14.12.2015

Video: Ammattina bloggaus

Mun rakas ystävä ja tulevien häiden kaaso Eeva Pettersson teki aika järeän videon opiskelujensa puolesta ammattibloggaamisesta. Eeva kävi loppu syksystä täällä Turussa ja kuvasi päivän mun kanssa. Meillä oli super hauskaa! Sain samalla todella paljon vinkkejä videokuvaamiseen Eevalta, iso kiitos rakas. Videolla on huikean hienosti leikattuja kohtia ja taidankin pyytää Eevalta vielä muutamia editointitunteja myöhemmin.

Koko video on nähtävissä täällä! :) Aika härskit leikkaukset Eevusti päätynyt laittamaan heti videon kärkeen, mutta eipä noissa mitään salattavaa ole :D Tosin sanoin Eevallakin, että olisi voinut tulla vähän vähäsanaisempi nauhoitus, jos olisi joku tuntematon haastatellut ;)

ammattina bloggaus

Ihanaa ja energistä uutta viikkoa kaikille!! :)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    -H
    14.12.2015 at 15:00

    Ihana, ihana Mona <3

  • Reply
    Kristiina Maria
    14.12.2015 at 17:24

    Tosi hienosti toteutettu video, sun kaverilla on selvästi taitoa ja hyvä silmä, ja sä puolestaan olit tosi luonnollinen ja sun puhetapa oli tosi selkeä. Video oli myös ihanan rehellinen, mun mielestä on mahtavaa, että listasit mistä kaikesta sun tulot koostuu. On tosi kiva tietää, että kaikki sun vaivannäkö ja työ kannattaa myös rahallisesti, ja saat tehdä työtä josta nautit ja joka työ iloa myös meille lukijoille. Tykkkään muutenkin sun avoimesta asenteesta, ja siitä että puhut bloggaamisesta suoraan, se poistaa sellaista mystisyyden verhoa, mikä ammattibloggaamista pitkään varjosti, ja mun mielestä se oli vaan huono asia, ja tuntui aiheuttavan joissain ihmisissä ihan turhaa katkeruutta. Tämä video näyttää niin hyvin, että sun työpäivä on hyvin samankaltainen kuin monilla muillakin freelancereilla, vaikka ala olisikin eri. :)

  • Reply
    Punttimimmi
    17.12.2015 at 21:59

    Olipa kiva ja mielenkiintoinen video! :) olisi kiva lukea enemmän tosta meditoimisesta ja vinkkejä aloittelijalle!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *