1.11.2015

Black Hat

hathat
hathat
hathat
hat

Pictures, Siiri Saarela

Shoes, Zara (similar here)
Leather pants, By Malene Birger (here)
Shirt, Zara (similar here)
Knit, Polo Ralph Lauren (similar here)
Hat, old no brand (similar here)
Bag, Chanel (similare here)
Jacket, H&M (similar here)
(adlinks)

Eilen tuli vietettyä lähes tietokoneeton päivä. Ystävien kanssa brunssilla käymistä, perheen pienten synttäreitä ja iltapäivästä suuntasimme vielä toisen ystäväni kolmekymppisille Saloon. Illalla nukahdin (taas) kuin seinään. Tänään puolestaan mennään iltapäivästä veljen ja hänen tyttöystävän kanssa leffaan. Kiva viikonloppu eikä vähiten siksi, että rakkaalla Eetulla on molemmat päivät vapaana pitkästä aikaa! ♥

Eetu on ollut super kiireinen töiden ja gradun parissa, mutta onneksi olen saanut ihanalta Siiriltä jeesiä asukuvien kanssa. Ihan mahtavaa, että mimmi aloitti myös bloggaamisen, joten päästään yhdessä kuvailemaan aina, kun aikataulut natsaa. Parasta, että asutaan vielä ihan naapureissa :) Viime viikolla kuvattiin nämä asukuvat auringonlaskun aikaan ja saatiin mielestäni kivasti vangittua valo kuviin. Mitäs mieltä olette tästä syksyisestä hattuasusta?:)

Pst. Muistakaahan käydä osallistumassa kivaan arvontaan täällä. Ensi viikolla julkaistaan voittajat:) Ja yhteistyökumppani Zalandolla puolestaan on tämän päivän ajan vielä Halloween alet käynnissä, kannatta kurkata parhaat löydöt täältä (adlink) !! :)

Follow on FACEBOOK  // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Pinja
    1.11.2015 at 20:06

    Täytyy sanoa, että tää on varmaan mun suosikkiasu vähään aikaan! Jotenkin vaan kaikki natsaa just mun makuun :) Ja tuo auringonlasku luo kyllä aivan oman tunnelmansa, upea valo!

    • Reply
      monasdailystyle
      1.11.2015 at 20:47

      Kiitos ihana Pinja <3 <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *