6.10.2015

Luonnonkosmetiikka

luonnonkosmetiikka1luonnonkosmetiikka2

luonnonkosmetiikka4luonnonkosmetiikka5
luonnonkosmetiikka3luonnonkosmetiikka6

Luonnonkosmetiikka on erityisen lähellä sydäntäni ja olikin positiivinen ylläri, kun Turussa oli noin kuukausi takaperin Luonnonkosmetiikan Pop Up liike Foorumissa! :) Kävin paikan päällä piipahtamassa ja tällainen ihana liike olisi ehdottoman tervetullut vakkarina keskustaan ♥ Kyseinen putiikki kyllä löytyy jo netistä – Biodelly nimellä ! :)

Erityistä kiinnostusta herätti Rahuan hiustuotteet. Onko siellä ruudun toisella puolella joku, joka olisi niitä ehtinyt testailla? :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  tseni
  6.10.2015 at 07:47

  Rahuan tuotteet on todella laadukkaita, eivät turhaan mainosta niitä kampaamotason tuotteiksi. Kuiville ja aiemmin vaalennetuille hiuksilleni on sopinut tosi hyvin nuo ihan tavalliset shampoo+hoitoaine. Myös rahuan tuuheuttava suihke ja tehohoito ovat erinomaisia. Hiukset siloittuvat, mutta eivät tunnu raskailta, ja suihkeesta ei jää minkäänlaista tuotetuntua, mutta tukka on selkeästi tuuheampi :)

  • Reply
   monasdailystyle
   6.10.2015 at 08:16

   Kiitos tseni kommentista! Nämä menee siis seuraavaksi vanhojen tuotteiden loputtua ehdottomasti testaukseen!:)

 • Reply
  Jenni
  6.10.2015 at 09:50

  Madaran nettikaupassa tänään kaikki -40%. Suosittelen erityisesti pihlajavoidetta ja alumiinitonta dödöä. :)

 • Reply
  Sini/Nautiskellen
  6.10.2015 at 19:54

  Rahua on ollut täälläkin käytössä, minulla nuo tavalliset. Tykkään erityisesti hoitavasta hoitoaineesta, jolla hiuksista tulee supersilkkisen tuntuiset, muttei kuitenkaan yhtään lättänät. John Mastersin & Neal’s Yard Remediesin ohella parhaita testaamiani luonnonkosmetiikan hiustuotteita. Rahuat pitävät tällä hetkellä minulla ykköspaikkaa :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *