29.8.2015

Kookosöljy meikinpoistoon

kookosöljy

Kookosöljy on kunnon ihmeaine. Sitä voi käyttää yhteen jos toiseenkin tarkoitukseen. Itselläni kookosöljy on päivittäisessä käytössä sekä ruuanlaitossa että ihonhoidossa. Uusimpana juttuna olen alkanut käyttää kookosöljyä meikinpuhdistukseen. Kookosöljyllä lähtee niin silmämeikki, kuin koko muukin meikki todella vaivattomasti . Otan vain pienen määrän öljyä kämmenelle ja puhdistan sen kanssa koko kasvot. Viimeistelen kasvovedellä ja iho tuntuu todella pehmeältä ja hyvinvoivalta!

Kookosöljy kasvojenputsarina- vinkin sain äidiltäni, jolla on erittäin herkkä iho. Oma meikinpuhdistussuosikkini loppui kaapista ja ajattelin kysellä äidiltä vinkkiä hänen suosikkiinsa luomun puolelta. Äiti käyttää pelkästään luonnollista kosmetiikkaa, joten häneltä saan näistä aina kaikki parhaat vinkit:)

Tässä siis loistava herkänihon meikinpuhdistusvinkki teille muillekin herkkiksille!

Coconut oil is like a miracle. It can be used in so many ways. I use coconut oil daily both in cooking and skincare.  The newest thing is to use it for washing of the make up! Just take a drop of oil in your hand and wash your face with it. Finish with facial water if needed. I got this tip from my mom who has also very sensitive skin.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Pinja
    29.8.2015 at 22:38

    Mua ehkä vähän hävettää myöntää, mutta en ole vieläkään testannut kookosöljyä yhtään mihinkään! Ehkä munkin olisi jo korkea aika :D

    • Reply
      monasdailystyle
      30.8.2015 at 08:39

      Hih, no hyvin ehtii vielä ;) Hiuksien hoidossakin kookosöljy on super ihana!! :)

  • Reply
    Veera
    30.8.2015 at 20:31

    Kookosöljyä käytän usein sheivatessa esim. säärikarvoja. Pieni määrä riittää ja jotenkin rauhoittaa ihoa. Myös uusien tatuointien kosteutukseen parantumisaikana olen kuullut öljyä käytettävän. Hygienia toki muistettava käytettäessä ;) ei likaisia sormia purkkiin :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *