12.3.2016

Näin saat tuuheutta pitkiin hiuksiin

hiukset4

Olen löytänyt muutaman uuden suosikin hiustuotteiden puolelta ja päätin jakaa nämä erittäin hyväksi havaitut tuotteet teillekin.

Omat hiukseni ovat olleet jo vuosia luonnontilassa. Väri on oma ja pituutta latvoilla monen vuoden edestä. Pitkät hiukset taitavat olla jo tavaramerkkini, kun olen niin tylsä niitä muokkaamaan tai leikkaamaan. Nuoresta asti olen aina pitänyt pitkistä hiuksista, enkä oikein osaa nähdä itselläni polkkaa vaikka varmasti se hyvää vaihtelua olisikin.

Pitkät ja värjäämättömät hiukset ovat toisaalta todella helpot, mutta toisaalta taas todella hankalat. Helppoa on se, ettei tyvikasvusta tarvitse koskaan murehtia, mutta hankalaa taas se, että värjäämättömät hiukset saattavat helposti olla latteat. Arkena en juuri hiuksia muotoile. Sujautan ne yleensä kevyelle letille tai päälaelle nutturalle.

Kauniimpaa ja huolitellumpaa lookkia tehdessäni turvaudun tehokkaisiin tuotteisiin, joilla saan hiuksiin rutkasti voluumia, kiiltoa ja tuuheutta. Tämän hetken suosikkini ovat blogin kautta saadut John Friedan Volume Luxurious ja Kerasilkin repower volume blow-dry spray. Kerasilkin saman sarjan shampoo ja hoitoaine ovat myös käytössä ja niitäkin voin lämmöllä suositella.

Nämä muotoiluun tarkoitetut tuotteet ovat kuitenkin niitä, jotka saavat ihmeitä aikaan. John Friedan suihketta laitan kevyesti aivan hiusten tyveen. Kerasilk tuote puolestaan suihkitaan latvoihin. Taika tapahtuu siinä vaiheessa, kun tuotteet on suihkutettu ja alan föönaamaan hiuksia pyöröharjalla. Vanha kunnon blow dry saa hiukset muhkeiksi ja tuntuu, kuin olisi tullut kaksinkertainen määrä hiuksia lisää!

Olen nyt innostunut tuosta blow drysta taas kunnolla pitkästä aikaa. Pyöröharjalla ja föönauksella saa todella kestävän kampauksen  ja hiukset näyttävät kiiltäviltä. Ainut miinus tuossa touhussa on siihen kuluva aika. Käsi on välillä mitä mielenkiintoisimmilla mutkilla blow dryta tehdessä. Pitääkin etsiä täältä Krakovasta hyvä kampaamo, josko kävisi silloin tällöin tekemässä tämän ihan ammattilaisella! ;)

Summa summarum, suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä tuotteita mikäli kaipaa tukkaan lisää voluumia!

Mitäs mieltä olette blow dry youtube videosta? Jos seuraavaksi kuvaan tämän huvittavan toimenpiteen kameralle ;)

hiukset2
hiukset1hiukset3

(Tuotteet saatu blogin kautta / gifted products )

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  monasdailystyle
  13.3.2016 at 11:22

  Se on Ellokselta, mutta jo useampi vuosi sitten ostettu:/

 • Reply
  monasdailystyle
  15.3.2016 at 11:49

  Hei ihana <3 Harmaat todellakin ovat ihanat!! :) Itse olen ajatellut myös nauttia harmaista kun niitä alkaa tulla:)
  Nämä tuotteet ovat suht mietoja, mutta ei kokonaan hajustamattomia. Koitan ehdottomasti testailla muita hieman kevyempiä versioita ja vinkkaan täällä niistä heti, kun hyvä löytyy kohdalle! :) Yritän myös kysellä äidiltäni vinkkiä, koska hän käyttää aina hajustamattomia tuotteita! :)
  Ja laitan ehdottomasti tuon föönausvideon työn alle, kun päästään muuttamaan!
  Ihanaa kevättä sinne ja kiitos vielä kovasti kommentistasi ja ihanaa, kun jaat aikaa täällä kanssani <3 :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *