3.5.2015

Nike Sneakers

Rakastan Niken lenkkareita! Aikaisemmassa treenikuulumiset – postauksessa vilahti jo hiljaittain ostamani uudet Niken Vomerot. Vanhat oli jo niin kuluneet, että niistä irtosi pohjat. Vomeroilla olen juossut jo useamman vuoden ja kerta toisensa jälkeen ostan aina uuden parin. Näillä hölköttely sujuu niin luonnikkaan mukavasti.

nikeshoes

Vomeroiden lisäksi tykkään myös ihan hurjasti muista Niken malleista ja tällä hetkellä himoitsen treenikengiksi valkoisia, mustia, harmaita ja erityisesti turkoosin sinisiä yksilöitä! Olen treenivaatteissa hurahtanut ihan tuohon turkoosiin. Päähänpinttymä turkoosiin lienee tullut Fashionablefit Hannahin blogista ja instagramista. Mikäli tämän kaunottaren blogi on vielä vieras niin suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan – ihan mielettömän ihana ja täynnä upeita värikkäitä kuvia! :)

Keräsin alle kokoelman, jonka voisin ujuttaa oman treenikaappini täytteeksi;) Numero 9 lenkkarit ovat tismalleen samat Vomerot, jotka itselleni täältä KL:stä ostin kirkaan keltaisina.

lenkkarit

1. TÄÄLLÄ  // 2. TÄÄLLÄ  // 3. TÄÄLLÄ  // 4. TÄÄLLÄ  // 5. TÄÄLLÄ  // 6. TÄÄLLÄ 
7. TÄÄLLÄ  // 8. TÄÄLLÄ  // 9. TÄÄLLÄ  // 10. TÄÄLLÄ (Adlinks)

Välineurheilu on kyllä niin mun juttu! :D Treenaaminen sujuu sata kertaa luontevammin kivoissa vaatteissa ja näteissä kengissä. Vielä kun suunnittelee treeniasut etukäteen valmiiksi muutamalle päivälle henkarille odottamaan niin kannustaa ja muistuttaa entistäkin paremmin nostamaan takapuolen ylös sohvalta! :)

Energistä sunnuntaita kaikille!! <3

PS!! Tänään Zalandon kevätalen viimeinen päivä! Kaikki aletuotteet löytyy TÄÄLTÄ (adlink). Omat poimintani suosikeista löytyy tästä postauksesta! Hyviä löytöjä:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *