23.1.2016

Don’t believe in your own ideas of limits

saturday

Kirjoitan säännöllisesti itselleni ylös erilaisia unelmalistoja. Kirjoitan haaveet ja toiveeni niin, kuin eläisin niiden mukaan nyt. Muotoilen siis “Haluaisin olla” mieluummin “Minä olen” muotoon. Yöpöydälläni on tällä hetkellä kolme paperia, joihin olen kirjoittanut asioita, jotka haluan saavuttaa tulevaisuudessa. Luen ne päivittäin itselleni. Nämä kirjoittamani affirmaatiot pitävät sisällään sanoja ja lauseita, jotka saavat minut joka kerta hymyilemään. Kerron niiden kautta omaa tarinaani mielessäni.

Olen vuosi vuodelta ja päivä päivältä vakuuttuneempi siitä, että elämä antaa juuri sen mitä uskallat pyytää. Luomme itse omaa tulevaisuuttamme kertomalla mielessämme tarinaa. Se miten ajattelemme juuri nyt on tulevaisuuteemme.

saturday1.2

Miksi siis olla armoton itselleen? Miksi haukkua itseään tai miksi syyttää omista huonoista valinnoista jotakuta toista? Uskon täysin siihen, että omilla ajatuksilla on merkittävä voima siihen miten voimme.

Muuta siis oma tarinasi ja muuta oma elämäsi!

Älä usko oman mielesi kehittämiin rajoitteisiin, vaan nää omat mahdollisuudet ja usko itseesi. Haaveet ja unelmat on tarkoitettu toteutettavaksi. Tee muutos mielessäsi nyt, älä huomenna. Muutos ja ihmeet seuraavat perässä.

“There is no problem so big or small that it cannot be solved with love ” – Louise Hay

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Outi Karita
    27.1.2016 at 17:37

    Kiitos tästä postauksesta!
    Sopi mun tämän hetken ajatuksiin niin hyvin. Oon hyvin määrätietoinen parin tavoitteeni suhteen ja puhun niistä ihan huomaamattani jo niin, että saavutan ne! Uskon että tällainen asenne auttaa oikeastikin saavuttamaan ne :)

    • Reply
      monasdailystyle
      27.1.2016 at 19:07

      <3 <3 Oon niin samaa mieltä. Määrätietoisesti vaan omia unelmia kohti, niin kuin ne olis jo ihan kulman takana <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *