27.9.2015

Busy week

autumncolor

Viikon viimeistä päivää viedään ja syksy on todellakin tehnyt kunnolla tuloaan. Kuvattiin tämän viikon aikana Eetun kanssa syksyiä asukuviakin, joita pian luvassa tarkemmin lisää!:)

Ensi viikko on ihan mega kiireinen – onneksi hyvällä tavalla. Torstaina Lindexin iltamat Tampereelle (oottehan tulossa?!:) ), perjantaina blogigaala, sunnuntaina kivoja kuvaushommia, blogikonsultointiin liittyvää palaveria ja suunnittelua. Niin paljon kaikkea mahtavaa, että pitää muistaa taas pysähtyä olemaan kiitollinen! :)

Niin ja teidän ihanien blogeja tulee ensi viikolla erikseen postauksina joka päivä! Iso kiitos linkeistä.

Nyt iltakävelyn jälkeen painun lämpimään suihkuun ja ajoissa nukkumaan. Kamppailen vielä henkisesti huomisen ruotsinkurssin kanssa… Tekemistä riittäisi senkin suhteen, mutta voinette arvata kaiken muun tekemisen keskellä motivaation kurssia kohtaan.

Ideoita ja ajatuksia on päässä tällä hetkellä niin hitokseen paljon, että tarvitsisin ihan ehdottomasti lisää käsiä. Pitänee hommata työharjoittelija tai assari.

Videopostaus saa muuten pian taas jatkoa! Seuraavaksi tulossa vlog viime perjantaista, kun vietimme Eetun synttäreitä. Kuvasin kutakuinkin koko päivän pääjutut videolle. Kunhan saan editoinnin kuntoon niin laitan linkkiä tännekin.

Mutta nyt karkasi taas juttu ja ajatuskin..;) Kuuma suihku, kirjan lukua ja vällyjen alle. Öitä ihanat. ♥

Muistakaa seurailla somekanavien kautta, josta vähän reaaliaikaisempaa dataa ja kaikkea ylimääräistä. Snapchat: monanieminen / Instagram: Monasdailystyle

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Reetta V.
    28.9.2015 at 09:39

    Onpa ihanan syksyinen kuva!

  • Reply
    Veera
    28.9.2015 at 10:36

    Tosi kaunis kuva!!<3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *