27.11.2015

Black Friday parhaat!!

* sisältää mainoslinkkejä *

No nyt se sitten taas on, nimittäin joka vuotinen Black Friday!!   Black Fridayhan on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljäs perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Tämä on vuoden yksi suurimmista yksittäisistä ostospäivistä Jenkeissä ja rantautumassa hyvää vauhtia Suomeenkin. Yhteistyökumppani Nelly on mm. jo useamman vuoden ottanut osaa tähän mustaan päivään julkaisemalla ihan käsittämättömiä tarjouksia. Tänä vuonna tuntuu, että mukana on ihan kaikki!! :D Ja melkoisilla tarjouksilla todellakin. Tämä päivä on ehdottomasti loistava päivä tehdä hyviä löytöjä ja minun laillani joululahjaostoksia!! :) Itse olen hankkinut jo suurimman osan lahjoista, mutta muutamat tärkeimmät (Eetu ;) ) on vielä odottamassa ja tänään on siihen hyvä päivä.

Keräsin alle muutamien yhteistyökumppanien kautta omat suosikkitarjoukseni, joita kannattaa tsekata! :) Toivottavasti näistä on vinkkiä!

ZALANDO

KOKO ZALANDON ALE TÄÄLLÄ!  (Pipo täällä)

Zalandon Black Friday on VALTAVA!! Tämä yksi pipo ei nyt ihan kuvaa kokonaisuutta :D Mutta siis joukossa on ihan tuhottoman paljon kaikkea. Hmmm. Olisi ehkä pitänyt odottaa vaaleiden nilkkurien hankkimista tälle päivälle ;) Tai sitten voin hyvällä omalla tunnolla laittaa nyt korkea korkoiset versiot tilaukseen :D

boozt

KOKO BOOZT ALE TÄÄLLÄ! (paita täällä)

Tarjouksia kaikissa kategorioissa kuten ulkovaatteet, yläosat, alaosat, kengät, laukut sekä asusteet ja tuhansia tuotteita! Mukana merkkejä kuten Ganni, Samsøe & Samsøe, J. Lindeberg, Converse, Puma, Björn Borg, Mini A Ture, Ticket to Heaven ja monta muuta! Moni merkkivaate himotti erityisesti Boozt.com valikoimasta. Nyt voi tehdä laadukkaita löytöjä!! :)

 

nelly1

NELLYN KAMPPIKSET TÄÄLLÄ! (paita täällä)

Nellylla saa koko valikoimasta 20% alennuksen koodilla BLACK20!! Aivan mahtava tilaisuus laittaa tilaukseen pitkään haaveissa olleet pohdinnat :)  Tämän lisäksi myöhemmin päivällä julkaistaan tunnin välein ihan järjettömiä kamppiksia, joten kannattaa vilkuilla heidän sivujaan tämän tästä :)

houseofbrandon

KOKO KAMPPIS TÄÄLLÄ! (housut täällä)

House of Brandon tarjoaa tänään puolestaan kaikista jo alennetuista tuotteista vielä 20% lisäalen. Toimii koodilla BLACKFRIDAY. Mukana mm. nämä täydelliset valkoiset farkut, joista postaus löytyy täältä :)

Loistavia löytöjä kaikille!! :) Myöhemmin tulossa vielä muutamat omat täsmäpoiminnat :) Ihanaa perjantaita kaikille <3

(mainoslinkkejä)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *