28.9.2015

Video: Poikaystävän syntymäpäivät

Viime perjantaina vietettiin Eetun synttäreitä ja pidin kameraa mukana koko päivän. Näin ollen sain ensimmäisen vlogin aikaiseksi! Muutamia Päivä kuvina– postauksia olen entuudestaan tehnyt, mutta nyt sain kasaan ihka ensimmäisen videon muodossa.

Videoita tehdessä oppii koko ajan uutta ja erityisesti vanha sanonta “virheistä oppii” tulee tutuksi. Toistaiseksi olen kokenut paremmaksi vaan julkaista nämä vähemmänkin onnistuvat otokset sillä tunnen itseni ja jos alkaisin liian tarkaksi en saisi koskaan julkaistua yhtään mitään :D Mutta listaanpa muutamia huomioita, joita on tullut eteen videoiden kuvaamisessa. 1. Tuo kamera tarpeeksi lähelle, mutta älä liian lähelle! :D 2. Kaikki ylimääräinen killutin kamerassa (rannenauha) pitää järkyttävää mekkalaa, jota on todella vaikea saada leikattua pois. 3. Ja viimeisenä muista painaa nauhoita nappulaa ;D

Mitä mieltä te olette näistä vlogeista? Onko vanhat kunnon Päivä kuvina- postaukset toimivimpia vai viekö videot voiton? Palaute on taas erittäin lämpimästi tervetullutta.  Erityisesti rakentava kriittinen palaute, jonka kautta oppii taas uutta;)

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Reetta V.
  28.9.2015 at 20:02

  Hei emmää kestä, tää oli ihana!

  • Reply
   monasdailystyle
   28.9.2015 at 20:55

   Kiitti Reetta! :D

 • Reply
  Emii
  28.9.2015 at 20:35

  Tykkäsin kovasti, olitte superihania molemmat! :) Ehdottomasti lisää!

  • Reply
   monasdailystyle
   28.9.2015 at 20:55

   Hih, kiitos Emii <3 :D

 • Reply
  Pinja
  28.9.2015 at 21:37

  Ehdottomasti iso peukku vlogeille tulevaisuudessa, tykkäsin kovasti! :) Mutta sen verran täytyy sanoa, että tää oli omaan makuuni ehkä hieman liian pitkä, esimerkiksi 10 minuuttia voisi ainakin omasta mielestäni olla parempi :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.9.2015 at 10:15

   Kiiiitos Pinja ihana <3 Ja joo – mä fundeerasin ihan samaa!! :) Koitetaanpas pitää siis jatkossa tota kymppiä pienenä rajapyykkinä ellei sit oo joku maraton höpöttely :D
   Kiitos ihana palautteesta <3

 • Reply
  Hanna
  28.9.2015 at 21:41

  Ihan mahtava video! Sai hymyn huulille. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.9.2015 at 10:16

   Hih, kiitos Hanna <3 :)

 • Reply
  Kristiina Maria
  29.9.2015 at 00:09

  Sulla on se videobloggaamisen tärkein juttu täysin hallussa, eli ihanan valloittava ja positiivinen asenne, näitä on tosi kiva katsoa! :) Ja rakentavana kritiikkinä se, että jos äänen laatu on videolla vähän heikompi, niin kannattaa olla varovainen taustamusiikin lisäämisen kanssa, jotta puheesta saa selvää. Mutta musiikki on varmaan hyvä tapa häivyttää taustaääniä, niin ymmärrän sen käytön kyllä. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.9.2015 at 10:18

   Voi kiitos ihana!!! <3 :) Ja erityiskiitos palautteesta! Pitänee vähän tutkia saako muilla video-ohjelmilla paremmin noita ääniä muuteltua. Tuolla mun nykyisellä saa kyllä hiukan taustaääntä vähennettyä, mutta josko se onnistuisi jollain tehokkaammalla versiolla paremmin! :) Ja joo – musa on puolestaan helppo säätää!:) Pitää muistaa se laittaa tarpeeksi alas tai jättää kokonaan pois.:)

 • Reply
  Katja
  29.9.2015 at 08:41

  Oli kiva :) Välillä ulkona liikkuessanne äänet hävisivät tuuleen / autometeliin, mutta sille nyt ei vaan voi mitään, joten skipataan se :) Nyt vaan odotetaan vuosia 2010 ja 2025, niin tiedetään missä ootte silloin :D Ja onko teillä ne lapset :D

  • Reply
   monasdailystyle
   29.9.2015 at 10:20

   Hih ,viiden vuoden päästä uusinta synttärivideo lapsien kera;)
   Ja kiitos palautteesta!! :) Mä koitan selvitellä onnistuuko noiden säätäminen paremmin jollain tehokkaammalla ohjelmalla vai auttausko siihen esim erillisen mikin osto.. Tosin hmmmm. mitenköhän sen mikin kantaminen tuolla ulkona sujuis noin muuten :D Ainakin olis koominen näky :D Mut intoa ja halua on kehittyä joten ehdottomasti menee nämä kehityslistalle! Kiitos paljon palautteesta Katja <3 :)

 • Reply
  -H
  29.9.2015 at 09:40

  Tää oli maailman ihanin postaus, olette kumpikin niin luonnollisia kameran edessä ja rakastan muutenkin kuunnella ja katsella sun höpöttelyjä. Ehdottomasti lisää näitä :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.9.2015 at 10:20

   Hih, sä oot maailman ihanin <3 :) Koitan saada Eetu kans enemmän videoille;)

 • Reply
  monasdailystyle
  29.9.2015 at 10:14

  Aahhahahah sä oot Jaana paras :D Sait mulle kohtuu hyvät hihityskohtaukset eilen illalla, kun luin sun kommenttia :D Oli pakko nousta sängystä ja käydä naureskelemassa Eetulle ;) Pitääköhän videoihin laittaa K18 kyltit?:DDD

 • Reply
  Lode
  29.9.2015 at 18:22

  Aivan mahtavaa! :) Just tällästä kaipaan. Kiitos superisti että oot jaksanu nähdä paljon vaivaa niin kuvaamiseen kun asian opetteluunkin!!!

  • Reply
   monasdailystyle
   29.9.2015 at 18:55

   Voi kiiiitos Lode voimaannuttavasta kommentista <3 You made my day <3 :)

 • Reply
  Outi Karita
  29.9.2015 at 18:29

  Tää oli ihana <3
  Vlogien pituudesta varmaan erilaisia mielipiteitä, mä sanoisin et about 10 minsaa on hyvä, mut tiiän et siinä voi olla hankala pysyä :D

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Reply
   monasdailystyle
   29.9.2015 at 18:52

   Kiitos Outi <3 :) :)
   Ja joo kympissä seuraavaks!! :) Kyllähän tätäkin olis reilusti voinut vielä leikellä lisää.:)
   Kiitos Outi palautteesta <3

 • Reply
  Laura
  29.9.2015 at 20:32

  Tää oli tosi kiva video! :)

 • Reply
  Janette
  30.9.2015 at 12:08

  Ehdottomasti vlogeja lisää! Ihana Mona, ihanat Te!!<3 Olette niin suloisen luonnollisia ja positiivisia, että piristyy itsekin!!

  • Reply
   monasdailystyle
   30.9.2015 at 13:18

   Hih, kiitos Janette <3 :D Täällä ollaan kuule nyt urakalla koitettu opiskella lisää videomaailmaa;) Askel askeleelta!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *