27.1.2016

Navy Blue & Burgundy

navyblueandburgundy

Ihan alkuun haluan kiittää näin yleisesti teitä kaikkia ihanista kommenteista ja viesteistä mitä ootte laittanut <3 Oon ihan tippa linssissä lukenut viestejä ja saanut niin paljon positiivista energiaa teiltä, ettette tiedä miten iso vaikutus niillä on ollut. Pakko taas todeta miten kiitollinen olen teistä siellä ruudun toisella puolella. Ihanaa, kun on tukijoukko kannustamassa ja tsemppaamassa. Joten – Kiitos <3 Olette ihania.

Mutta seuraavana vuorossa asupostausta! Tietokoneella lymyilee vielä muutamat vanhemmat asukuvat, mutta laitetaanpa nyt ensin jakoon vasta muutama päivä sitten napatut kuvat! Siiri on kyllä ollut ihan korvaamaton apua kuvauksien suhteen tämän talven aikana. Vaikka enemmänkin saisi tietysti aina asupostauksia olla niin ilman Siiriä olisi jäänyt ne vähätkin kuvaamatta. Saa nähdä miten pärjään ilman Siiriä Puolassa vai pitääkö alkaa varaamaan myös Siirille lentolippuja Krakovaan ;)

Tämä asu lukeutuu talven omiin suosikkeihini. Hyvin simppeliä ja selkeää linjaa muutamalla yksityiskohdalla. Viiininpunainen huivi ja tummansininen takki sopivat mielestäni loistavasti yhteen ja värikkäällä huulipunalla saa kokonaisuuteen kivaa särmää. Tämä Zaran sininen kipparitakki on vaan saanut harmillisen vähän käyttöä kovilla pakkasilla. Lämpötilojen noustessa sen saa taas kaivaa esiin kaapista! :) Vitsit olen jo aika innoissani kevään pukeutumisesta ja muodista. Onko liian aikaista hehkuttaa, että kohta voi käyttää jo ballerinoja?! Okei, ehkä vielä vähän liian aikaista…

navyblueandburgundy1.2

Päällä oleva Koccan muhkea poolo on ollut tämän talven ehdoton hitti. Rakastan sitä ja olen ehtinyt käyttää pooloa joulusta asti jo monen monta kertaa. Sain ihanan poolon Le Folliesta. Tällaiset muhkeat poolot ovat loistavia myös vähän keväämmällä, kun haluaa laittaa kevyempiä takkeja päälle. Kaapistani ei tällä hetkellä löydy kuin muutama poolo paita, vaikka ne ovat aina olleet yksiä suosikkejani. Olen tainnut karsia vaatekaapin sisältöä vähän liian ronskilla kädellä ;D Toisaalta on ihanan “raikas” olo, kun vaatekaappi ei tursua vaatteita, joita ei käytä. On myös aivan eri fiilis hankkia uusia juttuja, kun tietää mitä ihan oikeasti kaipaa tai tarvitsee. Mielummin vähemmän vaatteita ja kaikki sellaisia, joita oikeasti rakastan. Siihen pyrin “täydellisen” vaatekaappini kanssa. Jokaisen vaatteen pitää tuottaa iloa ja mikäli näin ei ole laitan sen eteenpäin kierrätykseen.

blueandburgundy1.3
blueandburgundy1.4

Mustat istuvat farkut lukeutuu vaatekaapin kulmakiviini. Dr. Denim farkut ovat olleet jo pitkään suosikkejani, mutta nyt sain House of Brandonin kautta testiin Only merkin maltillisesti revityt farkut. Tykkään näistä aivan hulluna! Nämä polvista revityt mustat farkut ovat kyllä ihan ehdoton must juttu nyt kaikissa muotiblogeissa, enkä yhtään ihmettele miksi;) Kevyesti revityt ovat tyylikkäät, mutta niissä on kuitenkin hieman enemmän särmää mitä ihan tavallisissa mustissa “ehjissä” yksilöissä – jos tiedätte mitä ajan takaa? :D

Nämä reiälliset versiot eivät ole ehkä parhaimmat mahdolliset kovilla pakkasilla, mutta nyt asteiden ollessa plussan puolella ne ovat täydelliset. Mielestäni näin maltilla revityt farkut sopii hyvin rentoon toimistotyyliinkin, kun muu asu ja kokonaisuus on hillitty:)

blueandburgundy1.5
blueandburgundy1.6

Pictures, Siiri Saarela

Shoes, Vagabond (here)
Jeans, Only* @House Of Brandon (here)
Knit, Kocca *@Le Follie
Jacket, Zara (similar here)
Scarf, Day Birger Et Mikkelsen (similar here)
Bag, Mulberry (similar here)
Gloves, Sand (similar here)
(giveaway*/adlinks)

Tammikuun aikaisempia asupostauksia löytyy alta,

Mitäs mieltä te olette tästä kokonaisuudesta?? :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Siiri
    27.1.2016 at 21:37

    Voi Mona!<3 Voit olla varma että perästä tullaan, ihan omakustanteisestikin :') Kunhan vaan on sitten se vuodesohva siellä avoinna, hih! Ihanat kuvat kyllä taas jälleen kerran, kaunista ja hymyilevää malli on helppo kuvata :-)<3 Kuullaan ihana!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *