22.11.2015

Vaaleat nilkkurit x 37

*mainoslinkkejä*

Löydettyäni vihdoinkin täydelliset vaaleat farkut iski vaatekaappiin samalla uusien kenkien tarve! Nimittäin vaaleiden nilkkurien. Vaaleita avokkaita minulta löytyy jo entuudestaan, mutta haluan valkoisten farkkujen kaveriksi talvea varten ehdottomasti myös vaaleat nilkkurit:) Päädyin sitten surffaamaan yhteistyökumppanien sivuilla näitä kenkiä etsien ja voi apua – vaihtoehtoja löytyi jopa ihan liikaa! Tässä hommassa meni tovi jos toinenkin. Keräsin nyt omia suosikkejani erilaisista malleista tänne. Kokonaan valkoiset nilkkurit eivät olleet listallani, koska jotenkin pidän paljon enemmän kevyen harmaan ja nuden värisistä nilkkureista ja mielestäni ne sopivat kauniisti myös valkoisten farkkujen kanssa tuoden samalla vähän kontrastia kengän ja housujen väliin. Ruskeat ja konjakinruskeat puolestaan mielsin tällä kertaa liian tummiksi. Joten suosikkilistallani on nyt hempeän värisiä nilkkureita niin korkojen kanssa, kuin ilman! :)

nilkkurit2

  1. Lacoste
  2. Mustang nilkkurit
  3. Yellow Cab nauhalliset nilkkurit
  4. Kiomi nilkkurit
  5. Even&Odd nilkkurit
  6. Anna Field nauhalliset nilkkurit
  7. Mustang nilkkurit
  8. Marco Tozzi nilkkurit
  9. Pinto Di Blu nilkkurit

Haluaisin itseasiassa vaaleat nilkkurit sekä matalina sporttisina versioina että naisellisina korkkareina. Yllä olevasta kuvasta nelosen nilkkureista. Niissä on riittävän korkeat varret, jotta nilkat peittyy kylmemmillä ilmoilla. Toisaalta ykkösen Lacostet näyttää ihan super mukavilta! Äh, niin kuin sanoin – aivan liikaa kivoja vaihtoehtoja! :D

vaaleat nilkkurit

  1. Panama Jack nauhalliset nilkkurit
  2. Timberland Authentics nauhalliset nilkkurit
  3. Tamaris nilkkurit
  4. KMB Clive nauhalliset nilkkurit
  5. Anna Field nilkkurit
  6. Caterpillar Colorado nauhalliset nilkkurit
  7. Anna Field nilkkurit
  8. Pier One nilkkurit
  9. s.Oliver nilkkurit
  10. Pier One nilkkurit
  11. Refresh nilkkurit
  12. Le coq sportif caudin nilkkurit
  13. Billi bi nilkkurit
  14. Kiomi nilkkurit
  15. Pedro Garcia nilkkurit

Yllä olevan kuvan kengät numero 13 viehätti jotenkin tosi paljon. Väri on just sopiva ja yksinkertainen malli kiva. Toisaalta en ole varma olisiko kuitenkin hyvä olla edes vähän korkoa verrattuna tällaisiin täysin litteäpohjaisiin versioihin….

vaaleatkengät2

  1. Buffalo nilkkurit
  2. SPM leona nilkkurit
  3. Pier One nilkkurit
  4. Kennel + Schmenger Adele nilkkurit
  5. Luciano Barachini
  6. Kennel + Schmenger Sheyla nilkkurit
  7. Pierre Balmain nilkkurit

Korkkarit <3 Numero seiskan hapsunilkkurit on super ihanat! Niille ei kuitenkaan löytyisi niin paljon käyttöä mitä haluaisin tuon hintaisille kengille löytyvän, joten päätynen yksinkertaisempaan malliin. Tykkään erityisesti numero kakkosen mallista ja korosta. Pieni plato päkijän alla lisäisi myös käyttömukavuutta.

nilkkurit

  1. Pierre One nilkkurit
  2. Kennel + Schmenger Bonnie nilkkurit
  3. Rieker nilkkurit
  4. Hilfiger Denim nilkkurit
  5. Aldo nilkkurit
  6. s.Oliver nilkkurit

Maltillisemmalla korolla jaksaisi taas painella huomattavasti edellisen kuvan korkkareita paremmin. Nämäkin kaikki ovat mieleeni, mutta eniten ehkä numero yksi ja numero 5 kengät.

Mitkä teidän mielestänne näistä sopisi parhaiten valkoisten revittyjen farkkujen kanssa nyt talvea vasten?? :)

Jos pitäisi nyt yhdet vaan valita niin mä ehkä pitkän pohdinnan jälkeen päätyisin itse noihin ensimmäisen kollaasin numero nelosen nilkkureihin… Hmmm..

EDIT: tilaukseen lähti kakkos kollaasin 8 ja 10 numeron nilkkurit :D Oli tullut vahingossa kahteenkertaan tonne, niin se varmasti oli jokin merkki ;) 

(adlinks/mainoslinkkejä)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Satu
    22.11.2015 at 17:42

    Mäkin tihrustin tota 2. kollaasia, että nyt on kyllä niin samannäköiset kengät. Toivottavasti ovat hyvät, kun tilaus saapuu :))

    • Reply
      monasdailystyle
      22.11.2015 at 17:56

      Hih :D No jep mä olen selvästi tykännyt noista, kun kahteen kertaan pitänyt laittaa :D Toivotaan, että on hyvät!:) Laitan kuvaa vielä, kun on perillä.

  • Reply
    Salla / Happy Heels
    22.11.2015 at 21:07

    Voihan käääk mitä silmäkarkkia olet tähän koonnut :D “Hieman” joutuu hammasta puremaan etten taas sorru. Viimeisen kuvan kakkoset oli mun suosikit. Harmaita hapsunilkkureita tekisi mieli, vaan kun on jo mustat ja kamelit niin enhän mää nyt mitenkään voi, siis ainakaan teoriassa…

    • Reply
      monasdailystyle
      23.11.2015 at 08:08

      Hehhehe “silmäkarkkia” :D Hapsunilkkurit <3 <3 :) Mulla ei oo vielä yksiäkään, joten melkein pitäis :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *