13.12.2015

Rento talviasu ja kuulumisia

rentoasu3rentoasu
rentoasu2

Pictures, Siiri Saarela

Shoes, Converse
Pants, iBlues* @Le Follie
Knit, Vila @House of Brandon* ( here )
Jacket, Vero Moda @House of Brandon* ( here )
Scarf, Zara
Bag, LV
Sunglasses, Rayban* (here)
(giveaway*/adlinks)

Tässä jo useamman viikon takaiset asukuvat, jotka ovat jääneet julkaisematta. Taidettiin treffata pikapikaa Siirin kanssa meidän kulmilla ja napata nämä kuvat ohimennen:) Parhautta, kun Siiri asuu ihan vieressä ja voi kuvailla ihan extemporenakin. Päällä oleva vaalea takki on yksi tämän talven lempparini. Lämmin, mutta silti suht kevyt päällä. Sain tämän House of Brandonilta, jossa muuten vielä tänään kaikki tuotteet 20% alessa! Kannattaa käydä tsekkaamassa ja tehdä viime hetken joululahjahankintoja :)

Täällä on viikonloppu sujunut hyvin ja tekemistä on riittänyt. Edelleenkin pimeys ja kylmyys tuntuu vetävän energiat aika nolliin ja välillä tuntuu, ettei mikään määrä kahvia pidä silmiä auki. Olenkin nukkunut kiitettävästi joka yö vähintän 9-10 tunnin yöunet. Rytmi tuntuu myös menevän sekaisin, kun aamulla on pilkkopimeää melkein yhdeksään asti ja iltäpäivällä puolestaan tulee tunne, että pitäisi jo käpertyä peiton alle… Illalla, kun oikeasti pitäisi mennä nukkumaan on jo ihan sekaisin siitä mitä kello on :D

Olen nyt ottanut tehoaseet käyttöön nuutunutta oloa vastaan ja yrittänyt tehdä edes lyhyitä lenkkejä ulkosalla. Kotoa löytyy kyllä spinnigpyörä ja tykkään siitä hurjasti. Ulkona lenkillä käyminen saa kuitenkin aina ihan eritavalla mielen virkeäksi raikkaan ilman ansiosta. Otin viikko takaperin uuden  tuttavan vinkistä käyttöön puhelimeen My Asics sovelluksen, jota olen nyt käyttänyt lenkeillä. Olen jo aivan koukussa siihen vaikka se on ollut vasta viikon käytössä. Suosittelen tosi lämpimästi kokeilemaan! Siihen pystyy asettamaan juoksutavoitteet ja se pitää samalla kalenteria treeneistä. Kiva ja motivoiva sovellus! :)

Tänään ampaisin hölkälle iltapäivästä, jonka jälkeen tein vielä ihanaakin ihanamman Adrienen kiitollisuus joogan. IHANA rentouttava puolen tunnin jooga, kannattaa kokeilla. Tekee hyvää mielelle ja keholle. Taustalla soitin samalla tätä ihanaa meditaatio musiikkia ja huoneen valaisin pelkillä kynttilöillä. Aivan ihanaa omaa-aikaa ja rentoutumista, jota todella tarvitsee kiireisinä aikoina.

Nyt vuorossa vielä muutamia kirjoitushommia ja ensi viikkoon valmistautumista. Luvassa on jänniä kuvauksia ja muita työjuttuja. Niistä lisää myöhemmin;)

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja paljon pusuja ♥

Ps. Muistakaa käydä lukemassa tänään aikaisemmin julkaistu postaus, jossa tällä kertaa äänessä Eetu!!!!! :D Postaus löytyy täältä! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *