11.5.2015

Voita vuoden Garnier Micellar tuotteet!

* Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä Garnier *

Kirjoitin helmikuussa Testissä: Micellar Cleansing Water Puhdistusvesi – postauksessa  ensimmäistä kertaa uudesta misellivedestä, jonka sain yhteistyön kautta Garnierilta testiin. Iloitsin heti reissun alussa uudesta super näppärästä tuotteesta, joka on Aasian matkan aikana osoittautunut mitä parhaimmaksi ihonhoitotuotteeksi. Niin kuin olen monesti maininnut, tavaramäärä meillä KL:ssä on todella vähäistä ja se tarkoittaa myös kosmetiikkavarastoja. Reissuja tehdessä usein mukana on ollut vain käsimatkatavarat ja täytyy sanoa, että tämä tuote on ollut yksi käytännöllisimmistä jutuista mitä voi löytää! Tuotteen suosio ei yhtään ihmetytä. Omalla kohdallani misellivesi jää ehdottomasti vakkarituotteeksi.

garnier1

Misellivesi on loistava puhdistamaan kasvot jytymmästäkin meikistä (testattu!). Vedenkestävät rajausvärit sen sijaan ei lähde niin tehokkaasti, mutta tavallinen tumma silmämeikki on puhdistunut muutamalla vanulla. Alkuun tein itse tosin sen virheen, että kastoin koko vanulapun täyteen veteen, jolloin tuote lähinnä valuu kasvoilla. Yrityksen ja erehdyksen kautta hoksasin kuitenkin tuotteen olevan todella riittoisaa. Vanulappuun riittää jo pienikin määrä misellivettä ja meikki imeytyy loistavasti jääden kiinni pumpuliin.

Meikinpuhdistuksen ohella olen kokenut miselliveden olevan kaikkein kätevin treenaamisen kanssa yhdistettynä. Olen aina harmitellut sitä, että muutaman kerran päivässä treenatessa iho kärsii jatkuvasta veden kanssa lotraamisesta. Olen käyttänyt ihon raikastukseen kasvovettä, mutta siitä ei jää lainkaan niin puhdasta tunnetta. Misellivesi on tässä suhteessa ihan loistava tuote! Hikitreenin päätteeksi kevyt kasvojen puhdistus yhdellä miselliveteen kastetulla vanulla ja kasvot tuntuu raikkailta ja puhtailta ilman kuivaa tunnetta iholla. Tämä on ihan must have tuote treenikassin meikkipussukkaan.

garnier2

Puhdas nassu kiittää ja voi hyvin! :) #MicellarFaces

Helppouden lisäksi miselliveden parhaita puolia on hellävaraisuus ja hajuttomuus. Herkkä ihoni ei ole reagoinut näppylöillä tai ihottumalla tuotteeseen kertaakaan, eikä super herkät silmänikään ole kirveltäneet käytön jälkeen.

Jos jotain pitää tuotteelta vielä toivoa, olisi se pienet matkakokoiset putelot sekä suihkutettava suutin. Tosin isosta pullosta on helppo siirtää misellivettä suoraan pienempään matkapurkkiin. Suihkutettava suutin puolestaan olisi oiva keino annosteltaessa misellivettä vanulapulle.

garnier3

Mikäli olet jo ihastunut aikaisemmin tähän tuotteeseen tai et ole vielä ehtinyt sitä testata, niin nyt kuulolla! Nimittäin Garnierilla on huippu kilpailu, jossa voi voittaa vuoden ihonhoitotuotteet!  Palkintopaketti sisältää 6 pulloa misellivettä sekä 6 kosteusvoidetta. Kisa kestää tästä päivästä neljä viikkoa ja Garnier valitsee yhden voittajan, joka viikko! :)

Kilpailuun osallistut helposti vain ottamalla selfien puhdistetuista kasvoista ja lisäämällä kuvan instagramiin hastageilla #MicellarFaces ja #GarnierSuomi. Loistavaa jatkoa naked truth haasteelle:)

 Lisää infoa ja tarkemmat ohjeet kisaan löytyy Garnierin virallisilta Facebook sivuilta täältä.

Joko moni teistä on ehtinyt testata tätä tuotetta? :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Emmi L.
    12.5.2015 at 14:32

    Mä oon huomannut ihan saman asian! Monet silmämeikinpoistoaineetkin on ihan liian tymäköitä mun silmille, mutta tää on ihan huippua tavaraa. Eikä tarvitse tosiaan lotrata sillä vedellä jatkuvasti kun naama on muutenkin kuiva.

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Reply
      monasdailystyle
      14.5.2015 at 09:49

      Jep sama :) Tää on niin huippu ja arkea helpottava tuote:)

  • Reply
    Elisa
    13.5.2015 at 15:33

    Testattu on ja oli kyllä pettymys. Onneksi menetin vain reilut viisi euroa (Keski-Euroopassa hinnat ovat halvemmat kuin Suomessa), koska eihän tällä lähtenyt puoliakaan meikeistä. Pyyhin ekalla kerralla meikit pois ja iholle jäi outo kalvo. Pesi La Roche Poseyn naamanpuhdistusgeelillä naaman ja silmien alle jäi mustat läiskät. Käytän siis itse todella vähän meikkiä mutta misellivesi ei poistanut niitäkään kunnolla.

    Tämä käy ehkä hyvin jos haluaa poistaa vahvemman meikin naamalta. Misellivedellä suurimmat pois ja tarkka pesu sitten toisella tuottella. Petyin ja koitan käytellä tuota pois ettei ihan roskiin tarvitse heittää :(

    • Reply
      monasdailystyle
      14.5.2015 at 09:52

      No voi kurjuus! :/ Mutta niin se vaan on, ettei kaikki sovi koskaan kaikille!
      Mites jos käyttäisit tätä aamuisin? Aamulla saa kasvot virkistettyä tällä tosi hyvin eikä tarvii lotrata veden kanssa, joka kuivattaa :) Kokeile ainakin :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *