8.12.2015

Joululahjavinkki miehelle: Braun Series 7

* Kaupallinen yhteistyö: Braun *

braunseries7braunseries7braunseries7

Joulu lähestyy ja moni miettii mitä hankkia puolisolle, isälle tai veljelleen joululahjaksi. Vaatteiden lisäksi tekniset lahjat ovat usein niitä erityisen mieleisiä. Monelle erittäin toivottu lahjaidea onkin laadukas partakone! :)

Eetu pääsi testaamaan yhteistyössä Braunin kanssa merkin laadukasta Series 7 parranajokonetta. Tartuimme tähän yhteistyöhön ilolla, sillä itsehän vannon Braunin Silk-Epil laitteeseen vuodesta toiseen. Braunin tuotteet ovat aina olleet itselleni niitä, joiden olen tiennyt kestävän käyttöä ja toimivan moitteetta.

Series 7 on edistynyt versio ja varmistaa älykkään “Sonic-tekniikan” ansiosta tarkan, kasvojen muotoa myötäilevän ajotuloksen. Tuo yläosan ajopää liikkuu siis pehmeästi niin, että se myötäilee kasvoja ajon aikana.

Kone ladataan erillisessä asemassa, jossa on myös puhdistus samalla. Se pitää koneen puhtaana ja ilmoittaa aina millaisen puhdistuksen se vaatii.

Series 7 on pieni ja näppärä ja painaa vain vähän. Tämä laite onkin helppo ottaa reissuun mukana tulleen kuljetuskotelon avulla. Laite on myös vesitiivis, joten käyttö onnistuu vaikka suihkussa partavaahdon kanssa käytettynä.

Normaalin parranajo-ominaisuuden lisäksi koneessa on myös erillinen trimmeri, jolla voi helposti muotoilla parran vaikka hääkuntoon. Nähtäväksi jää millaisen partatyylin Eetu pyöräyttää siis ensi kesänä…;)

Tuote löytyy täältä ja lisää miehisempiä käyttökokemuksia tulossa myöhemmin! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *