26.5.2015

Dots

pariisi1
pariisi5
pariisi2
pariisi4
pariisi3

Pictures, Eetu Visuri

Shoes, LV (similar here)
Shorts, Vero Moda (similar here)
Top, Zara
Bag, Mulberry (similar here)
(adlinks)

Vanha kesäinen asu Pariisin reissulta. Selailin Pariisin reissun kuvia valtava hymy huulilla. Ihania muistoja ja pääsinpä niitä selaillessa myös hyvin takaisin Pariisitunnelmaan. Nimittäin ollaan tuossa ihanassa kaupungissa ihan tuota pikaa taas uudestaan! Paris is always a good idea. Varsinkin tänä kesänä, sillä tämä ihanuus menee naimisiin ♥

My outfit from Paris few year ago. It was nice to go through these old pictures from Paris because it is time to go there soon again!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Pinja
  26.5.2015 at 09:23

  Voi miten nää kuvat saakaan mut kaipaamaan shortsikelejä! Ihania kuvia :)

  • Reply
   monasdailystyle
   26.5.2015 at 12:00

   Toivotaan, että pian koittaa jo shortsikelitkin!!! :) Ja kiitos Pinja <3:)

 • Reply
  Ansku
  26.5.2015 at 15:59

  Miten ihanat kuvat! Kuinka olette onnistuneet näin hyvin vaikka aurinko paistaa porottaa suoraan päin?! :D

  • Reply
   monasdailystyle
   26.5.2015 at 16:16

   Hih, kiitos ihana <3 Eetu on ihan mestari;D

 • Reply
  October
  26.5.2015 at 21:45

  Moikka!

  Olen vähän ihmeissäni, että miksei sulta tule asupostauksia Malesiasta? Täällä lukijat kateudesta vihreänä odottaa kuvia mahtavissa maisemissa, mutta laitat postauksia vanhoista asuista Turusta tai esim. Pariisista.. Höh! :-D

  • Reply
   monasdailystyle
   27.5.2015 at 11:11

   Hih, no niinpä!! :D Asujen vähäisyys täältä Malesiasta johtuu ihan täysin siitä, että ei ole mitään kuvattavaa:/ Mulla on ihan naurettavan pieni vaatevarasto täällä mukana ja on tuntunut tosi turhalta ostaa kovin paljon uusia vaatteita, kun en niitä kuitenkaan tule saamaan kotiin, kun matkalaukku tilaa on tosi rajallisesti. Ja toiseksi kaikki budjetti on mennyt vain matkustamiseen ja muihin kuluihin täällä, joten ei juuri ole senkään puolesta ollut mahdollista hankkia uusia vaatteita. Mutta täytyy sanoa, että tämän johdosta osaan kyllä arvostaa entistä enemmän kotona olevaa laukku/kenkä/vaate- valikoimaa!! :) Tehnyt ihan hyvää tämä erilainen puolivuotinen ihan muodinkin kannalta;) Mutta eiköhän tähän loppuaikaan vielä muutama asu täältä KL:stäkin mahdu, kun tietää jo vähän paljonko tulee otettua mukaan takaisin Suomeen tavaraa;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *