettä ja salamoi urakalla. Kun sain viimein itseni sängystä ylös aloin tekemään ruokaa. Oon täällä rakastunut ihan täysin tempeen ja sitä tein tänäänkin. Kasviksia ja tempeä pannulla paistettuna. Jälkkäriksi kähvelsin Eetun snickers suklaapatukan ja hyi yök miten paha olo sen jälkeen tuli :D Ei auttanut yhtään vetelään ja muutenkin jo väsyneeseen oloon.

I slept too long and felt so tired afterwards. I was raining cats and dogs outside so I decided just to make my dinner and go back to bed. :D

illallinen

Ruuan jälkeen siivosin ja tiskasin tiskejä. Laitoin veden kiehumaan ja nyt olen siemaillut muutaman kupin vihreää teetä samalla tätä postausta tehdessä. Muutama tunti menee koneella aina ihan salaman nopeasti, eikä ajankulua meinaa edes huomata.

After dinner I washed the dishes and drank some tee. I also made one post as I felt more fresh again.

teetä

Vielä tämän postauksen kuittaus ja julkaisu, jonka jälkeen menen suihkun kautta yöunille. Olen nukkunut viimeisen viikon todella huonosti, joten tulee pitkät yöunet tarpeeseen. Tänään jäi treenitkin kokonaan välistä, joten huomenna aamulla ensimmäisenä matolle!

Miten teidän päivä on sujunut? :) Kuullaan taas pian!

After releasing this post I took a shower and went to bed. Did not exercise today at all so first thing I´ll do in the morning is that I will hit to the gym. How was your day?

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Linnea
    29.4.2015 at 19:39

    Hei tää oli ihan huippu postaus! Vähän tuli kade olo noista maisemista, kun ite tuijottelee jäätävää räntäsadetta… Tämmösiä postauksia olisi mahtia jos jaksaisit tehdä enemmänkin. :)

    t. Linnea
    http://linnealisa.blogspot.fi/

    • Reply
      monasdailystyle
      2.5.2015 at 04:44

      Voi kiitos Linnea, tosi kiva kuulla:)
      Ja voi hitto tota räntäsadetta!!! Toivottavasti se kevät nyt tulisi jo Suomeenkin pian. Mä lähetän täältä auringonsäteitä sinne!!:)

  • Reply
    Pinja
    29.4.2015 at 21:39

    Superkiva postaus, näitä olisi kiva lukea vaikka vähän enemmänkin :))

    • Reply
      monasdailystyle
      2.5.2015 at 04:45

      Kiitos Pinja <3 Koitetaan siis useamminkin väsäillä vastaavia:)

  • Reply
    Emilia
    1.5.2015 at 05:47

    Näyttää mielenkiintoselta :) ja aah.. mua niin ottaa päähän.. tuli vaan mieleen toi patukka. Siis aina AINA tulee huono olo. Heh itelle ei taida vaan yks patukka riittää xD mut kuitenkin sit päättää en kyllä syö ja siltin tulee syötyä?!? Siis voi kun voi kismittää :DD tulee ihan surkee olo :(

    • Reply
      monasdailystyle
      2.5.2015 at 04:50

      Paras ratkaisu on ehdottomasti olla hankkimatta moisia kotiin..(tääkin tuli vähän vahingossa omaan jääkaappiin asti;) ) Mä oon ihan kauhea sokerihiiri ja koukussa kaikkeen sokeriin ja mun on vaikea vastustaa kaikkea hyvää.
      Mut tää herkkujen kanssa kamppailu on kyllä aihe josta riittäisi juttua enemmänkin.. Voisin jossain vaiheessa koota ajatuksia postaukseen. Meitä on varmaan monia;) Itse oon saanut hyvän avun herkkujen hillintään esim meditoinnista:) Aina ei tosin sekään toimi, esim ton hitokseen snickersin kanssa;D

  • Reply
    Kristiina Maria
    1.5.2015 at 15:15

    Kiva postaus! Piti just vähän aikaisemmin esittää toive aamu- ja iltarutiinipostauksista. :D Mä en muuten ole koskaan tajunnut tota käänykän selailua aamulla sängyssä, en osaa kuvitella ikävämpää tapaa herätä uuteen päivään. :D Tai mä en jotenkin halua mitään ulkopuolisia häiriötekijöitö aamuuni vaikka ne sitten olisikin jotain kivoja kuvia instagramissa tmv. Ihaninta on syödä rauhassa aamiaista ja tuijotella ulos ikkunasta pihalle. Mutta oon tajunnut, että toi kännykän selailu sängyssä tai viimeistään aamiaisella on ilmiesesti tosi yleinen tapa nykyään. Mä jotenkin häiriinnyn jo siitä, jos joudun vaikka vastaamaan johonkin tekstariin aamutoimien lomassa. Yleensä viestit saakin odottaa vähintään työmatkaan tai ekalle kahvitauolle. Sun nukkumaanmenoaika on myös muuten ihailtava! Itse ehdin sänkyyn yleensä aikaisintaan kymmeneltä. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      2.5.2015 at 04:57

      Heh, toi on niin totta – ei kännykän selailu todellakaan oo mikään paras tapa aloittaa aamua :D Mä itse myönnän olevani niin kännykkäriippuvainen (ja erityisesti netti), että se on suurin syy tohon puhelimen näpräilyyn. Siitä olis hyvä päästä eroon. Täällä KL:ssä asuessa on kyllä koeteltu monta kertaa tuota nettiriippuvuutta ja on tehnyt tosi hyvää kun on pakosta ollut vähemmän netti käytössä. Vielä on kuitenkin tekemistä mm. somen kanssa… Eli ihan mahtavaa toi sun kännykätön aamusysteemi – pidä se! Pyrin itsekin siihen;)

  • Reply
    Kati
    1.5.2015 at 19:16

    Kiva jatko edelliselle postaukselle :D!

    • Reply
      monasdailystyle
      2.5.2015 at 04:58

      Jes mahtavaa, jos tykkäsit:) Jos tulee vielä mieleen jotain koulujuttuja mistä tykkäisit lukea niin laita ihmeessä ideoita tulemaan! :)

  • Reply
    Outi Karita
    2.5.2015 at 18:14

    Kiva postaus! :)

    Tuli yksi vinkki mieleen…
    Sun täytyy hommata puhelimelle sellainen “vara-akku”, semmoinen millä saa ladattua puhelimen missä vain. Mulla on semmoinen, joka kestää lähjes vuorokauden ladata täyteen, mutta sillä saakin sitten puhelimen ladattua about 4-5 krt.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *