12.11.2015

Ystävät

Vitsit sitä saa olla kiitollinen kaikista ihanista ihmisistä ympärillä. Tänään oli tarkoitus paahtaa duunijuttuja päivällä, mutta päädyin Maneeratin lounaalle ystävän kanssa ja sen jälkeen turisin vielä kahden tunnin maratonpuhelu toisen ystävän kanssa. Tippaakaan ei harmita, että hommat jäi nyt iltaan. Ihanista ystävistä ja ihmisistä ympärillä saa hurjasti energiaa ja voimaa. Mä olen jokaisesta mun lähellä olevasta ihmisestä todella kiitollinen.

nyc2012

Parasta on, kun ystävien kanssa voi jakaa ne kaikkein hölmöimmätkin ajatukset ja voi olla oma itsensä. Ei tarvitse miettiä mitä se toinen ajattelee omista hölmöistä jutuista, kun voi olla yhdessä yhtä hölmöjä;)

Kahden tunnin maratonpuhelu saattaa vähän venyttää töiden tekoa, mutta pidemmällä päällä uskon tällaisten terapeuttisten keskustelujen myös nopeuttavan muita juttuja. Pitäisiköhän toimistotöihinkin ja yrityksiin siis sallia vähintään kerran viikossa jokaiselle pitkä puhelu ystävälle ihan sen vuoksi, että työhyvinvointi paranee ja pidemmällä tähtäimellä työtehot nousee!!? ;)

Tässä sitä siis taas ollaan ja paasataan, kiitollisuudesta nimittäin. Tuo niin ihana ja voimaannuttava sana. Tänään olen kiitollinen ystävistä ♥

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Xenia
    13.11.2015 at 07:43

    New York!!!! Mä haluan sinne takaisin!!! Mennäänkö joku päivä uudestaan?? Meidän täytyy!!! Muistatko sen lentomatkan?? Ai apua. :D Olet ihana!<3

    • Reply
      monasdailystyle
      13.11.2015 at 08:44

      Ei sitä lentoa voi unohtaa :D Kaikessa kauheudessaan mun paras lentomatka ikinä :’DD
      Todellakin tehdään NYC uusinta <3 <3 Haleja muru <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *