9.4.2016

Mitä minulle kuuluu

Ihanan ystäväni Anskun blogissa oli tänään kiva postaus johon päätin tarttua itsekin heti! Muutamia arkisia kyssäreitä ja niihin vastauksia. Tykkään lukea muiden blogeista aina välillä vähän pintaa syvemmin juttuja, joten toivottavasti tämä avaa myös teille täällä kirjoittelevasta tyypistä jotain;)

Miten voit?
Voin tällä hetkellä hyvin. Olen todella onnellinen ja kiitollinen nykyisestä elämäntilanteesta kaikkine uusine kokemuksineen. Olen myös pysynyt terveenä ja voin fyysisesti hyvin. Helmikuun stressaava elämänvaihe hymyilyttää tällä hetkellä, enkä voisi olla tyytyväisempi kaikkiin isoihin päätöksiimme ja elämänmuutoksiin. Koen tällä hetkellä nauttivani tietynlaisesta rauhallisesta olotilasta henkisesti ja olen siitä kiitollinen. Oloni on monen asian suhteen todella varma ja luottavainen.

lettikampaus

Mitä toivot tällä hetkellä?
Toivon, että motivaationi säilyy joka päivä toteuttaa tämän hetkisiä tavoitteitani ja unelmiani. Toivon myös, että saan Eetun tänään aikaisin kanssani nukkumaan, jotta voin nukahtaa hänen kainaloonsa. Toivon myös, että sisäinen hääprinsessani vihdoinkin heräisi ja alkaisin aktiivisesti järjestää häitä!! :D

Mitä olet tänään syönyt?
Aamupala: Banaanipannareita + kahvia mantelimaidolla x 2 kuppia
Välipala: Lehtikaalisipsejä, mangoa ja vuohenjuustoa
Lounas: Amaranttinäkkäri x 2 + hummusta sekä Kikhernetomaattisosemössöä – NAM, oli ihan hemskutin hyvää ;)
Välipala: Avokadopuolikas+suola+sitruunamehua päälle. Vihreää teetä kera ison hunajalusikallisen
Illallinen: Kidnipaputomaattikananmunamössöä – ja jälleen kerran nam , sairaan hyvää! :D
+ päivän aikana reilu 2l sitruunamehua

krakova1

Mikä on suosikki hedelmäsi?
Tää on kyllä niin paha. Rakastan kaikki hedelmiä, enkä ikinä voisi elää ilman niitä. Mutta jos ihan pakko olisi vastata niin se olis banaani sen monikäyttöisyyden vuoksi. Mut sit kuitenkin ehkä durian ja mangokin.. Ah, kaikki hedelmät Aasiassa oli kuin pala taivasta. Kiitos reissu Aasiaan ihan vaan niiden hedelmien takia. Ei sen auringon niin väliä :P Eipä.

Mitä ajattelit tehdä huomenna?
Mulla on treffit ihanan Johannan kanssa, johon olen tutustunut vasta täällä Krakovassa. Ihana tavata ja tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin, joilla on vaikka mitä huikeita juttuja kerrottavanaan :) Odotan siis huomista jo kovasti :) Kahvitreffien lisäksi meillä on myös Eetun kanssa date night;) Mennään ekaa kertaa täällä Krakovassa leffaan iltapäivästä.

Treffien lisäksi ajattelin muutaman laiskottelupäivän jälkeen tehdä aamulla kunnon hikitreenin.

Kenen kanssa nukuit viimeksi?
Viimeiset aika monta yötä onnekseni rakkaan Eetun vieressä <3 Kohta tuleekin pitkä aika erossa toisistaan, kun tulen Suomeen. Ihan kiva saada omaa-aikaa ystävien ja perheen kanssa, mutta samalla tiedän, että ikävä tulee varmasti samantien. Mieluummin ottaisin Eetun mukaan Suomeen kanssani viikoksi, jos se vaan olisi mahdollista. Ja vaikkei meillä täällä Krakovassakaan ihan yllin kyllin yhteistä aikaa ole niin kyllä se päivittäinen hetkellinenkin läsnäolo merkkaa tosi paljon. Ei aina tarvitse edes tehdä yhdessä juttuja vaan jo se riittää, että tietää toisen olevan lähellä.

jump

Mitä luet tällä hetkellä?
Ah niiiin montaa huikeeta teosta!!! :D Olen niin mega onnellinen, että olen viimeisten vuosien aikana oppinut rakastamaan lukemista ja sitä, että kirjoja voi lukea (ja kuunnella!!) myös useampaa samaan aikaan. Sen myötä olen myös alkanut lukea suosikkejani uudestaan :D Mikä onkaan sen parempaa, kuin selailla jo kerran luettuja mestariteoksia:D Mutta mutta tässä ihan muutama tällä hetkellä luettavana oleva teos:
Tony Robbins, Money master the game
Gabrielle Bernstein, Miracles now (toinen kierros menossa)
Judith Orloff, Myönteinen energia (varmaan jo viides kierros – kirja joka jokaisen pitäisi lukea)
Napoleon Hill, Think and Grow rich
Dave Ramsey, Entreleadership
Neale Donald Walsch, Conversation with God
Walter Isaacson, Steve Jobs

Viimeisimmäksi sain loppuun Ned Hallowellin Driven to Distraction at work ja suosittelen tosi lämpimästi oli hyvä! :)

Viimeksi katsottu elokuva?
Elokuvia tulee katsottua ihan liian vähän, mutta mun salainen pahe on sarjoista Suits. Pidin vapaapäivän ja katsoin koko 4 tuotantokauden melkein kerralla :D Voi pyhä jysäys miten helkkarin hyvä sarja!!!! Voittaa House of Cardsinkin ihan heittämällä. Taidan katsoa kaikki kaudet vielä uudelleen jossain vaiheessa.

Kuka soitti sinulle viimeksi?
Eetu!!! <3 Rakkauspakkaus soitti kotimatkalla ihan muuten vaan ja ilmoitti, että on viiden minuutin päästä kotona :) Yleensä viimeksi soittanut on äiti, koska soitellaan 1-5 kertaa päivässä :D

krakova2

3 viimeksi tullutta tekstiviestiä?
Tekstareita ei juuri oo mutta whatsappin viesteistä:
1) Busy? 2) Lounas… Itse tehty mehustimesta jääneistä mäiskeistä leipä ja päällä itse tehty levite ja vihannekset <3 ( tässä mukana ihana inspis kuva ;) ) 3) Ai nyt se on jo katottu :D 

Mitä lukee viimeksi lähettämässäsi tekstiviestissä?
Mä arvasin et Donna rakastaa Harveyta.

Kuka kirjoitti viimeksi sinulle Facebookin chatissa?
Ihana rakas Xeni <3

Mille nauroit viimeksi?
Hmmmmm olenpas ollut apea, kun ei tule heti mieleen…. Ja just hehkutin, että oon niin onnellinen :D Tainnut mennä jo liian rauhalliseksi tunteet;) No ei vaiskaan. Joka päivä tulee jollekin naurettua ja hymyiltyä, mutta vedet silmissä nauroin ainakin viime viikonloppuna, kun velikulta oli täällä <3 Kunnon huumorimies, jonka jutut uppoaa muhun joka kerta niin hyvässä kuin pahassa. Kiitos Joonas, kun oot olemassa! :D

blackwhite

Viimeisin ostos?
Jos ruokajuttuja ei lasketa niin taisi olla tämä korostuspuuteri. Mitä pelkäät?

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?
Aivan liian vaikea kysymys, kun haluaisin matkustaa ihan jokapaikkaan. Aasiaan on tosi kova ikävä takaisin ja jos voisin tällä sekunnilla lähteä mihin vaan menisin ehkä Japaniin moikkaamaan ihanaa ystävää, joka asustelee siellä nyt useamman viikon!:)

Mitä toivot syntymäpäivälahjaksi?
Riippuu keneltä toivoisin :D Yleensä en juuri lahjatoiveita esitä, mutta matkoihin liittyvät lahjat tai kuvaustarvikkeet eivät ainakaan koskaan voi mennä vikaan…. ;)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anna-Katri / Adalmina's Secret
    9.4.2016 at 09:22

    Muru! <3 Toivottavasti ehditään nähdä kun oot Suomessa! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      9.4.2016 at 09:50

      <3 <3 Pitää viestitellä!! :)

  • Reply
    Outi Karita
    10.4.2016 at 10:15

    Olipa kiva postaus, ehkä tartun tähän myös :)
    Suits on yks munkin lemppareista ja taas täytyy odottaa vuosi seuraavaa kautta, tuleehan sitä vielä?!

    • Reply
      monasdailystyle
      10.4.2016 at 10:20

      Mun ymmärtääkseni vitonen on tekeillään!!! :) Se on vaan niiiiiin huippu!
      Laita ehdottomasti teon alle!! :) Tuun kurkkaamaan myös sun kuulumiset <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *