20.11.2015

Meikkivinkki

*sisältää mainoslinkkejä*
everydayminerals15

Olen tutustunut nyt vajaan kuukauden vastikään Suomeen tulleisiin Everyday minerals mineraalimeikkeihin* ja tykkään niistä paljon. Mainitsin jo aikaisemmin, että erityisesti Jojoba* mineraalimeikkipohja tekee ihanan sileän lopputuloksen, joka myös kosteuttaa ihoa. Se on noussut näistä testissä olevista tuotteista omaksi suosikikseni! :)

Sen lisäksi testissä on ollut matte meikkipohja*,  luomiväri*, Bronzed viimeistelypuuteri*, poskipuna*, ja ihanat kabuki* ja luomiväri*-siveltimet. Suosittelen kyllä lämpimästi myös muhkeampaa* sivellintä luomivärin levitykseen, jolla saa tehtyä kauniisti myös häivytykset! :)

Näissä mineraalimeikeissä parasta on, että ne on valmistettu puhtaista mineraaleista ja ne ovat 100% vegaaneja. Everyday mineralsin eettiset arvot ovat kohdillaan ja näitä on ilo käyttää jo senkin vuoksi. Myös pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä ja kierretettäviä. Voin siis todella lämpimästi suositella merkin meikkejä ja moni teistä onkin tainnut odottaa merkin tuloa Suomeen! :) Nämä todellakin ovat hyvän mielen meikkejä <3

Sain teille myös alekoodin näihin Everyday minerals mineraalimeikkeihin*, joka on voimassa marraskuun loppuun asti! Koodilla MONASDAILYSTYLE saa 15% alennuksen. Koko valikoima löytyy täältä*. Everyday minerals siveltimet ovat muuten loistava joululahjavinkki niille, jotka rakastavat meikata hyvillä välineillä:)

Ihanaa kohta alkavaa viikonloppua kaikille <3 Kuullaan taas pian!

(tuotteet saatu testiin/mainoslinkkejä)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Reetta V.
    20.11.2015 at 09:29

    Hei aivan ihana valokuva! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      20.11.2015 at 09:32

      Kiitos Reetta :) Oon joskus vuonna nakki piirtänyt tuon alla oleven kuvan ja kyllästyin siihen kehyksissä, niin nyt se saa ajaa rekvisiitan virkaa ;)

  • Reply
    Maija H.
    20.11.2015 at 12:07

    Tosi ihana kuva :) Tuotteet on kyllä loistavia ja tosi hyvä homma, että on tullut vihdoin Suomeen. Jenkeistä aina tilaillut, mutta toimitus on hidas ja tullimaksut ärsyttää.

    Kiva blogi sulla!

    • Reply
      monasdailystyle
      20.11.2015 at 12:30

      Voi kiitos paljon Maija <3 :)

  • Reply
    Tuuli
    20.11.2015 at 14:32

    Olipas muuten näppärää, että tuolta sai tilata pelkillä postikuluilla viisi näytettä, niin ei tarvitse arpoa värin kanssa tai pähkäillä, mikä meikkipohja sopii parhaiten omalle iholle. Nyt vaan toivotaan postilakon loppua, että pääsen testailemaan.

    • Reply
      monasdailystyle
      20.11.2015 at 14:47

      Aivan mahtavaa, toi on kyllä tosi hyvä juttu! <3 :) Ja hei täällä Turun päässä posti oli auki ja sain haettua tänään paketin! :)

      • Reply
        Tuuli
        20.11.2015 at 15:11

        Täällä pääkaupunkiseudulla taitaa olla pahin tilanne tuon postinkulun kanssa :(. Mutta sormet ja varpaat on ristissä, että tulisivat ennen kuun vaihdetta, niin ehtisin vielä hyödyntää varsinaisessa tilauksessa tuon alennuksenkin :).

        • Reply
          monasdailystyle
          20.11.2015 at 15:46

          Kyllä mulla on vahva usko, että tuo tilanne raukeaa pian. Pidetään peukkuja!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *