21.4.2016

Smo&Fro ♥

Smo&Fro

Kaupallinen yhteistyö, Smo & Fro

Viimeisiä Suomipäiviä viedään ja kohta suuntaan taas takaisin Krakovaan! :) Viikko on mennyt aivan tajuttoman nopeasti ja ehdin kyllä saada aikaan enemmän, kuin olisin arvannut. Ohjelmassa on ollut niin rakkaiden ystävien näkemistä, sleep overia, asuntonäyttö, palavereja, kuvauksia ja hyvää ruokaa!! :) Aikataulujen ollessa kiireisiä haasteita tuottaa välillä nimenomaan tuo hyvän ja terveellisen, mutta nopean ruuan saanti. Maanantain yhdistetty lounas ja välipala hoitui taas ihanan yhteistyökumppani Smo&Fro salaatin ja cappuccinon parissa. Kahvisuosikkieni (latten ja cappuccinon) lisäksi Smo&Fro:hon on tullut uutuutena myös Cold brew kylmäuutettua kahvia, joka valmistetaan alusta saakka paikan päällä. Valmistuksessa käytetään reilun kaupan luomu kahvia! :) Näitä tulee juotua kesän aikana varmasti eniten. Loppukesän olenkin melkein kokonaan Turussa häiden ja Eetun lomien puolesta:) Ihanaa!!!

Smo&Fro

Smo&Fro on vilahtanut täällä blogissa jo useamman kerran ja osalle teistä paikka onkin jo varmasti tuttu. Smo&Fro valikoimaa on näkynyt mm. Kiireisen päivän ruokapäiväkirja -postauksessa. Smo&Fro kaltaista terveysravintolaa kaipaisin itse asiassa Krakovaankin. Iso plussa on mielestäni se, että samasta paikasta saa niin hyvää kahvia, täyttäviä salaatteja, kuin raikkaita smoothietakin. Myös isompaan nälkään löytyy isoja täytettyjä leipiä, joita veljeni testasi.

Smo&Fro

Lohivuohenjuustosalaatti kera spelttileivän ja veljen lautasella täytetty leipä ja lohikananmunasalaatti.

Smo&Fro
Smo&Fro
Smo&Fro

Smoothiet ja kahvit on helppo myös tilata mukaan. Keskeinen sijainti ja hyvät kahvihinnat on Smo&Fro take away kahville iso plussa! :)

Smo&FroSmo&Fro

Vaikka olen kaikille hehkuttanut Krakovan ravintola ja kahvila tarjontaa niin täytyy kyllä taas kerran todeta, että Turussa on asiat näiden osalta ihan super hyvin! :)

Smo & Fro on piristävä lisä helpottamaan arjen hyviä ruokavalintoja. Onko moni teistä jo ehtinyt käydä Smo&Fro:ssa? :)

Smo&Fro intagram tili löytyy nimimerkillä @smoandfro ja facebook puolestaan löytyy täältä.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna H.
  22.4.2016 at 08:38

  Tuo on kyllä hyvä paikka! :) Hei alko tehdä ihan sikana mieli kahvia kun näin sun söpöt kynnet kahvikupin ympärillä :D Joudun keittää toisen kupillisen! Ihanaa viikonloppua!

  • Reply
   monasdailystyle
   22.4.2016 at 11:20

   No eikö!! :)
   Ja hih, kiitos <3 Kynnet taikoi Pirita;) Turussa kaikki on parasta :D Kahvilat ja kynsienlaittajatkin ;)
   Ihanaa viikkistä sinne myös ihana Anna <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *