27.11.2015

Muutama tunti jäljellä: Black Friday Zalando poiminnat

* mainoslinkkejä *
zalando marraskuu

 1. Upea pikkumusta TÄÄLLÄ
 2. Kukallinen katseen kääntäjä TÄÄLLÄ
 3. Täydelliset farkut TÄÄLLÄ
 4. Ihana lörttö neule TÄÄLLÄ
 5. Revityt farkut TÄÄLLÄ
 6. Täydellinen untuvatakki TÄÄLLÄ
 7. Neule mekko TÄÄLLÄ
 8. Tyylikäs ulkoilutakki TÄÄLLÄ

Ja mites nää ihanat laukut!?! <3 <3 :)

zalandolaukut

 1. TÄÄLLÄ
 2. TÄÄLLÄ
 3. TÄÄLLÄ
 4. TÄÄLLÄ

Kaikki Zalandon alet löytyy vielä muutaman tunnin täältä ja muut kivat nettikaupat kampanjoineen täältä!! :) Onko teillä tarttunut jo jotain matkaan tänään? Itsehän löysin tietysti normaalihintaisen takin ;D Mut se oli täydellinen ja olin jo moneen kertaan sitä tiiraillut;) Mutta nyt tsekkaamaan vielä viimeisiä jouluostoksia tämän perjantain tarjouksista ja sit ajoissa kullan kainaloon nukkumaan.

Ihanaa iltaa kaikille <3

(mainoslinkkejä)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Johanna
  28.11.2015 at 00:00

  Moikka!

  Ei liity postauksesi aiheeseen sitten ollenkaan, mutta olen lukenut inman aligner postauksiasi vuosien takaa ja pakko tulla antamaan kiitosta, kuinka yksityiskohtaisesti ja tarkasti olet tuntemuksesi kertonut! Antaa jollain tavalla itsellenikin vertaistukea kun koje on mulla tänään ensimmäistä päivää suussa ja tunsin itseni niin väsyneeksi että ampaisin jo yhdeksältä nukkumaan koje suussani ja kappas heräsinkin jo muutaman tunnin päästä valtavaan pakotukseen suussa ja olin repäissyt ne unissaan pois kun särki niin kovasti! Suoraansanottuna kauhunseikaisin tunnelmin olen nyt ja sun juttuja luettuna vielä rankat 2 viikkoa on edessä! :D käyn koulussa ja lisäksi teen asiakaspalvelutyötä muutamana päivänä viikossa ja nyt kyllä tuntuu siltä, että en oikeasti _pysty_ tekemään töitä koje suussani! Puhe on hirvittävää sössötystä ja joutuu tekemään tosissaan töitä, että saa sen huononkin sössötyksen ulos! Kaikenlisäksi mulla on vielä suhun verrattuna pitkä prokkis edessä – noin puoli vuotta pelkälle ylärivistölle! Mutta täytyy sanoa, että oikeeseen paikkaan eksyin heikkona hetkenä lueskelemaan, sillä sain suuret tsempit sun tekstistä! Kiitos!

  Huh, tulipa pitkä teksti, mutta mitäs mulla muutakaan kun nyt ei heti uni tule kun särky on melkoisen kova… :D tuloksia odotellessa!

  Ps. Sä sentään oot näyttänyt hyvältä ja koje huomaamattomalta suussasi, toisin mulla kun koko ylähuuli töröttää ja jos yhtään hymyilen näkyy koje koko komeudessaan – on ilmeisesti vaan niin pieni suu :D

  • Reply
   monasdailystyle
   28.11.2015 at 08:00

   Moi ihana Johanna <3
   I feel your pain!!;D Mutta hei lopussa kiitos seisoo ja se palkitaan!! Alkuun tosin mulla oli sellainen olo, et mihin hittoon oon lähtenyt. Sen verran on tuo tuska vielä tuoreessa muistissa, etten ole vielä tohtinut alahampaille tehdä samaa settiä. Mutta joskus vielä!
   Sössötys helpottuu tosi nopsaan, parin viikon päästä menee jo ihan sujuvasti :)
   Ja mulla oli myös yhdessä vaiheessa tosi "törröllään" koko komeus, koska toinen hammas oli aivan poikittain. Sen jälkeen sitä lähdettiin "työntämään" taakse ja tuo törrötyskin laski :D
   Puoli vuotta menee aivan varmasti tosi nopsaan. Jossain vaiheessa huomaat, että oot tosi tottunut siihen ja lähinnä ilman sen kanssa oleminen on outoa:D
   TSemppiä prosessiin ja tuu ihmeessä kertomaan jossain vaiheessa miten homma sujuu! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *