4.10.2015

Huikea päivä

amazingday

Huh! Takana on pitkä, mutta huikea päivä! Pukuni Saara luotsasi melkoiset kuvaukset ja olin mukana jeesimässä meikkisysteemien puolesta. Mukana oli aivan mahtavaa porukkaa, mm nämä mielettömät ammattilaiset: Jere, Petra, Mirka , Satu, Wilma, Gaggui Kaffela, Kukka Fiori, Niko, Hanna, Makea Design.

Aamu neljältä herääminen vähän verottaa tässä vaiheessa jo energioita, mutta tovi pitää vielä pysyä tolpillaan hoidettavien hommien puolesta. Viikon blogivinkit raahaa nyt hieman perässä, mutta julkaisen viimeiset kaksi blogia heti alkuviikosta! Iso kiitos vielä kaikille blogivinkin jättäneille ja toivottavasti olette myös löytäneet uutta luettavaa. Ennen erillisiä postauksia kannattaa kurkata upeita tekijöitä tämän postauksen kommenttiboksista.

Syyskuun viimeiset viikot olivat aika myllytystä ja nyt on vähän sellainen olo, että kävelevä zombi tulee peilistä vastaan :D Ensi viikolla on siis aika ottaa iisisti ja löhöillä mahdollisimman paljon hyvien kirjojen kanssa sängyn pohjalla tai sohvalle linnoittautuneena;)

Nyt ihan super ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *